Şimdi Ara

Kotaku: Playstation 4.5 Geliyor + 4K Çözünürlük Sunacak (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
8
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vikor

    quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    PC manyakları Alın size next gen.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Kotaku: Playstation 4.5 Geliyor + 4K Çözünürlük Sunacak

    Bu kadar pahalı bir sistemin 3000 liralık PC kadar performans verememesi de ayrı bir ironi :)

    Evet maalesef pc de bukadar güzel oyunları oynayamadığım için böyle bir sistemi tercih ettim e malum bu yaştan sonra cs go oynayacak değiliz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony böyle bir şey yaparsa tamamen saçmalık olur, konsolların mantığına aykırı çoğu kişi PC güncellemek, parça değiştirmek ile uğraşmayayım konsol alayım minumum 5 sene kafam rahat olur diye alıyordu ya da konsolun artısı uzun süre değişim yapmadan ömrünü sürmesiydi. Fakat böyle bir gelişme olursa hem PS4 oyuncuları bölünecek hem o kadar para harcamak yerine çoğu kişi PC'yi seçecektir. Artık nasıl farklı ekran kartlarının performans videolarını görüyorsak yeni 4.5 ile ve 4 ile olan performans farkı videolarını göreceğiz. 4K olmasa her oyun bile 4.5 de daha iyi çalışacak ve ben 4K istemiyorum şu andan memnunum diyenler bile satın almak zorunda bırakılacak ya da sinir olacaklar. Bu model yine çok satarsa da Sony bunu alışkanlık haline getirip ilerdeki yıllarda da uygulayacaktır.
  • Belkide iki firmayida yanlis anliyoruz . Simdi bi konsol alalim bizi 6 7 yil gotursun diyoruz degil mi . Belkide adamlar yeni nesil komple bir sistem cikarmak yerine 5 6 yilda bir ayni konsola hardware guncelleme yapacak . Simdi 2 yil sonra ps5 ciksa hepsi sil bastan olacak . Yine konsol oturana kadar remastered cilginligi vesayre . Bu dedikleri yontemle hem konsol guncel kalacak hemde hardware gelismis olacak . Ayrica oyun kutuphaneside pc gibi genis olacak . Guncelleme olayi 5 veya 6 yilda bir olursa ala , ama 1.5 2 yilda bir cikarirlarsa ozaman oldukca can sıkıcı bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene iphonun yenisi çıkıyor laf edilmiyorda her sene millet telefonunu satıp yeni iphone alıyor birşey olmuyorda bi ps yenilenmesinimi çok gördünüz telefon makinenin 2 katı fiyatı

    böyle birşey olacaksada gayet normaldir
    biz ülke olarak teknolojiden geri gidiyoruz örnek olarak bizde 4k yayın veren kanal yayın kac tane var
    yurtdısında 4k yayın yapan kanallar ve diziler mevcut netfilixte bile var sonuc olarak şuanki durumu göz önüne aldığımız zaman bunların olması normal, teknoloji hızla gelişiyor ama biz yakalayamadıgımız için bize normal gelmiyor olablir kaç kişi 4k desteli bir tvde 4k yayın izledi trtnin 4k sı dışında yada oyun oynadı 4klı bir tvde
    oyun geliştiricileri daha nextgen daha gercekci şeyler sunmak istiyorlar sonuc olarak ps4 donınımı bunu kaldırmayabilir her sene yeni şeyler yeni teknolojiler çıkıyor en basit örnek ekran kartıları ve cpu lar bunları yakalamk için donanımda değişiklik şart
    daha önce gta5 4k resimleri paylaşımıştı pc için ne kadar gerçekciydi bi araştırın bakın
    dolayısıyla sony de geri kalmamak için değişikliğe gitmek zorunda oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 19 Mart 2016; 12:55:04 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2K

    Sony böyle bir şey yaparsa tamamen saçmalık olur, konsolların mantığına aykırı çoğu kişi PC güncellemek, parça değiştirmek ile uğraşmayayım konsol alayım minumum 5 sene kafam rahat olur diye alıyordu ya da konsolun artısı uzun süre değişim yapmadan ömrünü sürmesiydi. Fakat böyle bir gelişme olursa hem PS4 oyuncuları bölünecek hem o kadar para harcamak yerine çoğu kişi PC'yi seçecektir. Artık nasıl farklı ekran kartlarının performans videolarını görüyorsak yeni 4.5 ile ve 4 ile olan performans farkı videolarını göreceğiz. 4K olmasa her oyun bile 4.5 de daha iyi çalışacak ve ben 4K istemiyorum şu andan memnunum diyenler bile satın almak zorunda bırakılacak ya da sinir olacaklar. Bu model yine çok satarsa da Sony bunu alışkanlık haline getirip ilerdeki yıllarda da uygulayacaktır.


    Sonuçta Sony 6 ayda bir telefon çıkaran bir firma.Konsol da bu hale gelecekse baş edilmez.Sattıkca ps4.5,ps5,ps5.5,ps6,ps6.5 devam eder.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    40 milyon satmış PS4'e daha God of War 4 çıkacak, Last of Us 2 çıkacak.

    PS4 kırıldı haberleri gibi saçma bir haber bu

    PS4 kırıldı haberlerine inananlar vardı... Neredeler onlar, bi yazsınlar bekliyoz...

    Ps4 kırılmadan yenisi çıkmaz korkmayın :) daha slim gelecek oda en az 2 yıl gider 2019 gibi satışa çıkar ps5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'yi topladık 10bin tl harcadık. 4k monitör, çift ekran kartları. Gel gelelim oyun firmaları konsolla pc arasındaki fark çok açılmasın diye oyunları belli ölçüde grafiklerini kısarak çıkarıyor (ubisoft açıklaması division)


    Gelelim asıl konuya, 4k seviyesinde bir konsol pc seviyesine yaklaştığının habercisidir. Bu da her platformda daha kaliteli oyunlar demektir.

    Bitti..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ps4 almayı düşünüyorum alsam mı ki ?
  • sırf şu vr zımbırtısı yüzünden çıkaracaklar daha güçlü ps4 ü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Hem xbox hemde ps kanadı bu hamleyi yapacaklar.Her sene çıkmaz tabi ama,ömrü ciddi oranda kısalır.3 senede bir çıksa yine alacaksınız.Neyin tartışması bu.Ya oyunu bırakacaksın yada alacaksın.Olay bu..40 milyon satsa ne olacak.Yeni çıkarsa bir 40 daha satmayacak mı sanıyorsunuz???Bizim gelirimiz avrupa ve amerikaya göre düşük diye bize dokunuyor tabi ama adamlara 3 senede bir dokunmaz,tam aksine memnun kalırlar Bu nesilde artık 1080p 30 fps işi yürümez.En fazla 2018 de yeni konsollar raflardaki yerini alır.Xbox bu atılımı zaten yaptı.Sony buna kayıtsız kalamaz ve benzer hamle yapar, oyun sektöründe yeni bir dönem başlıyor demiştim daha önce.

    çok güzel bir yorum,eline sağlık




  • ps 4 çok erken çıkmıştı zaten
  • Yeni nesilin(?) uzun süreli heyecan vermeyeceği en başından belliydi, fiyatı kırmak için düşük donanım konfigürasyonu tercihi başlı başına bir hataydı. 2-3 yıla kadar yeni konsollar duyurulur. Devir hız ve tüketim devri artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstation 4 plus
  • Çıksada 4 alabilsek oyunları oynar satarık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

    Bugün ps4 almayı düşünüyorum alsam mı ki ?

    Haziranda e3 var , o Zaman açıklanır ne nedir diye . Sonra temmuzda düşüne bilirsiniz almayı. Açıkcası Sony kullanıcılara mevcut bir yol bulmak sorunda yılsa topuğna sıkar. Uncharted 4 oyuniçam diyorsanız internet cafe veya ödünç alın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçi ortada bir şey yok sadece söylentiden ibaret fakat sony sadece konsol satan bir firma değil,televizyon üretimindede dünya markası ve çok ciddi satış rakamları var,diğer büyük firmalarla rekabet içinde.

    Biraz hesap yaparsak sony 40 milyon adet ps4 satmış,bu konsolda 4k desteği yok,eğerki olsaydı 4k tv satışlarında büyük patlama olurdu,4k destekleyen bir cihazda kimse fhd görüntü ile kullanmak istemez,insanlarda teknoloji bağımlılığı inanılmaz düzeyde kiminin ekmeği yoktur ama cebinde son model telefon vs eksik kalmaz,emin olun bende dahil hepiniz 4k tv almak için yırtınırdık.

    Şimdi birde VR olayı var konsoldan daha pahallı,sony hem bu cihazdan pastayı kapmayı düşünüyor,hemde 4k destekleyen bir ps4 ile bir 40 milyon daha satmayı hedefliyor birde bunun kaymağı 4k tv satışları...herşey hesap kitap para...
  • harika ama 4.5 ismi manidar, 4 alanlar gg demek gibi bir şey.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi arkadaşlar sanki bu aciklama SOny den gelmiş gibi hoplamis ziplamis kizmis falan da bi durum arkadaşlar ortada bir sey yok ve OLMAYACAK da. Nedenine gelince.

    1. kisa surede 40 milyon satmis ve satmayada devam eden bir cihazin onunu neden sony kesssin ki ??

    2. Vr kaskini ps4 için uyumlu hale getirem ona uyumlu yapan o yüzden de cozunurlugu 1080p de tutan ve yakinda piyasaya cikaracak olan sony böyle bir seye kalkışmak istese neden vr yi simdi cikarsin ki ??

    3. SOny ve cogu sirket donanimdan değil yazilimdan kazaniyor ve ps4 ilk ciktiginda bile sony donanimdan zarar ediyordu. Neden cok pahali bir cihaz yapip cihazin az satmasina neden olsun ki ? Bkz steam a 2k donanimlar yüzde 1-3 arasi. Cok yüksek bir donanima sahip cihaz eşittir cok pahali oda eşittir az satis demek. BU sony nin cihazi cok sat oyun satislarindan para kazan anlayisinin tam tersidir.

    Tekrar ediyorum arkadaşlar, Vr için böyle bir model dusunulmus olabilir. Yani su an vr nin disinda bulunana işlem gucu unutesinin yeni ps4 lerde dahili yanini içine gomusu sekilde olan bir modeli yapilmis olabilir ve burda bahsedilen de odur. Ancak o zamanda eski ps4 lerin nasil vr cihazii calistiracagi sorunu dusunulup eskilerde işlem guc unutesi disarda yenilerde dahili gibni iki baslilik olacagi için son olarak cihazin disarda verilmesi kararlastirtilmistir. Bu kararlar kararlastirilirken de bir yapimci vs bunun yeni model olacagini dusunup birazda ufurup disariya sizdirmistir hepsi bu.

    Kafaniz rahat olsun. Islem gucu fazla bir ps4 ciksin ben bu konsol içini birakirim o kadar eminim böyle bir seyin olmayacagina.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Bazi arkadaşlar sanki bu aciklama SOny den gelmiş gibi hoplamis ziplamis kizmis falan da bi durum arkadaşlar ortada bir sey yok ve OLMAYACAK da. Nedenine gelince.

    1. kisa surede 40 milyon satmis ve satmayada devam eden bir cihazin onunu neden sony kesssin ki ??

    2. Vr kaskini ps4 için uyumlu hale getirem ona uyumlu yapan o yüzden de cozunurlugu 1080p de tutan ve yakinda piyasaya cikaracak olan sony böyle bir seye kalkışmak istese neden vr yi simdi cikarsin ki ??

    3. SOny ve cogu sirket donanimdan değil yazilimdan kazaniyor ve ps4 ilk ciktiginda bile sony donanimdan zarar ediyordu. Neden cok pahali bir cihaz yapip cihazin az satmasina neden olsun ki ? Bkz steam a 2k donanimlar yüzde 1-3 arasi. Cok yüksek bir donanima sahip cihaz eşittir cok pahali oda eşittir az satis demek. BU sony nin cihazi cok sat oyun satislarindan para kazan anlayisinin tam tersidir.

    Tekrar ediyorum arkadaşlar, Vr için böyle bir model dusunulmus olabilir. Yani su an vr nin disinda bulunana işlem gucu unutesinin yeni ps4 lerde dahili yanini içine gomusu sekilde olan bir modeli yapilmis olabilir ve burda bahsedilen de odur. Ancak o zamanda eski ps4 lerin nasil vr cihazii calistiracagi sorunu dusunulup eskilerde işlem guc unutesi disarda yenilerde dahili gibni iki baslilik olacagi için son olarak cihazin disarda verilmesi kararlastirtilmistir. Bu kararlar kararlastirilirken de bir yapimci vs bunun yeni model olacagini dusunup birazda ufurup disariya sizdirmistir hepsi bu.

    Kafaniz rahat olsun. Islem gucu fazla bir ps4 ciksin ben bu konsol içini birakirim o kadar eminim böyle bir seyin olmayacagina.

    Aynen öyle 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne 4;5 cikacaksa 5 ciksin xbox one ozaman daha güçlü bir cihaz adamlar guncellemeyle işi götürdü Sony burda kaybetmiştir bu da başta belliydi donanım olarak güçlü gozuk guccelleme seni sınıf atlatiyor bi iphone birde android tlfn gibi iphone daha düşük donanım var ama o daha iyi çalışıyor bu en iyi örnek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.