Şimdi Ara

Korsan Oyunculuğu Hiç Olmadığı Kadar Zor Bir Durumda (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke korsan tamemen bitse belki o zaman Türkçe oyunlar görmeye baslayabiliriz ve zevkle oyun oynariz şimdi bir oyun çıkıyor mecbur bekliyorum gönüllü çevirmenlerden biri çevirsinde anlayarak oynayim diye

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar , küçükken pc ye kaç kere virüs girdi onlar yüzünden, tabii o zamanlar oyuna verecek param yoktu orası ayrı, onun içinde ayrıyetten teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan oyunlar bitince oyunların Türkçe çıkacağını sananlar var ne yazık ki. Tabi korsan oynayan herkes Xcom 2'ye 230 tl vermeye hazır yeter ki kırılmasın.

    Edit: Olayın bir de şu boyutu var korsan oyunların daha çok kişiye ulaştığı bir gerçek. Yani bir nevi reklamı oluyor oyun için. Çünkü daha çok kişi oyunu oynayıp konuşuyor. Mesela kırılması baya zaman alan Lord of Fallen oyunundan bahsedelim. 5-6 ay falan sürmüştü oyunun kırılması ve oyun basınlarının 1-2 haberi dışında kimse konuşmadı. Keza aynı şekilde Dragon age.
    Korsan oyunların bitip bitmemesi beni zerre ilgilendirmez. Ben eğer fiyatı uygunsa zaten orjinal oyun alan birisiyim. Ülkemizde nadiren uygun fiyatlı oyunlar çıkıyor ama aral belası yüzünden çoğu oyun abartılmış fiyatlarla satılıyor. O yüzden kimse bana donanım fiyatına oyun aldıramaz. Ya hiç almam yada korsan oynarım. Benim orjinal aldığım oyunun kırılması da zerre kafamda olmaz. Bazı arkadaşlar bu konuya neden bu kadar takmış anlamadım. Oyunların Türkçe çıkması ile korsan oyunun hiç bir alakası yok. Koskoca AAA firmalarının yapamadığı Türkçe işini yapan küçücük firmalar var. Burada senin dilinin dünya üzerinde bir gücü olması lazım öncelikle. Adamlar bırakın Türkçe'yi Türkiye'nin yerini bilmiyorlar daha. Ve yine dediğim gibi oyun fiyatları uygun olsa korsan oynanmaz zaten. Meksika, Rusya gibi ülkelere yapıldığı gibi bizim ülkemize de bir fiyat politikası yapılması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 15 Ocak 2016; 9:03:46 >




  • Bir son versinler kullanıcı ya alsın yada oynamasın bu kadar basit.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Korsan işi bitsin tamamiyle varya orijinal oyun alan PC kullanıcılarını sömürür bunlar.
    Korsan işi bitse dahi yine oyunlar pahalı olur hiç bir zaman ucuzlamaz, konsollar örnek zaten.

    Korsancılık bitmez, bitemez zaten ''İllegal legalden her zaman bir tık öndedir.''

    Ne zaman ülkelere özel fiyat politikası uygularlar ve dil seçeneği sunarlar o zaman bizler kazanmış oluruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denuvoda eninde sonunda daha kısa sürede kırılabilir hale gelecek. Ya içeriden biri satacak metodu ya da crackerlar işi çözecekler. Bir şeyi yapmak her zaman yıkmaktan daha zordur. Crackerlar yıkıcı o nedenle işleri daha kolay. Normalde kırılamaz diye çıkan drmler eninde sonunda kırılabiliyor. Nihayetinde insan kodluyor bunu illa ki bir açık bırakır ister istemez.

    Orijinal oyun fiyatlarında adam akıllı ülkelerin alım gücüne göre ayarlama yapılmadığı sürece korsan düşük seviyelere inmez. Tamamen ortadan kalkması zaten mümkün değil. Adam oyunu korsan alıyor ama donanımı orijinal almak zorunda. Donanım firmaları da zaten oyun geliştiricilerini destekliyorlar. Yani kısır bir döngü bu.

    Denuvo da zaten sistemlerinin kırılabilir olduğunu kabul etmiş. Dertleri oyunun çıktığı ilk 1-2 ay için engelleyebilmek ama sonunda bu süre 1-2 haftaya hatta çok daha az zamanlara inecek.




  • illa ki kırılır oyunların demolarının çıkmadığı bir dönemde denemeden 60 dolar vermek biraz sıkıntı her ne kadar steam de geri ödeme olsa da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersgurs -- 15 Ocak 2016; 10:05:37 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • No System is Safe

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir gerçekte var; Korsan oynanabilen oyunların popülaritesi, daha büyük bir kitle tarafından oynanabildiği için daha yüksek oluyor. Bir oyun büyük bir oyuncu kitlesi tarafından övgü alırsa, satışlarıda aynı oranda artıyor. Korsan oynanamayan oyunlar için ilerde böyle bir popülerlik kaybı ve sonrasında düşük satış sıkıntısı ortaya çıkabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Just Cause 3 çıkalı nasıl 6 ay oluyor?

    Edit: ilk cümle geçtiğimiz ay piyasaya çıktığını söylüyor. İkinci cümle yapım 6 aydır piyasada diyor. Ben mi yanlış okudum acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 15 Ocak 2016; 10:59:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsana en büyük darbe Steam oldu.hem güvenilir,en ufak bir virüs yazılımının bilgisayara bulaşma korkusu yok,uygun fiyatlı oyunları var,çılgın indirim kampanyaları oluyor ve en önemlisi de oyunu indirmek aşırı basit.Crack in en büyük problemi oyun indirmesi oldukça karma karışık olduğundan ayriyeten bilgisayara zarar verme riski bulunduğundan ve çoğu insanda bunlarla uğraşacağıma parasını veririm kafam rahat olur haline geldi.Steam sayesinde bir arkadaşım Torrent ten indirmiyor oyunları.yani korsan kullanımına darbe inidren asıl olay Steam in kaliteli hizmeti oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Doğrusunu isterseniz önemli olan oyun çıktıktan sonraki kısa dönemi koruma altına almak. Daha sonra elbet bir noktada birisi çıkıp her bir oyun için bir yol bulacak ve elbet bir noktada bir crack grubu her zaman bir crack geliştirecek."

    En azından Thomas Goebl duygusal olmayıp çok gerçekçi konuşmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu 3DM iş yok zaten anca başka crackli oyunlarınn crackini yaparlar, skidrow ile reloaded bu denovoya çözüm bulurlar
    ayrıca Fallout 4 de denovo var CODEX bu oyunun crackini yaptı, Bu CODEX yakında zamanda just cause 3 de crack yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 15 Ocak 2016; 11:20:47 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Korsanla işim olmaz umarım en yakın zamanda korsan oyunculuğun sonu gelir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam candır, gerisi heyecan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • satılmayan ürün yoktur iyi fiyat biçilmemiş ürün vardır şu fiyatları her oyuna göre ayı düzenli ayarlasalar firmalar herkez mutlu olacak ama nerdee bi rainbow six mesela 60 dolar edermi hayır tas çatlasa 40 dolar civarı eder ki birde topluluk oyunu diğer arkadaşlarında alacak yani böyle düşünmedikleri sürece hiç bir firma hiç bir yapımdan çok büyük gelir beklemesinler korsanında bitmesini ümit etmesinler benim dediğim olaylar gerçekleşirse korsan kullanımı zaten minumuma düşecektir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bana insanların ilgisi biraz azaldı gibi geliyor. Steamde bir sürü çöp var 1 TL bile olsa almak istemiyorum, steam harici oyunlar bedava bile olsa uğraşmıyorum artık.
    Bence korsan bitmeyecek, özellikle konsol oyun yapımcıları (ea, ubi, take2 vs vs) reklama yatırdıkları paralarla maliyetleri çok şişiriyor, perakendecilerin de koparmak istedikleri paylarla oyun fiyatları fırlıyor. Daha adam akıllı bir pazar şart. 5 TLlik oyunu gelmiş bana 180'e kakalamaya çalışıyor, çok çalışırsın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vallahi ne yalan söyliyeyim Steam kütüphanemde 38 oyun var ama ara sıra torrent oyun indiriyorum ama dediğim gibi sadece arada bir. O da sadece parasını hak etmeyen oyunlar için. (Bknz: Just Cause 3 ama çıkmadı ) Korsan tümden kalkarsa PS4'üme yeni oyunlar almaya devam ederim çünkü Bu dönemden sonra PC'ye orijinal oyun almanın pek mantığı yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun fiyatlarını balon fiyatan vermeseler zati korsan kendi yok olcak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence bu sağlam kırılamaz oyun yapmaları orijinal almak isteyen ama binbir türlü hesap abonelik key şu bu diye bin dereden su getiren insanı illet eden -bakınız GTA Social club- ve benzeri uygulamalara artık bir son vermelerini sağlar.

    Artık oyuncu aldığı orijinal oyunu bilgisayarına taktığı gibi çalıştırabilir duruma gelsin istiyorum. Ne bu kendi paramız ile rezil olma durumları cemeresini niye orijinal alana çektiriyorsunuz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.