masala inanır gibi ne güzel millet inanıyor Çin'de virüsün bittiğine. Dünyanın en bulaşıcı virüsü sözde Wuhan'daki pazardan bütün dünyaya bulaştı ama Çin sınırlarını kapadı ve artık virüs Çin'e giremiyor. En ufak bir fikriniz var mı Çin'e her ay kaç kişi ( Çinli+ yabancı) uçuyor? Çin'de aylardır maske zorunluluğu da yok ama nedensen Çin'e hiç asemptom biri gelmiyor ve hastalığı yayamıyor. Siz ana akım medyada duyduklarınızı kılçıksız yutmaya devam edin.. Daha neler yutturacaklar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Kasım 2020; 22:0:22 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aşı çıktı mı arkadaşlar nedir durum ?? |
Grip aşısı bile gelmeyen memleketteysen... Bu gece çıksa da sana gelmez, önünde öncelikli en az 2 Milyar kişi vardır. Sene bu zamanlar gelirse ne mutlu.. |
benim bahsettiğim yasaklar ülkenin ekonomisinin kapanması fabrikalar devlet kurumları, özel şirlketler vesayre ...bebere güzellik merkezine avm lere gelmiş gelir ona karşı çıkan olmadı zaten.. komple kilit beklemiyorum olursada çok vahim durumlara geldiğinde olucak anca. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Kasım 2020; 22:59:14 > |
Şansımıza tüküreyim, böyle bir salgında akp hükümetinde tutulduk ya daha birşey demiyorum.Akp mi daha beter corona mı daha beteri tartışıyoruz artık. |
Evet 1.gün tek seferde 8 adet içeceksiniz 12 saat sonrasında ise bir 8 tane daha.Sonraki günler 12 saat arayla 3 er adet olacak.Bende yaklaşık 10 gün önce nezle belirtileri vardı.Tat ve koku gitmişti.Koronadaki tat ve koku gitmesini araştırdığımda burun akıntısı ve tıkanıklığı olmaması gerektiği yazıyordu bende ise tam tersi vardı.Tat ve kokunun 10 ile 40 gün arasında geleceği yazıyordu ama bende 3 gün olmadan gelmişti.Bende nezledir dedim ama aileden bir başkası pozitif çıkınca 14 gün karantina dediler testte yaptılar bende pozitif çıkınca 10 güne düştü karantina. Benim aklıma bu ilaçları hiç içmesemde iyileşirim diye geliyor duruma bakıldığında 10 gündür koronayım zaten bana pek bişey yapamamış.Şuan kullanıyorum ilaçları kalbe sanki biraz sıkıntı veriyor gibi ritmini bozuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP zaten 18 yıldır başımızda 18 yıl önce doğanlar başka parti mi gördü |