Şimdi Ara

Korucular, PKK Kıyafeti Giyip Köy Kahvesini Bastı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Korucular, PKK Kıyafeti Giyip Köy Kahvesini Bastı!



    Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Karpzulu köyünde elektriğin kesik olduğu akşam saatlerinde PKK kıyafetiyle yüzleri kapalı şekilde köy kahvesini bastı. Seslelerinden tanınan korucular hakkında köylüler tarafından kötü muamele gördük gerekçesiyle şikayet dilekçesi verildi.

    ŞİKAYETTE BULUNDULAR

    Karpzulu köyünde oturan Ramazan İpek, İdris Narin, Mehmet Acar, Şehmus Durmuş, Yunus Eraslan, Kemal Yalçın, Mücahit Baran, Musa Ilık, Emin Acar ve Şehmus İpek, Kulp Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

    "PKK KIYAFETİ GİYMİŞLERDİ"

    Ramazan İpek, çıkışta gazetecilere, akşam köy kahvesinde elektrik kesik olduğu sırada ellerinde uzun namlu silah bulunan 5 kişinin, örgüt mensubu kıyafetiyle içeri girdiğini söyledi.

    "SESLERİNDEN TANIDIK"

    Silah zoruyla yere yatırıldıklarını iddia edilen İpek, "Bizleri bir süre dövdüler. Yüzleri kapalıydı, seslerinden tanıdık. Köylümüz olan bu şahıslar aynı zamanda geçici köy korucusu olarak görev yapmaktadır. Kulp Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçeyle şikayete bulunduk" dedi.

    "BARIŞ SÜRECİNİ BOZMAK İSTİYORLAR"

    Öte yandan, Kulp Kaymakamlığı önünde bir grup partiliyle basın açıklaması yapan BDP Genel Başkan Yardımcısı Meral Beştaş, çözüm süresini akamete uğratmak isteyenler tarafından çeşitli oyunların sahneye konulmak istendiğine dikkati çekti.

    Kulp Kaymakamlığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Burda bir dümen var sanki bu bdplilerin koruculuk sistemini ortadan kaldırma çabası bence o korucuların bdp li olmadığı ne malum benimki sadece bir şüphe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.