Şimdi Ara

Koza Ypek Premium Araç Yhalesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anylan araçlar, Mercedes, Ferrari, Range Rover, Porche, Bentley, Cadillac marka . Saty? i?lemleri Congresium Ankara Salonu’nda 16 Nisan günü yapylacak.

http://www.hurriyet.com.tr/koza-ipek-holdingin-22-luks-otomobil-acik-artirma-ile-satilacak-40082397

Ylgilenenlere duyurulur.

İhale sadece göstermelik.

(Gerçi sayılmasa da alamayız ya, orası ayrı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo586 -- 8 Nisan 2016; 13:03:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Master_Evil

adamlarda sağlam arabalar varmış ama

18 tane büyük şirketi olan holding için bunlar tabiri caizse çerez parası.

Ayrıca öğrendiğime göre ihaleye çıkacak araçların içinde 458 italia ve Aventador varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şu icra siteleri istediginiz araca sizin adiniza ihaleye girebiliyor.

Orijinalden alıntı: bronkoskopcu

Ağlayanin mali gülene hayir olmaz.

Tamam o zaman kimse almasin oyle curuyup gitsin arabalar. Sadece bu konu icin demiyorum normal vatandasin haciz olan mallarinida kimse almasin çöpe atsinlar.

İhalede, araçların açılış fiyatı ve en yüksek teklifler şöyle sıralandı:

"Lamborghini Aventador LP 700-4 : 1 milyon 500 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 1 milyon 700 bin lira oldu ama hedeflenen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Bentley Continental GTC 4.0 V8 : 900 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 1 milyon 142 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Chevrolet Express Van 5.3 (ithal) : 240 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 241 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Porsche Cayenne Turbo : 300 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 330 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Mercedes Benz G63 AMG Jeep : 700 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 790 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Mercedes Benz G63 AMG Jeep (plakası farklı) : 770 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 785 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Mercedes Benz G63 AMG Jeep (plakası farklı) : 770 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 770 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Mercedes Benz G55 AMG Jeep : 700 bin lira ile açıldı, araca 500 bin lira teklif geldi.

Ferrari 458 İtalia : 750 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 962 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Cadillac Escalade 6.2 (ithal) : 260 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 310 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Range Rover Sport 3.0 SDV6 Autob : 450 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 608 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Range Rover Sport 3.0 SDV6 Autob (plakası farklı) : 250 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 336 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Range Rover Sport : 400 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 573 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Porsche Cayenne Diesel : 400 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 520 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

BMW i8 : 450 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 470 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Porsche Cayenne Turbo : 250 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 355 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Porsche Cayenne Turbo (plakası farklı) : 220 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 310 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Mercedes S 500 L 4-Matic : 650 bin lira açıldı, en yüksek teklif 700 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Mercedes S 500 : 670 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 710 bin lira oldu ama hedefelen fiyata ulaşılamadığı için satılmadı.

Mercedes Maybach s 500 4Matic : 910 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 1 milyon 143 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Mercedes ML 250 Bluetec 4Matic : İhale 250 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 335 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı.

Mercedes S 350 Bluetec : İhale 600 bin lira ile açıldı, en yüksek teklif 683 bin lira oldu ve bedeli veren katılımcıya satıldı."

İhale sonunda, AA muhabirinin sorularını yanıtlayan bazı katılımcılar, fiyatların çok yüksek olduğunu ifade etti.

http://www.milliyet.com.tr/ve-o-luks-araclar-satildi-/ekonomi/detay/2228304/default.htm

• Eminimm 20 yil oncede rangeler turbo porsche vardi. Paralari agaoglu gibilerden milleti bilmem ne yaparim diyenlerden milyon kat helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupra_mann902 -- 17 Nisan 2016; 1:21:22 >
  • koza yı tartışmak bir yana, ihale - haciz olmasına rağmen sanki araçlar sahibinden de satılıyor gibi gitmiş. i8 misal 470 e verilmemiş, sahibindene bakıyorum 150.000 euro ya var, km-hasar durumunu bilemeyiz tabi ama, 470 e verilmemesi de garip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bu kadar korkmayın farklı fikirlerden...

yazıkkk çok yazıkkk...
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım. açık arttırma yapıyorsun ama beklenilen fiyata ulaşılamadığı için satmıyorsun. o zaman açık arttırma yapma kardeşim. ya da beklediğin fiyattan başla arttırmaya. yenibosna yan yoldaki o pazarda da bir kere gitmiştim. opsiyonladım diyordu beklediği fiyata ulaşamazsa. ne saçma bişey bu böyle.

Orijinalden alıntı: beyinsis

bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım. açık arttırma yapıyorsun ama beklenilen fiyata ulaşılamadığı için satmıyorsun. o zaman açık arttırma yapma kardeşim. ya da beklediğin fiyattan başla arttırmaya. yenibosna yan yoldaki o pazarda da bir kere gitmiştim. opsiyonladım diyordu beklediği fiyata ulaşamazsa. ne saçma bişey bu böyle.

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.