Şimdi Ara

Korsan Oyunculuğu Hiç Olmadığı Kadar Zor Bir Durumda (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene çıkan bir oyuna benden 200tl istiyorsan kusura bakma o oyunu korsan alırım.Hayır Witcher 3 gibi oyun yapıp,50tl fiyat biçtin de biz mi hayır dedik.Lafım ubisoft gibi kazıkçılara
  • Su kadarını söyliyim korsan işi biterse ben ne bidaha oyun oynarim nede oyun sitelerine bakarim geleceğin oyun sektörü mobil free oyunlar oynamaya devam ederim..
  • Ülkemizde ki dolar kuru sağ olsun bizde korsan pek bitmez gibi ben uzun süredir korsana elime dahi sürmedim ama bu doların hali içler acısı.

    Üstüne steam içinde yayınlanan oyunların fiyatını artırmak ile uğraşan aralda insanı sinir etmiyor değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • battlefield single oynuyan varmıdır en azından bi girip bench yapmışlığınız vardır demekki mp olursa para veriliyor tutup'da far cry premeval'a 190 tl veremem 180 tl rainbow'a verdim oda talha reyiz iştahlı oynuyordu diye tabi onuda göremiyoruz oyunda :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    seni rahatsız eden nedir firmalar insanları kazıklamasın hiçbir cd yada data bazlı satışları maliyeti 20tl geçmez kimseyi kandırmasınlar hadi 30tl olsun
    200tl oyun satılıyor bunlamı korsanla mücadele şunu 40tl yap 30tl yap herkez alsın sonra korsanla ücadeleyle ediceklermiş bunu kendileri başlatı açgözlülükle
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    birincisi data maliyeti steam üzerinden satılırsa %50 falan alıyolar.ikincisi yauv sende nasıl bir kafa var kardeş tek masraf cd veya data,dahatımı masraflarımı.bu oyunun geliştirme süreci var,oyunu gökten indirip satmıyolar.
  • Her geçen yıl multiplayer odaklı oyunlar çıkıyor ve witcher gibi oyunlar zamanla azalmaya başladı zaten fps türü hikaye oyunları yok denecek kadar azaldı hepsi multiplayer odaklı belki bu durumda sağlam hikayeli oyunlarda görürüz ve Türkçe destekli total war serisi ve fotball Manager serisi buna örnek eskiden 'cahil' olduğumdan korsan yazılımlar kolayıma geliyordu halbuki daha zor ve zahmetli bir işmiş :) senede zaten çıkan kaliteli yapımlar belli witcher 59 tl rıse of tomb raider 89 tl metal gear solid 5 89 tl steam indirimleri cabası bunları pahalı görenlere bir şey diyemem sonuçta bir emek var ortada ancak sizde başka biri sizin emeğinizi çaldığında anlarsınız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    yani sana göre türkiyedeki oyun fiyatları normal baban çok zengin harelde
    bize göre pahalı arkadaş ama bu benim korsanı onayladımı göstermez bende orjinal oyun alıyorum
    çoğuda kutuludur .
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    he emek var diyolar emeyini şöle ucuz satıpta 30-40milyon satınca fazlasıyla alır seni bu kafayla çok öperler
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Yauvv bende korsanciyim ogrenciyim ben.ama benim savunduğu kony su.
    korsan olmasa zaten firmalar çok daha fazla kar yapar ve fiyatlar çok uçuzlar.keşke korsan hiç olmasa fiyatlar uygun olur ve sektör çok daha hizli buyur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    hee güzel kardeşim benimdede dediğim şu korsanı bunlar yüzünden patladı şımdi uraşıyolar baştan beri son kulanıcının erişebilecehi fiyat uygulansa
    yada ülkelere göre fiyat uygulansa türkiye hariç çünkü türkiyedeki olayın suçun büyük kısmı vergiler ziti
  • Korsancılar elbet bir yolunu bulacaktır bu hep böyle olmuştur ya erken ya geç kırılacaktır. Fakat korsan kullanımı eğer azaldıysa Online oyunlar ve Steam sayesindedir. Steam ve G2A gibi kaynaklardan oyunları uygun bir fiyata alabilyoruz ki bir oyunu kimse çıkar çıkmaz almak zorunda değil. Aynı zamanda Steam'i kullanarak arkadaşlarımız ile oynamak, yeni oyuncular ile tanışmak ve profilimizde bir oyuna ne kadar zaman harcadığımız yaptıklarımız gibi şeylerin gözükmesini de şahsen ben seviyorum.
  • beyler bu bir savaştır. onlar topla tüfekle gelirse hackerlar tankla gelir. JC3 de kırıldı hayırlı olsun.
  • Korsanı Asla durduramayacaklar,geçte olsa her oyun her program kırılır.Siz yoksa korsan olmasa oyun fiyatlarının düşeceğine inanlardan mısınız?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    beyler bu bir savaştır. onlar topla tüfekle gelirse hackerlar tankla gelir. JC3 de kırıldı hayırlı olsun.


    nere kırıldı mk
  • Korsan yoksa internet kafelerde pahalanır
    Ondan sonra al sana orjinal oyunun pahalılığı eylemleri :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya uplamayın şu komik konuyu lütfen. Korsan biterse 3. dünya savaşı çıkar o kadar.
  • Korsan olayı tamamen maddiyatla ilgili bir konu, dolayısıyla, belki azalır ama bitmez. Öğrenci iken ben de korsan takılıyordum ama kazanç sağlamaya başladığımda bundan vazgeçtim. Bu olay yazılım sektörünün baş belasıdır (maddi durum). Bence korsancılıkla uğraşmak yerine, üretilen yazılımların kazanç sınıflarına göre çeşitliliğinin olmasına çalışmalarıdır. MS bunu yaptı ama abartarak yaptı, güzel bir noktaya dem vurmalarına rağmen olması gerektiği gibi uygulamadılar, mesela W7 Home sürümü olması gerekenden daha fazla kırpılmış bir işletim sistemidir (kendi maddi kaygıları nedeniyle). Mesela bir oyun, genel hikayesi ile 10 liraya satılabilir, isteyen DLC vb uygulamalarla diğer hikayelere erişebilir (mobilde uygulandığı gibi) ya da oyunu aldıktan 1-2 ay sonra yan hikayelere ulaşabilir olabilir. Aslında bir sürü çözüm yolu var ama kimse değinmek istemiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • denuvo drm %80 aşılmış durumda tomb raider ve just cause şu an interneti kapalı tutmanız şartıyla korsan olarak oynanabilir durumda.internetle beraber çalışabilmesi için hackerlar şu an test aşamasında ve 1-2 haftaya denuvo tamamen kırılacak ve starforce,uplay gibi bilimum anti-hack önlemleriyle beraber tarihin tozlu raflarındaki yerini alıcak. bilginiz olsun :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.