< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam spor salonları kapanır mı sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kapanmazz |
![]() Peki buna ne diyosun? 12 Mart 11 Kasım arası İstanbul'da hafta hafta ölüm sayıları. Mavi alanlar 2015-2019 max-min ölüm sayısı sınırları. Kırmızı çizgi 2020. |
ahminimce maske takmalıyız, dikkatli olmalıyız diyecekler |
kapatırlarsa iyice çökecek ekonomi kendi bekaları için bir şey yapmazlar saçma sapan saatlerde sokağa çıkma yasağı koyarlar belki korona tedbirlerinde ev kredi fazilerinde düzenleme yapan adamlar bunlar |
Öncelikle size de geçmiş olsun. Sizinle tamamen aynı süreçleri yaşadım. Acil olarak evinize bir tane oksijen konsantratörü alın. Sürekli bu cihaza bağlayın, yemesine içmesine dikkat edin, düzelecektir. Yemeden içmeden kasıt sağlıklı beslenme. İlk zamanlar neredeyse sürekli olarak bu cihaza bağlayın. Zaten geçen zaman içerisinde artık eskisi kadar ihtiyacı kalmadığını kendiniz görecek ve azaltacaksınız. Sonunda da hiç ihtiyacı kalmayacak. Ben hastane'deki yoğun bakım doktoruna aynen şöyle sormuştum, "bir tane oksijen konsantratörü alsam iyi olmaz mı" dedim. Doktor "gerek yok" demişti. Ben yine sordum "Peki doktor hanım babam tekrar nefes alamamaya başlarsa ne yapacağız?" ne dese beğenirsin? Bize getireceksiniz.. O günün akşamı gittim cihazı aldım. Doktoru dinlemedim. Şükür babam şuan iyi. Philips everflo bu markayı araştırın. Sıfırı biraz tuzlu, hiç olmadı temiz bir 2. El cihaz bulun ve alın. İnanıyorum ki babanızın durumu çok daha iyi olacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigCLawRex -- 17 Kasım 2020; 17:39:57 > |
Uğraşmayın şu kerimcem denen trolle. Şikayet edin, bloklayın geçin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ara tatilin uzatilma karari cikma ihtimali %51 |