Şimdi Ara

Koton firmasın dan ürünü almayın sorun yaşatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Koton web sitesinden ürün aldım ürün daha kullanmadan hasar aldı online'dan iade işlemi başlattım daha sonra sayfayı yeniledim görseldeki yazı göründü herhalde ucuz ürün olduğu için ürünü geri istemedikleri için bu şekilde yazdığını düşündüm üzerinden günler geçti ücret iadesi yapılmadı Çağrı merkezini aradım temsilci bana siz ürünü kargo ile göndermediğiniz sürece ücret iadesi yapılmaz dedi Ben de durumu anlattım sipariş sayfamda ücretin iade edildiğini bankaya iletildiğini yazısı var şeklinde söylediğim halde buna itiraz ettiler ürün gelmeden iade edilmez diye direttiler ben de onlara Madem ürün gelmeden işlem yapmıyorsunuz neden sipariş sayfasında bu şekilde gösteriyorsunuz diye söylediğimde lafı çevirdi başka şeylere getirdi Ondan sonra beni haksız bulmaya çalıştı mesajımı okuyan arkadaşlar sesleniyorum Koton'dan ürün almayın Tüketiciyi kandırmanın yollarını bulmuşlar kendileri para iade edilmiştir diye yazı koyuyorlar Ondan sonra ürünü göndermedim paranı alamazsın diye saçmalıyorlar tutar küçük bile olsa tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim hiçbir firma tüketiciden daha büyük değildir bizleri olmasak onlar satış yapamaz

Koton firmasın dan ürünü almayın sorun yaşatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Temmuz 2024; 17:23:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.