Şimdi Ara

Koronavirüs tedavisi için kullanılan hidroksiklorokin rehberden çıkartıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
8.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aramızda bu kadar maskesiz dolaşan, Covid veya semptomları varken millete Covid yayan katiller olduğu sürece yapacak birşey yok.

    Millet aşı çıkmış hala aşıyı sorguluyor, İsrail aşıyı tamamladı attılar maskeleri biz aşıyı sorgulayaduralım...

  • Biz korona değil ilaçlar öldürüyor deyince yobaz, gerici ve akpli oluyorduk ulan benim babaannem okuma yazma bilmiyor 6 oka basıyor CHP'nin yobazı ulan benim ailem. Gözlemlerimiz bu hastaneye yatışlar da sıkıntılı herkesi yatırıyorlar adamlar TikTok çekiyor :d Overrated arkadaşlar bu virüs kabul edin kandırıldınız.

  • ilerde aşılar içinde pardon diyecekler ama çok geç olacak.


    bu aşı karşıtı dediğimiz adamlar bu ilacın öldürdüğünü, hastaneye insanları yatırıp kalp krizlerine neden olduklarını söylediklerinde dalga geçiliyordu.. adamlar haklı çıktı yine..


    aşıya, maskeye, kapatmaya karşı çıkanların hepsi bilim kurulu denen topluluktan daha bilgili kişiler. içlerinde zaten yüzlerce prof, bilim adamı var. Bu kişileri tv lere cıkarmayıp sürekli kötülüyorlar. bence dinlenmesi gereken , kendilerini bizler için yırtıp, seslerini duyurmaya çalışan insanlar bunlar. tv dekiler gibi para için konuşmuyorlar..

  • druen kullanıcısına yanıt

    Aşı karşıtlarıyla ne alakası var senin beynin bayağı karışmış, toparla biraz.


    Aklı başında insanlar hangi profları dinlemesini gerektiğini bilir, dünyada saygın tüm bilim adamları/ülkeler bu ilacı kullanmayın diye en baştan beridir söyleyip duruyor, buna aşıcılar veya aşı karşıtları dahil, aşı karşıtı olup saygın olmak zaten teknik olarak mümkün olmadığından,

    sadece aşıcılar diyordu diyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 10 Mayıs 2021; 17:24:7 >
  • Yerli favicovir olan "favipiravir" adlı ilacı Medipol ve Atabay Kimya ortaklaşa ürettiler. Medipolün başında kim var? Fahrettin Koca. Adam size döşedi işte günde 16 tablet ilacı parayı kırdı, hemde soykırım yapılmış oldu legal yoldan. Atabay Kimya'nın sahipleri Kırım yah*disi. Aynı zamanda Faho'nun yakın dostu ortağı. Ben daha evvel bunları söyledim yazdım da bir şey official olarak kabul görmeyince medyada falan s*kinize takmıyorsunuz, komplo teorisi oluyor. Kaldı ki... Hidroksiklorokin'in ölümcül yan etkileri olduğu covid yayılmaya başladıktan 'kısa bir süre' sonra bilimsel olarak kanıtlandı, bununla ilgili makale yayınlandı. Buna rağmen bakın 1 yıl, tüm ülkeler bilimsel veriyi yok sayıp hastalara dayadılar bu ilacı. Biyolojik Terör. Kimse gelip de bundan sonra bilim adamlarına, hükümet görevlilerine ya da doktorlara güvenmemiz gerektiğini söylemesin. Zaten dikkat ederseniz kovid'den vefat eden yakınınız varsa mutlaka ilaç kullanmıştır. İlaç kullanmadan covid'den ölen duymadım ben hiç. Neyse hayırlısı ya, doğal seleksiyon falan diyorsunuz ya işte darwinist öjenik doktorların oyununa geldiniz xD deney faresi yaparlar adamı böyle bilimperestlik yapıp sorgulamazsan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E27222C63

    Pcr testide yalan

    Size göre her b*k yalan çevreniz de hiç mi 30 yaşlarında ölen olmadı? Bana 4 kere üst üste PCR testi yapıldı dördü de pozitif çıktı hastanelik oldum 26 yaşında olmama rağmen 1.86 boy 85 kiloyum tek tansiyonum var kronik hastalık olarak o bile hastanelik olmama yetti. İlk elden deneyimlemeden yazmayın şöyle şeyler kendinize saklayın milletin canını riske atıyorsunuz.

  • 35bucuk kullanıcısına yanıt

    ben bu haftaki sivas maçına 11 yazsam kim takar , adam dr. değil kaldı ki dr olsa bile konunun uzmanı değil. ona inanıp kullanan varsa aklına şaşayım

  • alirezzak A kullanıcısına yanıt

    Senin gibiler ilacı da sorgulamadı, maalesef sorgulayanlar haklı çıktı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prof Ahmet Aydın'ın 7'den 70'e taş devri diyeti adlı kitabını okuyun herkese yayın. İnsanları ilaçlarla tedavi etmiyorlar, süründürüyorlar. Dünya Sağlık Örgütü değil, Dünya Cinayet Örgütü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce içirin içirin halka sonra da rehberden çıkartın ne güzel iş be...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutbaran

    Devletten sigortam yok zaten merak etme. En iyi sağlık sigortasına sahibim. Ama 112 ile maalesef sizin gibi kasapların eline düşmekten kurtulamıyoruz maalesef.

    Cenaze hizmetlerini ara.en iyi arabayı ayarlasınlar sana.ne de olsa en iyi sağlık hizmeti de alsan,gün gelip kıçına pamuğu tıkayıp,eninde sonunda o arabaya bineceksin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C4151550C

    Yerli favicovir olan "favipiravir" adlı ilacı Medipol ve Atabay Kimya ortaklaşa ürettiler. Medipolün başında kim var? Fahrettin Koca. Adam size döşedi işte günde 16 tablet ilacı parayı kırdı, hemde soykırım yapılmış oldu legal yoldan. Atabay Kimya'nın sahipleri Kırım yah*disi. Aynı zamanda Faho'nun yakın dostu ortağı. Ben daha evvel bunları söyledim yazdım da bir şey official olarak kabul görmeyince medyada falan s*kinize takmıyorsunuz, komplo teorisi oluyor. Kaldı ki... Hidroksiklorokin'in ölümcül yan etkileri olduğu covid yayılmaya başladıktan 'kısa bir süre' sonra bilimsel olarak kanıtlandı, bununla ilgili makale yayınlandı. Buna rağmen bakın 1 yıl, tüm ülkeler bilimsel veriyi yok sayıp hastalara dayadılar bu ilacı. Biyolojik Terör. Kimse gelip de bundan sonra bilim adamlarına, hükümet görevlilerine ya da doktorlara güvenmemiz gerektiğini söylemesin. Zaten dikkat ederseniz kovid'den vefat eden yakınınız varsa mutlaka ilaç kullanmıştır. İlaç kullanmadan covid'den ölen duymadım ben hiç. Neyse hayırlısı ya, doğal seleksiyon falan diyorsunuz ya işte darwinist öjenik doktorların oyununa geldiniz xD deney faresi yaparlar adamı böyle bilimperestlik yapıp sorgulamazsan.

    Hidroksiklorokin ilacı herkesin malumu zaten de favirapiravir için aynı şeyi söylemek doğru olmaz.


    Ben covid geçirdim ve favirapiravir ile iyileştim. Bir hafta bekledim önce ama baktım ki durum iyice boka sarıyor aldım bu ilacı içtim. Pıhtı olmasın diye aspirin de kullandım tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • covidi atlatalı 7-8 ay olmasına rağmen hala koku alamamamın nedeni bu ilaçlar mı yoksa virüsün kendisi mi acep?

  • umutbaran kullanıcısına yanıt

    Keşke senin gibi düşünenler hiç gelmese, hastanedeki yoğunluk azalsa, bizlere hasta ile ilgilenebilecek zaman kalsa.

    devlet hastanesindeyim bu güne kadar 1000 e yakın ameliyat yaptım. Özeller üniversiteler dahil parası ile sen ameliyat alsan da göremezsin denilen ancak umut ışığı görüp ameliyatını yaptığım ve gören hastalarım var.

    evet covid sürecinde göz doktoru olmama rağmen her türlü çalışmam gerekti. Göz doktoru ve salgın ne alaka. Çalıştık tabi. İstediğin makaleyi oku, dönüp dolaşıp mecbur sağlık bakanlığının rehberini uygulayacaksın. Çünkü sorumlu olduğun nokta orası. Gücün yetiyor ise sağlık bakanlığının rehberini değiştir yoksa çok fazla Tatava yapma. Yarın bir malpraktis davası olsa bilir kişinin bakacağı ilk iş rehbere uyup uymadığın olacak.

    Bilim kurulu ve sağlık bakanlığı liyakatlı değilse, düGün rehber hazırlamıyorsa, bu rehberi kullanmaya sorumlu olan meslek sahiplerini eleştirmeniz kolaya kaçmak olur.

    ikincisi yahu ne klorokin miş, benim 10 - 15 yıldır kullanan hastam var. Kendim korona oldum kullandım. Salgının ilk baş döneminde başka ilaç yokken hastalara verdim. Favirapir çıkınca uzun bir süre klorokin vermedim. En son serviste 15 gün çalıştığımda enfeksiyon uzmanları önerdiği için hastalara order ettim. Sonra klorokin açısından yeni makaleler yayınlandı ve kullanmayı bıraktık. Ancak masal gibi anlattığınız klorokin kesilince sihirli değnek değmişçesine iyileşen hasta hiç görmedim.

    bilim bilgi ve şartlar değişiyor. Hekimler kötülemekte bir yere varamazsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Merak ettiğimden soruyorum SARS-CoV-2 virüsünün sizdeki semptomları nelerdi?

  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

    Bu tür ilaçlar miyokard enfarktüsü’ne neden oluyor kullanmayın kullandırtmayın!

  • kayihani K kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Uzmanlığınız göz ama Covid hastalarına ilaç yazdığınızdan bahsetmişsiniz. Böyle bir yetkiniz nasıl oluyor pek anlayamadım? Bahsettiğiniz şekilde bir dava durumu oluştuğunda yine haksız durumda olmayacak mısınız uzmanlığınız olmayan bir konuya müdahil olduğunuz için?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.