Şimdi Ara

Kotaku: Playstation 4.5 Geliyor + 4K Çözünürlük Sunacak (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
8
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PC manyakları Alın size next gen.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Kotaku: Playstation 4.5 Geliyor + 4K Çözünürlük Sunacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox dan böyle aciklama gelince dalga gecen ps4 fanboyları nerde göremiyorum onları şimdide ps4 ayni alfları desinler ama demezler xbox yapti diye yapti yapmasa yapmazdı derler :D fanboyluk yapmaya gerek yok cünki artik consollar bu sisteme geçmeleri mecbur yoksa cok geride kalacaktilar bitti artik bi consol alip 8 sene ayni consolla herkezle eşit görüntüyü alma işleri daha neler göreceğiz bu teknolojiye para dayanmaz :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 40 milyon satmış PS4'e daha God of War 4 çıkacak, Last of Us 2 çıkacak.

    PS4 kırıldı haberleri gibi saçma bir haber bu

    PS4 kırıldı haberlerine inananlar vardı... Neredeler onlar, bi yazsınlar bekliyoz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Mart 2016; 22:53:41 >
  • neyse twitterda ve neogafta baya tepkiler var, umarım bu tepkileri görürler de sony kanadında bu olay gerçekleşmez. isterse microsoft 16k oyun oynatsın zerre umrumda olmaz.
  • Ay ben şok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sli ya da crosfire ile anca 4K oynanabildiği bi dönemde bi konsolun 4K ile çıkacak olması ne kadar olası geliyor. Biraz mantıklı düşünün. Alkan her gördüğüne inanma.

    gtx 970 bile 4k oynatabiliyor bil istedim
  • 4.5 ne PS4 Slim diyin geçin işte başka açıklaması yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda şu sitede iyice 13-15 yaş arası baba parasıyla konsol alıp diğer platformları yermeye çalışan ergenlerle dolup taştı yorumlardan anlaşıldığı üzere.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eskhioyuncu

    Insanlar kafayi yemis! Daha hala Xbox yapti bunu gözümde bitti,Sony bunu yapti bitti de ben NX'e gecerim vb...birakin bu laflari yahu.Bütün firmalar artik bu yolda o zaman oyun oynamayi birakacaksin.Teknoloji almis basini gidiyor,konsollarin sonunun bu olucagi daha ilk x86 mimarisini secmelerinden belliydi.4K konsolda yalan diyen arkadaslar neye dayaniyor? PS4'ün güc tüketimi 28nm iken yeni cikacak olan Zen+Polaris 14nm güc tüketimi sunuyor buda su demek ki PS4 den en az iki kat güclü donanimi ayni degerde veya daha güc tüketimi ile calisacak.Arti olarak konsollarda kullanilan cok düsük seviye API'ler ile 4K hayal falan degil.Arti adamlar VR'a giris yaptilar,neyle yapican bunu PS4 de el mahkum donanim güncellemesi gelecek.Yeni cikan cihaz bu PS4'ün oyunlarini sorunsuz sekilde oynuycak ve eskiye oyun gelmeye son gaz gelmeye devam edecek.Tebrik ederim Sony'i.Adamlar gayet de caga ayak uyduruyorlar.Cok akillica bir hamle.


    Geçicem tatlım Nx alıcam eğer sen oyunları yeni sistem çıkartıcam diye iteleyip geciktiriyorsan sattığın aletin hakkını vermemişsindir. Bu da demek oluyor ki bir daha ki konsol içinde aynısını yapma ihtimali yüksektir. Yani problem yeni konsolun gelecek olması değil benim için, oyun çıkarmadan başka konsol çıkarma hevesidir. Evet gerçekten herşey grafik değil sen oyun çıkarmıyorsun ki sistemi güçlendirsen ne olur. Xbox ve Sony'nin yaptığı tamda bu şu an. Genel oyuncuya hitap etmek adına grafiklere abanacaklar yine, oynanışa ya da oyunlara değil. O yüzden nintendo daha mantıklı bir seçim olabilir. Ben zaten çok severim nintendo oyunlarını. Ben remaster oyunlarada karşı değildim mantıklı olanlarına çünkü ps3 kullanmadım ama bu duyurduğun oyunları bir türlü özellikle çıkarmama olayı bambaşka bir döneklik oluyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

    neyse twitterda ve neogafta baya tepkiler var, umarım bu tepkileri görürler de sony kanadında bu olay gerçekleşmez. isterse microsoft 16k oyun oynatsın zerre umrumda olmaz.

    Kardeş grafik mühim değil grafik mühim değil diye sayıklıyorsun kaç sayfadır da, o zaman niye gidip PS4 aldın? Hatta PS3 aldın? Grafikle işin yoksa senin PS2 ile yola devam ediyor olman lazımdı.
    PS 4K çıktığında da ilk alanlardan olursun bir de.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: canlee89

    PC manyakları Alın size next gen.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/cb/56/04/cb56046ddf4c728a87aab998fc4bbc56.jpeg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/cb/56/04/cb56046ddf4c728a87aab998fc4bbc56.jpeg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/cb/56/04/cb56046ddf4c728a87aab998fc4bbc56.jpeg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    PS4 anlarım da Xbox? Zaten tüm oyunları PC'ye geliyor. Kafalar trilyon.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adoring

    Son zamanlarda şu sitede iyice 13-15 yaş arası baba parasıyla konsol alıp diğer platformları yermeye çalışan ergenlerle dolup taştı yorumlardan anlaşıldığı üzere.

    +999
  • Ben demiştim demeyi sevmem ama demiştim Uncharted ın ekmeğini yedikten sonra duyurusu yapılıcak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya baya bir fanatik arkadaş vardı o gelmediğine göre :)) Çekirdeği aldım çitleyip okuyorum....

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu senenin sonuda çıkacağına dair yeni bir söylenti var.
  • Kesinlikle 4k beklentim yok. 1080p/Sabit 60fps degerlerini her oyunda standart haline getirsinler ve oyunlara guzel bir sekilde AA uygulasinlar yeter.

    Ps4 ve Xbox One en az birer yil daha gec cikmaliydi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gelmesi lazım,oyunlar 30 fps'de bile zar zor çalışıyor ama en az 2017 sonu veya 2018 başı çıkmalı.Bu yıl sonu henüz erken olur.
  • kaç milyon adet ps4 satıldı ve bu konsola daha hakkını verecek doğru düzgün oyunlar bile çıkmadı,sony güncellenmiş bir cihaz yapacasa önceki sattığı konsolu dolayısıyla müşterilerini mağdur etmemeli,en kötü illa donanım yükseltecekse şuanki konsola uyumlu bir düzenleme yapmalı,her nekadar kulağa hoş gelmesede pc gibi ek donanım olarak ps4 ler güçlendirilmeli,bu güçlendirme içinde 2. bir konsol parası istememeli uygun fiyatlı bir donanım güncellemesi olabilir
  • Zaten onceden vr icin daha guclu bir sistem cikaracaklarinin soylentileri dolasiyordu...

    O bu degilde ps sahibi olup ta Kotaku yu bilmeyenler var bence bu daha cok sasirilacak bir durum (en azindan benim icin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belanizi versin, bana sonunda oyunculugu biraktiricaksiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.