Şimdi Ara

Kot Pantolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır bedenlerinin bir türlü uymaması yüzünden kot pantolon giyemiyorum. Hasret kaldım

Şaka bir yana da oldukça zayıfım bu yüzden boyu olan pantolonların belleri olmuyor belleri olanın da boyu olmuyor. İstediğim bedeni tam olarak bulabileceğim ve fiyat olarak da en çok 100 - 150 arası olan bir marka arıyorum ama 100 lirayı geçmezse harika olur. Geçen gün Colin's'e baktım 99 liraya güzel bir model vardı fakat uymadı yine bana. Rengi falan tam aradığım gibiydi ne güzel. Dar paça ve düşük bel modelleri sevmiyorum Mavi'nin kotları genelde böyle bacaklarına yapışıyor insanın, boru gibi paçaları.

Birde Levi's'ı önerir misiniz? Bedenleri var mıdır? Herkes giyiyor da kaliteli midir gerçekten? Kadıköy'e gitmem lazım onun için yoksa boşu boşuna gitmeyeyim.

• millette para mok gibi pantolona 100 kağıt verecek kadar
    lcw nin 35 tl lik pantolonlarının suyumu çıktı onlara niye kötü gözüyle baakıyorsunuzki.100 tl verilirmi Allah aşkına
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • poloda var ben aldım çokda sağlam 140dı sanırım

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

millette para mok gibi pantolona 100 kağıt verecek kadar
    lcw nin 35 tl lik pantolonlarının suyumu çıktı onlara niye kötü gözüyle baakıyorsunuzki.100 tl verilirmi Allah aşkına

Ne zamandır LCW giyiyorum zaten bıktım artık para bok gibi olsa gider iyi bir marka alırdım. Bir tane adam gibi pantolonum olsun diyorum. Çok iyiyse 100 - 150 arası verebilirim. En çok 100 olursa çok iyi olur diye yazdım yukarıya zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 25 Ağustos 2011; 23:10:29 >

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Ne zamandır LCW giyiyorum zaten bıktım artık para bok gibi olsa gider iyi bir marka alırdım. Bir tane adam gibi pantolonum olsun diyorum. Çok iyiyse 100 - 150 arası verebilirim. En çok 100 olursa çok iyi olur diye yazdım yukarıya zaten.

pantolon pantolondur yaw lcw ile levis dışardan tamamen aynıdır.Sırf kalite farkı olabilir boyası geç atıyodur o kadar pantolon pantolondur
    hadi ayakkabı desen rahatlık falan tamam ben veririm ayakkabıyada pantolona o kadar vermem ben yinede saygı duyarım size

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut_16

Kaç bedensin ve kilo boy ?

Beden markadan markaya değişiyor da boy 170 kilo 55.
    KOT PANTOLON BELİ ESNERMİ!
    19 yıl önce açıldı
    Beyaz çorap giymek Krolukmudur??
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

poloda var ben aldım çokda sağlam 140dı sanırım

Tamam bakarım. Teşekkür ederim.

quote:

tahminen 32 beden giyiyosundur bence sen pantalonu boşver kilo almaya bak belin genişlesin biraz ondan sonra rahat rahat pantalon bulursun zaten
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • quote:

quote:

quote:

pantolon pantolondur yaw lcw ile levis dışardan tamamen aynıdır.Sırf kalite farkı olabilir boyası geç atıyodur o kadar pantolon pantolondur
    hadi ayakkabı desen rahatlık falan tamam ben veririm ayakkabıyada pantolona o kadar vermem ben yinede saygı duyarım size

Değil hocam LCW'den gidip kot alınmaz mesela bence.

• quote:

quote:

quote:

tahminen 32 beden giyiyosundur bence sen pantalonu boşver kilo almaya bak belin genişlesin biraz ondan sonra rahat rahat pantalon bulursun zaten

Evet. Kilo alamıyorum bir türlü ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

32 beden kot nasıl bulamıyorum arkadasım her yerde var levisi tavsiye ederim Yada ltbde güzel kotlar var

Polo
    Levi's
    LTB

Bunlara bakacağım, tamam.

quote:

Maviye gidip yüksek bel dar kesim modellere bakmak istiyorum diyeceksin Onlar gösterecek sana

Orijinalden alıntı: Duman7

kilo almana gerek yokki bedenine uygun doluyla pantolon var

Yok. Yani ben bulamıyorum bir türlü.

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

quote:

Maviye gidip yüksek bel dar kesim modellere bakmak istiyorum diyeceksin Onlar gösterecek sana

Mavi'nin dar kesimlerinin paçaları çok dar oluyor. Baktım onlara.

• arkadaşlar öncelikle merhaba bu gönderiyi gördüm kayıt oldum ve aranıza katıldım. bende çok ve aşırı derecede zayıfım yaşım 21. kilo 46. boy 1.72. şaka gibi dimi ? neyse konuya gelcem ben gercekten ve gercekten pantolon bulamıyorum 28 beden bile büyük geliyor. küçükken yanlış ilaç tedavisi uygulandı bana ve kilo alamıyorum yani doktorun demesi bu birde sıgara içiyorum hayatım boyunca en fazla 50 kiloyu gördüm daha üstüne çıkamadım ben ne yapsam kilo alamıyorum balık yağı, protein tozu, spor yaptım türlü ilaçlar kullandım ama faydası olmadı bana ne önericeksiniz ? valla yolda kıskançlıktan başka erkeklerin kilosuna bakıyorum giydiklerine bakıyorum kıskanıyorum eleştiriyorum arkadaşlarım gaymısın diyor erkeklerin kıçına bakıyorsun diyor ama anlamıyolar gerçekten zor bi durum kıskandığım için, içim gittiği için bakıyorum bende onlar gibi olmak istiyorum. hergün mağaza mağaza geziyorum pantolon bakıyorum giyiyorum ve olmuyor alamıyorum sadece hayal edip giyip bakıyorum sonra geri bırakıyorum. sevgilim olmuyor kilom yüzünden çocuk gibi kalıyorum milletin yanında. üzülüyorum. Bende istiyorum kilo almak ama alamıyorum. halimi ufacıkta olsa anlamışsınızdır herhalde bana yardımcı olabılecek insan doktor uzman ne varsa arıyorum tavsıye beklıyorum lütfen beni kırmayın bi yardımcı olun bitkisel olarak veya başka bi ürün gibi ilaç gibi önerisi olabılecek var mı çünkü iyiçe piskolojim bozuldu kendimi cok kötü ve bitik hissediyorum bunalıma giriyorum nolur yardım edin bana. pantolon giyiyorum ve götüm küçücük kalıyor üstüme uymuyor kendimi kötü hissediyorum.

• 1.77 boyum var 57 kiloyum 28 beden giyiyorum çok kötü bi durum aga bacaklarım aşırı ince o yüzden paçayı kıvıramıyorum falan tarz olamıyorum yani. Mavinin jake serisi giyiyorum ama biraz pahalı popoma falan tam oturuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.