Bildirim
köyüm nasıl sizce??
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3 okcuyla kupayı anında alırım. -
köy bınasını göremiyorum
ek : herhalde altta yada ben bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonafide -- 3 Eylül 2014; 2:23:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Godolphin
3 okcuyla kupayı anında alırım.
3 okcuyla deil 2 okcuyla bile alırsın ama aldıktan sonra ne kadar ganimet daha kaldırabilirsin benden peki? Çünkü köyün güzelliği bence koruduğu ganimetle ölçülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
köy bınasını göremiyorum
ek : herhalde altta yada ben bulamadım
Evet en altta kalmış anca bu kadarını alabildim.
Bence güzel koymuşsun savunmaları ama şu büyü fabrikasının ve laboratuvarın ordaki duvarlar biraz değişik geldi bana ne yalan söyleyeyim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ZiyaUksul
Bence güzel koymuşsun savunmaları ama şu büyü fabrikasının ve laboratuvarın ordaki duvarlar biraz değişik geldi bana ne yalan söyleyeyim :)
Aslında o duvarlar arttı, nereye koycamı bilemedim ben de direk yukardan veya aşağıdan devle gelirlerse sağ ve soldaki tuzaklara yöneltsin diye oraya koydum. Ama daha iyi bi yer görüyosanız o da olur yani
X yaylarını koyunca yeni duvarlara ihtiyacın olacak o zaman kullanabilirsin -
Doğru zaten x yayını alınca yeni bi düzen yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X