Şimdi Ara

Koşu bantları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
4
Favori
110.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o zaman toplu cevap veriyim.zaten burada topu topu 3 kşiyiz.akapunktur konusuna hiç girmeyeceğim bile.zaten demiş arkadaş o sizin görüşünüz konu kapanmıştır.

    diğerlerine gelecek olursak yazdığım yazıda okuyorum okuyorum ne aşırı tepki ne hakaret ne başka bişey var.sadece çok yanlış yazılan tekrar ediyorum: "koşu bandıyla kilo verilmez anca vücudunuz sıkılaşır" cümlesiyle başlayan ve bu cümleyi yazının diğer kalan kısımlarında hiçbi şekilde açıklamayan, düzeltmeyen bi yorumun ardından BİLGİLENDİRME maksadıyla yazmıştım.ama görülüyorki buradaki diğer 2 kişiyi bilgilendirmek bi yana sadece OLMAYAN tavırla ilgili sorun oluşturmuş.enteresan.

    ben celebic arkadaşı geçtimde esas sizin böyle tepki vermenizi anlamadım.bakın mesajımda az ya da çok sizi bilgilendirmeye çalışıyorum, diyorumki eğimde önemlidir, fat burner training yapın, eğer kalp atım hızını ayarlamazsanız yağdan değil kastan yakarsınız gibi yorumlar yapmışım.şimdi yazdıklarım celebic arkadaşın hoşuna gitmemiş olabilir çünkü kendini doğru ifade edemeyen bi yorum yazmış ve bende üzerine yorum yazmışım, uyarma bilgilendirme maksadıyla, hoşuna gitmemiş.agresif tavır takınsam çok iyi takınırım ama bu forumda ne böyle bişeye gerek var nede yaşım sizin gibi gençlerle polemiğe girmeye müsait. tekrar diyorum.amacım bilgilendirmekti.bence sizin takındığınız tavır çok tepkisel.böyle tavır takınmanızı değilde bilgilenmenizi tercih ederdim.yinede kolay gelsin.

    inanıyorumki buraya tesadüfen bulup giren arkadaşlar benim yazdıklarımdan yararlanırlar ve yanlış kullanılan cümlelerden ifadelerden dolayı yanlış fikirlere kapılmazlar.hepsi bu.

    ve inanıyorumki celebic arkadaşımda birdahaki sefere kendini daha iyi ve doğru ifade eder.hala ve hala "yürüme bandıyla kilo veremezsiniz anca vücudunuz sıkılaşır" gibi yanlış bi cümleyi anlayan anladı siz anlamadınız diye savunmaz.uzaylıya gösterseniz benim anladığım gibi anlar.çünkü bu cümle YARGI, KESİN KANI cümlesidir.hatta sonradan gelen ANCA kelimeside bunu kesinleştirir, destekler.bu cümlede anlaşılmıyacak bişey yoktur.eğer mesajımı dikkatli okusaydın tepki vermek yerine senin bu cümleni bile düzeltiyorum ve bir nevi seni bilgilendiriyorum."SADECE yürüme bandıyla kilo verilmez, bunun yanında diyette yapılmalıdır demeliydin" diyorum.

    burada cümleye katılan SADECE kelimesi bile koskoca bi anlam değişmesine yol açar.ardından gelen diyetle ilgili bilgilendirme cümlesi ilede anlatmak istediğinizi tam olarak anlatmış olursunuz.neyse ben tekrar yazayımda siz yine buna agresif tavır deyin önemli değil.

    dediğim gibi benim açımdan önemli olan burayı tesadüfen bulan bilgilenmek isteyenleri doğru bilinenlerle, doğru cümlelerle doğru bi şekilde aydınlatmak yardımcı olmak.

    NOT: bu mesajım bile bilgiendirme amaçlıdır.içinde türkçe bilgisi bile bulunmaktadır.artık anlamanızı umuyorum ve daha bu tartışmayı uzatmıyacağımı belirtiyorum.hayatınızın her aşamasında öğrenmeye ve bilgilenmeye bakın.benden size tavsiye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 21 Haziran 2012; 12:11:04 >




  • Hocam kusura bakmayın ama bu yazışma/konuşma tavrınızla insanları küçümsemeye kalkmak, forumun abisi gibi ders verir nitelikte yazılar.

    Halen aynı yere takılmışsınız. Lafımı cımbızla çekip geride kalan yazıları ıskalamışsınız. Ben laf olsun diye "ne bu şiddet ne bu celal" deyişime bile takılmışsınız. Şiddet yok diye. Bizim frekanslar tutmamdı.
    Ayrıca sizin yaptığınız bilgilendirmeye bir itirz eden yok ki burada aynı fikirdeyiz. sadece tavrınız ve halen kendini yanlış ifade eden diye tutturmuşsunuz gidiyorsunuz. O kadar yazının içinden başını sonunu okumadan bir cümleyi çekip manipüle ediyorsunuz.

    Hele ki şu tavırlarınızı kınıyorum

    "ben celebic arkadaşı geçtimde" insanları küçük görmeye çalışmak.

    "kendini doğru ifade edemeyen bi yorum yazmış" bir tek size kendimi ifade edememişim maalesef

    "böyle tavır takınmanızı değilde bilgilenmenizi tercih ederdim.yinede kolay gelsin. " hocam sizin söylediklerinize itiraz eden olmadı sadece tavrınıza.

    "tepki vermek yerine senin bu cümleni bile düzeltiyorum" hocam bana yazılarınızla bana Türkçe yada dilbigisi dersi verecek en son kişi olabilirsiniz. Ne imla, ne yazım ne de noktalama işaretlerine uymuşsunuz yazılarınızda. Ben kendimi gayet iyi ifade ederim.

    "NOT: bu mesajım bile bilgiendirme amaçlıdır.içinde türkçe bilgisi bile bulunmaktadır.artık anlamanızı umuyorum ve daha bu tartışmayı uzatmıyacağımı belirtiyorum.hayatınızın her aşamasında öğrenmeye ve bilgilenmeye bakın.benden size tavsiye.
    " hocam rica ederim Türkçe öğretmeyi bırakın önce siz yazdıklarınıza bakın. Şu yazınızı düzeltmeye kalksam yüzlerce hata çıkar ama konumuz bu değil.

    "artık anlamanızı umuyorum ve daha bu tartışmayı uzatmıyacağımı belirtiyorum.hayatınızın her aşamasında öğrenmeye ve bilgilenmeye bakın.benden size tavsiye. "
    hocam bizim anlamadığımız bir konu yok, sizin bilgilendirmelerinize itirazımızda yok. Benim şahsi itirazım takındığınız tavır ve yazımı ucundan başından okumadan bir kısmı çekip alarak bunu manipüle etmeniz. Tavsiyeniz için teşekkür ederiz. Gerekli görürsek size müracaat eder bilginize danışırız.

    Benimde size bir tavsiyem olacak Türkçe konusunda; önce yazınıza bakın bakalım nerede ne imla hatası nerede yazım harası yapılmış bir görün. Elbette komposizyon dersinde değiliz ama her yerde güzel Türkçemizi doğru kullanmaya çalışırım, imla kurallarına dikkat ederim. Nerede hangi noktalama işareti kullanılır, nokta nereye konur, noktadan sonra boşuk bırakılır mı yada Türkçe gibi özel isimlerin ilk harfini büyük yazabilmeyi, "de" - "da" bağlacı nerede ve nasıl ayrılır? "ki" bağlacı hangi durumda bitişik hangi durumda ayrı yazılır bilirim ve bunu doğru kullanmaya bakarım.

    Size katılıyorum, artık konuyu uzatmayalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanF

    @celebic

    http://www.hepsiburada.com/liste/dynamic-kosu-bandi-yagi/productDetails.aspx?productId=spor1dyakslicon&categoryId=358357

    Böyle bir yağ iş görür mü ?

    Dostum benden ucuza bulmuşsunuz.

    Bu ürünle birlikte size ince ve uzun bir pipet gelecek. Bunu spreyin ucuna takıp kauçuk bandın altına artık kullanım sıklığınıza göre püskürteceksiniz. Daha sonra bir iki dakika bandı çalıştırıp 1-2 km hızla boş çevrilmesini sağlayın. Bunu yaptığınızda kauçuk bandınızın ömrü uzayacak ve deforme olmayacaktır. hayırlı olsun. Yürüme bandının üzerinde yüklenmiş programlar olduğunu göreceksiniz. Sürekli aynı hızda yürümek yerine bu programlardaki hızlarla yürürseniz daha iyi sonuç alırsınız.

    Bu arada kürek konusunuda bence ötelemeyin çünkü yürüme ve kürek yaparak farklı kaslarınızı çalıştırırsınız. Küreği koyma gerçekten sorun teşkil edebilir ama kürek katlanıp dik durabiliyor. Yürüyüş gibi üzerinde uzun bir süre harcamanız gerekmez, günde 10 dakika yada 250 kere çekseniz yeter. ( ben 11 dakikada 250 çekiyorum, ağır ayarda )

    Bir uyarı daha yapmak isterim, şimdi yazarken aklıma geldi. Uzun süre yani 3-4 ay süreyle düzgün bir kullanım yaptığınızı düşünürsek bu süre sonunda diz kapaklarınızda ağrı meydana gelebilir, bu normaldir sonuçta işleyen bir diz kapağı aşınma gibi bir durumla karşı karşıya kalıyor. Biraz ara verirseniz iyi olur. Kesin bir bilgim yok ama 30 dakikadan az 45 dakikadan çok yürüyün demezler. Görüşmek üzere selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 21 Haziran 2012; 12:54:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanF

    Öncelikle böyle bir tartışma yaşanmasına üzüldüm doğrusu.

    @celebic

    Akupunkturu düşünebilirim. Kısa zamanda kilo vermek insanın sıkılma duygusunu engelliyor. Çünkü diyet yaparken özellikle ikinci aya girdiğinizde yediklerinizden ister istemez sıkılıyorsunuz. Ancak akupunktur ile kilo verip koşu bandı ve diyetle de kilo koruma yapılabilir. İsmi not ettim. Bir de hangi diyetisyene gitmiştiniz siz ?


    Önceki sene H.Ü'den İlknur hanıma ( soyadını hatırlamıyorum ama Tandoğan Meydanı'na yakın bir yerde maueyeanesi vardı ) gitmiştim.

    O sefer 12-13 kilo vermiştim ancak 5 ay kadar sürmüştü. Bu süreçte hoca yarım saati geçme demesine rağmen ben o hevesle günde ortalama 45 ile 60 dakika arası yürüyüş yapmıştım. Hatta tv de maç yakaladıysam maç boyunca yürüyordum. Fakat bu doğru değilmiş. Hocanın dediğine göre planlanandan önce vücuttaki yağ ve kas oranı normale geldiği için daha fazla kilo vermeniz çok zor olur emişti. Yanlış hatırlamıyorsam vücuttaki yağ oranı %17'ye düşmüştü. 15 günde bir gidiyordum, evde veya başka yerde tartılmıyor sadece hocanın tartısında tartılıyordum. Bir seferinde en az 3 kilo vemişimdir diye gittimde sadece 400 gram vemiştim. Hoca ölçüm yaptı ve iki kilo yağın kasa dönüştüğünü söyledi, kilo vermiş olma hissinin sebebi bu sıklaşmadan kaynaklanıyormuş.

    Bir daha ne kadar denediysem aynı diyete giremedim, vücudumu terbiye edemedim. Sanırım para ödemeyince vücudu disipline edemiyorsunuz. Dediğiniz gibi diyetisyene gidilen süre uzun olunca insan bir yerde isyan edesi geliyor. Kimi yerde hevesi kırılıyor.

    Bu sefer akupunkturla kilo vermem çok daha kolay oldu. İlk ay 9 kilo kadar gitti sonraki ay ise 4 kilo kdar verdim. Tedavi bittikten sonra vücudumu terbiye etmişim sanırım ki kilo vermeye devam ettim. Şu an itibariyle 15,5 kilo vermiş durumdayım. Vücudum nefers almaya başladı, çoraplarımı giyerken nefes nefes kalmıyorum artık. geceleri horlama yok denecek kadar azaldı. Yaşam kalitem arttı. 40 beden pantolon giyerken 34 bedene düştüm bırakın kemeri parmağımdaki yüzük bollaşmaya başladı.

    15 kiloyu verdikten sonra eski diyetisyenin verdiği listelere uymaya çalışıyorum. Zaten işin mantığını almış oluyorsunuz, ne yapmanız gerektiğini ya da ne yapmamanız gerektiğini biliyorsunuz. Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 21 Haziran 2012; 13:42:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Hocam kusura bakmayın ama bu yazışma/konuşma tavrınızla insanları küçümsemeye kalkmak, forumun abisi gibi ders verir nitelikte yazılar.

    Halen aynı yere takılmışsınız. Lafımı cımbızla çekip geride kalan yazıları ıskalamışsınız. Ben laf olsun diye "ne bu şiddet ne bu celal" deyişime bile takılmışsınız. Şiddet yok diye. Bizim frekanslar tutmamdı.
    Ayrıca sizin yaptığınız bilgilendirmeye bir itirz eden yok ki burada aynı fikirdeyiz. sadece tavrınız ve halen kendini yanlış ifade eden diye tutturmuşsunuz gidiyorsunuz. O kadar yazının içinden başını sonunu okumadan bir cümleyi çekip manipüle ediyorsunuz.

    Hele ki şu tavırlarınızı kınıyorum

    "ben celebic arkadaşı geçtimde" insanları küçük görmeye çalışmak.

    "kendini doğru ifade edemeyen bi yorum yazmış" bir tek size kendimi ifade edememişim maalesef

    "böyle tavır takınmanızı değilde bilgilenmenizi tercih ederdim.yinede kolay gelsin. " hocam sizin söylediklerinize itiraz eden olmadı sadece tavrınıza.

    "tepki vermek yerine senin bu cümleni bile düzeltiyorum" hocam bana yazılarınızla bana Türkçe yada dilbigisi dersi verecek en son kişi olabilirsiniz. Ne imla, ne yazım ne de noktalama işaretlerine uymuşsunuz yazılarınızda. Ben kendimi gayet iyi ifade ederim.

    "NOT: bu mesajım bile bilgiendirme amaçlıdır.içinde türkçe bilgisi bile bulunmaktadır.artık anlamanızı umuyorum ve daha bu tartışmayı uzatmıyacağımı belirtiyorum.hayatınızın her aşamasında öğrenmeye ve bilgilenmeye bakın.benden size tavsiye.
    " hocam rica ederim Türkçe öğretmeyi bırakın önce siz yazdıklarınıza bakın. Şu yazınızı düzeltmeye kalksam yüzlerce hata çıkar ama konumuz bu değil.

    "artık anlamanızı umuyorum ve daha bu tartışmayı uzatmıyacağımı belirtiyorum.hayatınızın her aşamasında öğrenmeye ve bilgilenmeye bakın.benden size tavsiye. "
    hocam bizim anlamadığımız bir konu yok, sizin bilgilendirmelerinize itirazımızda yok. Benim şahsi itirazım takındığınız tavır ve yazımı ucundan başından okumadan bir kısmı çekip alarak bunu manipüle etmeniz. Tavsiyeniz için teşekkür ederiz. Gerekli görürsek size müracaat eder bilginize danışırız.

    Benimde size bir tavsiyem olacak Türkçe konusunda; önce yazınıza bakın bakalım nerede ne imla hatası nerede yazım harası yapılmış bir görün. Elbette komposizyon dersinde değiliz ama her yerde güzel Türkçemizi doğru kullanmaya çalışırım, imla kurallarına dikkat ederim. Nerede hangi noktalama işareti kullanılır, nokta nereye konur, noktadan sonra boşuk bırakılır mı yada Türkçe gibi özel isimlerin ilk harfini büyük yazabilmeyi, "de" - "da" bağlacı nerede ve nasıl ayrılır? "ki" bağlacı hangi durumda bitişik hangi durumda ayrı yazılır bilirim ve bunu doğru kullanmaya bakarım.

    Size katılıyorum, artık konuyu uzatmayalım.

    uzatmıyım dedim ama bikaç cümle daha yazmamı gerektirecek ifadeler kullanmışsınız.

    birincisi kimse türkçe uzmanı olduğumu söylemedi.sizin cümlenizin NE ANLAMA GELDİĞİNİ AÇIKLADIM.hala ve hala bi cümle üzerinde kalmışsınız diyorsunuz.yazdığınızı tekrar okyun lütfen o zaman:

    "Hocam öncelikle almış olduğunuz kilo verme kararı için sizi tebrik ederim ama şunuda belirteyim; yürüme bandıyla kilo VERİLMEZ AMA vücudunuzu sıkılaştırırsınız. BUNLAR FARKLI ŞEYLER. Yürümeme bandıyla 90 kilodan 75 kiloya inmek MÜMKÜN DEĞİL. Gelelim sorularınıza, bildiğim kadarıyla cevaplıyayım."

    sizin gibi renklerdirdiğim 2 cümle ve özellikle büyük harfle yazdığım kelimeler cevap yazmama neden oldu.tekrar söylüyorum.BU YARGILARA NEREDEN VARDINIZ.cevap yok.e yanlışmı ifade ettiniz.hayır ben ukalalık yapıyorum kusura bakmayın.bunda kaldınız yani. beni sizinle tartışır pozisyona getirdiniz.

    yazdığınızda bu cümleleri açan herhangibir kelime de yok.gelelim sorularınıza diyerek koşu bantlarını açıklıyorsunuz güzel bi biçimde.ha bide akapunkturdan bahsediyorsunuz ki o konu zaten kapandı.şimdi bende yukardaki renklerdirdiğim cümleleri okuyanlar yanlış anlar diye (sizin kabahitiniz yok, yazılanları biz yanlış anlıyoruz) cevap yazayım insanlar doğru anlasın dedim.sorun yaptınız.tavrım gayet net ve açık.küçümseme algıladıysanız sizde yanlış anlıyorsunuz demekki.

    noktalama imla ile ilgili en ufak bi cümlem yok nerden nereye almışsınız. hızla yazılan cümlelerde elbette bulunur imla hatası, sizinde bulunur benimde.kusura bakmayın imla hatalarım için, zaten benden ders almayın aman ha. ben sizden bu konuda seve seve bilgi alabilirim, hiç değilse yanlışlarımı düzeltirim.

    ama eğer kesin yargı belirten cümle kullanacaksanız buna gelecek karşı cevaplarıda kabullenmeli kendi yazdığınızıda, karşıdakinin yazdığınıda doğru algılamaya çalışmalısınız.bir tavıra takıldınız gidiyor.ne alınganmışsınız.

    daha önceki cevabımda olayı bitiren tek bir kelime koyuyorum cümleme "SADECE".aslında bu kelimeyle sizin beni anlamanız ve bu konunun kapanmış olması gerekiyordu."Ben laf olsun diye "ne bu şiddet ne bu celal" deyişime bile takılmışsınız." diyosunuz.inanılır gibi değil.bana verdiğiniz cevap bu kelimenin üzerine kurulu ki ben cevabınızın üzerine 1000 tane şey yazdım, sadece tek cümle kullandım bunla ilgili agresif tavır yok diye.diğerlerinin hepsi benim yanlış anladığım !!!! bi yanlışı düzeltmek ve buraya girenleri bilgilendirme amaçlıydı.

    en baştan kendi yazdıklarınıza baksaydınız, sonra da benim nedemek istediğimi anlasaydınız, düzgünce konuşabilirdik aslında,ama bi tavıra takılı kaldınız buralara kadar geldik.

    35 yaşından sonrada burada size cevap yazıyorsam emin olun frekansımız tutuyor.hatta sizi kardeşim gibi görüyorum.




  • @Sarisakal

    Gerçekten forum abisi tabırlarını bırak lütfen. İlla Türkçe dersi verilecekse bırak bunu da bu işin erbabları yapsın: Türkçe öğretmenleri. Yani ben yapayım.

    İnsanlar gelip direkt o yorumu okuyup da "aa koşu bandı kilo verdirmiyormuş" demezler. Bunu deme ihtimalleri sineklerin insan vücudundaki kanın tamamını emebilme ihtimaline eşittir. Bu yüzden olayı çok abartmaya gerek yok.

    @celebic

    Kilo vermek gerçekten sıkıntılı bir süreç. Bunu en çok bu problemi yaşayanlar bilir. Ben ayakkabımı bile bağlamakta zorlanıyordum. Oturduğum yerde uykum geliyordu. Şimdi eskiye nazaran daha iyiyim. Ancak yine de sportif bir görünüme kavuşmak istiyorum. Boy 1.70 olduğu için aldığım üç beş kilo bile beni topalak hale getirmeye yetiyor. Ne kadar zayıflarsam o kadar uzun duruyorum.

    Görünüm aslında ikinci plânda. En önemlisi sağlık. Ama tabii okulda görev yapıyorsanız ve sınıfta sözünüz geçsin istiyorsanız giyime-kuşama, saça-başa dikkat etmelisiniz. Tabii fit görünmelisiniz. Yoksa öğrenciler gerçekten itibar etmiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanF

    @celebic

    Kilo vermek gerçekten sıkıntılı bir süreç. Bunu en çok bu problemi yaşayanlar bilir. Ben ayakkabımı bile bağlamakta zorlanıyordum. Oturduğum yerde uykum geliyordu. Şimdi eskiye nazaran daha iyiyim. Ancak yine de sportif bir görünüme kavuşmak istiyorum. Boy 1.70 olduğu için aldığım üç beş kilo bile beni topalak hale getirmeye yetiyor. Ne kadar zayıflarsam o kadar uzun duruyorum.

    Görünüm aslında ikinci plânda. En önemlisi sağlık. Ama tabii okulda görev yapıyorsanız ve sınıfta sözünüz geçsin istiyorsanız giyime-kuşama, saça-başa dikkat etmelisiniz. Tabii fit görünmelisiniz. Yoksa öğrenciler gerçekten itibar etmiyor.

    Hocam kilo konusunda sizi en iyi anlayabilecek kişilerden biriyim.

    Ayakkabı bağlamak işkence olur. Merdiven çıkarken ikinci katta nefes alıp verme hızlanır ve zorlanırsınız. Akşam erkenden uykunuz geldiği gibi 10 saat uyusanızda sanki hiç uyumamışsınız gibi kalkarsınız. Gözleriniz kan çanağı içinde kalkarsınız. Kalp atış sayınız 90'ın altına, tansiyonunuz 140/90'ın altına inmez. Mağazalardan üstünüze bir şey almak istemezsiniz. Dediğiniz gibi görünüm bir yere kadar ama reklamlarda dedikleri gibi "sağlıklı olmanızın değeri paha biçilmez."

    12 yaşındaki oğlum bir gün kızgınlıkla bana "sende göbeklisin" dedi. En kötüsü bu oldu...

    Neyseki şimdilik iyi gidiyorum bir önceki diyet sürecinden sonra eski kiloma dönerek düştüğüm hataya düşmeyeceğimi umuyorum. Sizede kolaylıklar dilerim.

    Not: Hocam bende 48 yaşındayım ve yaş ilerledikçe kilo vermek güçleşir bunu unutmayın.




  • Yataktan kalkarken zorlanmak, bi tişört giydiğinizde sürekli belinizin açılması. Kendinizi ağır hissetmeniz. Bunların hepsi çok kötü duygular. Bunları bir süredir yaşamıyordum ama 2 aydır tekrar yaşamaya başladım ve kendimi çok rahatsız hissettim.

    İnşallah yakın zamanda tekrar fit bir hale geleceğim. O zaman yeyip içmeye biraz daha dikkat ederim sanırım.

    Güzel bir örnek:

    http://www.bod****tr.com/vbforum/ya-m-38-21-ayda-t50682.html?t=50682
  • Koşu bandı dün itibariyle bana ulaştı ve kurulumunu yaptım. Artık zayıflama zamanı geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanF

    Koşu bandı dün itibariyle bana ulaştı ve kurulumunu yaptım. Artık zayıflama zamanı geldi.

    Hocam hayırlı olsun, kilo vermeye devam...
  • Herşeyde bu kadar talep var koşu bandında 3-5 kişi neden böyle anlamadım :) , bende gittiğim spor salonuyla problem yaşadım dolayısıyla kızgınlığıma spora gitmeyip eve koşu bandı almaya karar verdim ( kış geliyor falan bunlarda etken tabi ) voit ile dynamic arasında kararsızım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edra

    Herşeyde bu kadar talep var koşu bandında 3-5 kişi neden böyle anlamadım :) , bende gittiğim spor salonuyla problem yaşadım dolayısıyla kızgınlığıma spora gitmeyip eve koşu bandı almaya karar verdim ( kış geliyor falan bunlarda etken tabi ) voit ile dynamic arasında kararsızım

    Yanlış bilmiyorsam Dynamic'te Voit tarafından aynı fabrikada üretiliyordu, birbirine yakın özellikleri var ama Voit daha kalitelidir. Fakat f/p olarak sanki Dynamic daha iyi gibi.

    Altına kalın bir mat yada benzeri bir şey koyun yoksa alt kattakilerle sıkıntı yaşarsınız. Ben evde atıl duran bir halıyı üçe katlayıp koydum şimdi ses gitmiyor.
  • Halı kolayda f/p dediğiniz sesmi ?
  • Evet aynı firma fakat herkes aynı örneği veriyor dacia - megane misali :) , İnterspor çalışanları hep VOİT diyor bir taneside dynamic dedi kararsızım hala dunlop uda kaliteli buldum ancak finspor sorunlu interden alıda çok duyduğum için :) ikisi arasındayım hala
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edra

    Halı kolayda f/p dediğiniz sesmi ?

    Hayır hocam fiyat / performans olarak demek istedim. Voit için fazladan ödeyeceğiniz paraya değmeyebilir demek istedim.

    Dunlop, Dynamic, Goodman bunların hepsi Çin malı ama kaliteli. Ben 3 enden fazladır Goodman kullanıyorum ama gerçekten dibine kadar kullandım tık demedi. Neredeyse üzerindeki kauçuk değişme aşamasına geldi sorunsuz kullanıyorum. Koşu bantları keyfe keder eğiminden tutunda tv'li olanlara kadar çeşit var. Eğimi filan kafaya takmayın.
  • Aldım dynamic 1450 %15 otomatik eğim 16 km hız :) güzel bir cihaz voit almaktan vazgeçmemin nedenide eşdeğer bir ürün voitte 1.800 TL ve üzeri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edra

    Aldım dynamic 1450 %15 otomatik eğim 16 km hız :) güzel bir cihaz voit almaktan vazgeçmemin nedenide eşdeğer bir ürün voitte 1.800 TL ve üzeri

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Voit'i hiç aramazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: edra

    Aldım dynamic 1450 %15 otomatik eğim 16 km hız :) güzel bir cihaz voit almaktan vazgeçmemin nedenide eşdeğer bir ürün voitte 1.800 TL ve üzeri

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Voit'i hiç aramazsınız.

    Arasam bile 600 - 700 TL fark vermemem arattırmaz :)
  • İyi bir fiyatı aldım gibi geliyor Özdilekte 1299TL tam alacaktımki telden girip baktım hepsiburadada 1189TL tekzen'e hızlıal'a falan baktım 1399TL , bende hepsiburada fiyatı ille yükseltir dengeler ürün daha yeni konmuş alayım dedim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edra

    quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: edra

    Aldım dynamic 1450 %15 otomatik eğim 16 km hız :) güzel bir cihaz voit almaktan vazgeçmemin nedenide eşdeğer bir ürün voitte 1.800 TL ve üzeri

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Voit'i hiç aramazsınız.

    Arasam bile 600 - 700 TL fark vermemem arattırmaz :)

    Tavsiyem; kauçuk bantın altına sıkacağınız silikon spyreyi almayı ve ayda bir sıkmayı unutmayınız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.