Şimdi Ara

Kortikosteroid Dopingtir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kortikosteroid güç ve kuvvet artırıcı değil, coşku ve ruhsal güven vericidir.
    Kullanılması neden izne tabidir? Maçlardan önce kullanılmasını önlemek için izne tabidir. İzin ve kullanma şekli öyle ayarlanır ki maç saatine kadar etkisini yitirsin. İşte Fener'in karartmaya çalıştığı husus budur.

"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • Hocam benim yanlarım ağrıyor. Ne yapmam lazım?

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Tamam.

Prosedürde bazı aksaklıklar var ki Hukuk Kuruluna sevk edilldi Gökhan Gönül.
    Son dakikada iş yapmaya çalışırsan, haber vermeden yasaklı maddeyi verirsen ve Gökhan doping kurasına çıktığı an apar topar belgeyi yetiştirmeye çalışırsan böyle olur.
    Normal bir ülke de ceza alır ama burası Türkiye ihtimal bile vermiyorum.

Ben oturduğum binanın ruhsatı ve iskanı yok diye elektrik kullanırken kaçak kullanım için tutanak tutmuşlardı. Gittim ödedim parasını. Kırk kere de belediyeye gidip anlattık bu durumu düzeltmediler.

Aradan 1 yıl geçtikten sonra savcılıktan tutanak geldi. Gittim karakola ifade verdim. Sonuç olarak benim yaptığımın doğru olduğu görüldü ve dava açılmadı. Sonradan öğrendim prosedür gereği suç duyurusunda bulunulması gerektiği için çağrılmışım.

Bu işlem de prosedür gereği yapılıyor olabilir. Dediğin gibi, ülkede çoğu şey düzgün olmadığı için neyin ne olduğunu göremiyoruz. Olaylar bitince, açıklama gelince anlarız ne olduğunu. Şimdiden böylesine iftiralarda bulunmak, felaket tellalığı yapmak veya insanları zan altında bırakmak doğru değil.

Takıma karşı kin besliyor olabilirsiniz ama sonrasında kötü duruma düşeceğiniz şeyler söylemeyin. Gerçi aklansa bile " yine buldular bir yolunu " diyip sıyrılacaksınız orası da ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bakıcaz ne olduğuna.

Ben oturduğum binanın ruhsatı ve iskanı yok diye elektrik kullanırken kaçak kullanım için tutanak tutmuşlardı. Gittim ödedim parasını. Kırk kere de belediyeye gidip anlattık bu durumu düzeltmediler.

Aradan 1 yıl geçtikten sonra savcılıktan tutanak geldi. Gittim karakola ifade verdim. Sonuç olarak benim yaptığımın doğru olduğu görüldü ve dava açılmadı. Sonradan öğrendim prosedür gereği suç duyurusunda bulunulması gerektiği için çağrılmışım.

Bu işlem de prosedür gereği yapılıyor olabilir. Dediğin gibi, ülkede çoğu şey düzgün olmadığı için neyin ne olduğunu göremiyoruz. Olaylar bitince, açıklama gelince anlarız ne olduğunu. Şimdiden böylesine iftiralarda bulunmak, felaket tellalığı yapmak veya insanları zan altında bırakmak doğru değil.

Takıma karşı kin besliyor olabilirsiniz ama sonrasında kötü duruma düşeceğiniz şeyler söylemeyin. Gerçi aklansa bile " yine buldular bir yolunu " diyip sıyrılacaksınız orası da ayrı.

İlaç kullanılmadan 21 gün önce bildirim yapılması gerekiyor.
    Acil durumlarda bu bildirimin süresi kısalabiliyor.
    Fenerbahçe'nin açıklamasından Gökhan Gönül'ün doping kurasında çıktığı anda bu bildirinin yapıldığı anlaşılıyor zaten.
    Sorun burada sen önceden bildirim yapmamışsın, sen adamın kullandığı maddeyi bildirmemişsin apar topar korkuyla bildiri yapmışsın.
    Maria Sharapova'nın kullandığı madde de performans arttırmıyor ama bildirmesi gerekiyor bunu kullanmadan önce ve o bunu bildirmediği için ceza aldı.
    Kusura bakmayın ama Fenerbahçe açıklamada bile ben yalan atıyorum diyor. Kendini ele veriyor.

• Tom Marvolo Riddle Burnu kullanıcısına yanıt
    Ben okuduğum açıklamalarda ne zaman bildirdiklerine dair bir şey görmedim o yüzden yorum yapmicam. Bekleyip görecez.
    Fitoterapi ile Kanser Tedavisi
    4 yıl önce açıldı
    Kreatin ve egzama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sikeydi dopingdi neden hep feneri buluyor boyle şeyler ne büyük şanssızlık degilmi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • c r i m s o n kullanıcısına yanıt
    http://www.haberler.com/galatasaray-da-doping-soku-4266986-haberi/

http://www.fanatik.com.tr/2009/11/18/potada-nalga-skandali-153435

Daha başka şeyler bulayım mı? Her takımda var böyle sıkıntılar.
  • Kortikosteroid Dopingtir demişsin ama Uzman bir doktor TV de doping olmadığını söyledi. TFF yetkilisi de yasaklı madde ama doping değil şeklinde açıklama yapmış ve bunu diyen TFF yetkilisi Bjk eski yönetici hepsinden önemlisi aynı zamanda doktor.

O iki doktora mı inanacağız sana mı inanacağız. Üstelik Mete Düren maçtan önce bildirildi diyor. Bu sebeple içi boş konu açmışsın. Zaten GS birinden başka ne beklenir.
  • Tiner hangi kapsamda peki?

Orijinalden alıntı: c r i m s o n

Bu sikeydi dopingdi neden hep feneri buluyor boyle şeyler ne büyük şanssızlık degilmi .

Bazen kanda çıkıyor

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

doping değil yasaklı madde bile ceza gerektirir bakalım tff nasıl tiyatro oynayacak gene

Tedavi amaçlı kullanılmak zorundaysa ve önceden bildirilip izin alınmışsa kullanılması serbest.

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

doping değil yasaklı madde bile ceza gerektirir bakalım tff nasıl tiyatro oynayacak gene

Arda Turan Gsdeyken nasıl tiyatro oynamışlarsa onu oynayacaklarmış

Başrol oyuncusu olarak gsliler varmış bilet alcan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

Kortikosteroid güç ve kuvvet artırıcı değil, coşku ve ruhsal güven vericidir.
    Kullanılması neden izne tabidir? Maçlardan önce kullanılmasını önlemek için izne tabidir. İzin ve kullanma şekli öyle ayarlanır ki maç saatine kadar etkisini yitirsin. İşte Fener'in karartmaya çalıştığı husus budur.

8 mesajlı hangi banlının bozması bir trollsün.

kıvran kıvran

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

Kortikosteroid güç ve kuvvet artırıcı değil, coşku ve ruhsal güven vericidir.

8 mesajlı hangi banlının bozması bir trollsün.

kıvran kıvran

8 mesaj?
    Konu Dışı ve Futbol bölümünde takılıyorum sadece. Bu bölümlerde mesajlar eklenmiyor.

• Bir deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkartamıyor.
    Bu haberi servis edenin ne amaçla servis ettiği belli, kesinlikle kurum içinden maksatlı sızdırılmış bir haber. İlk ajansa düştüğünde bildirimlerle ilgili, raporlarla ilgili, maddenin ne olduğuyla ilgili açıklama yapılmadı, paat diye "Gökhan Gönül'de Doping Şoku" diye servis edildi.
    Dünden beri boş bir mevzu konuşuluyor, federasyon çıkıp açıklama yapıyor, FB çıkıp açıklama yapıyor, doktorlar çıkıyor ama haberin etkisinde kalan vatandaş hala üstünü kapatıyorlar diyor! Neden? Çünkü haber öyle servis edildi. Güzel bir şekilde algı yönetildi ve gerekli sansasyon yaratıldı.

Şimdi asıl iş bu haberi böyle servis edeni, bu haber daha Gökhan Gönül, TFF ya da Fenerbahçe'ye ulaşmadan sızdırarak piyasaya düşmesini sağlayanı yakalayıp gerekli cezanın verilmesini sağlamakta. Dünden beri memlekette olmayan dopingin muhabbeti dönüyor.

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.