Arkadaşlar halen ben bişey indirmiyorum diyorsunuz 4 gb limitli kullanıyorsanız yandınız kaçın evden.Sadece indirdiğiniz veriler kotaya işlemez.Girdiğiniz tüm siteler youtube görüntülü konuşmak hepsi kotaya işler bilmiyorum bunlardan haberiniz var mı?
Arkadaşlar halen ben bişey indirmiyorum diyorsunuz 4 gb limitli kullanıyorsanız yandınız kaçın evden.Sadece indirdiğiniz veriler kotaya işlemez.Girdiğiniz tüm siteler youtube görüntülü konuşmak hepsi kotaya işler bilmiyorum bunlardan haberiniz var mı?
var ve onlardan uzak durmaya çalışıyoz zaten kotalı ise youtube'a girilmez..dakka gibi mb işliyo
ben ne yapacağım yaa türk telekom bana sürpriz mi hazırlıyor nedir
Süprizden değil çalışma var arkadaşada aynısı oldu aradı problem var takip edemiyoruz dediler bende dedim indir indirebildiğin kadart yok o bir anda yüklenir müklenir diye korktu yapmadı sonuç 15 gün sonra problem çözüldü kota 0dan başladı...