Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (2965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
98.169
Cevap
237
Favori
4.379.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29632964296529662967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu forumda bu adam hakkinda konular actim daha once. Virusun Çin cikisli olmasiyla Çinin bu adami DSÖ nun basina gecirmesi arasinda bile baglanti var. Her yol Çine cikmakta, Tedrosta basinda bulundugu kuruma Çinin yogun calismakari sonucu gecti. Tedrosun Komunist Teror orgutu uyesi olmasininda Çinli yoldaslarinin sadik bir hizmetcisi olacagi zaten asikar. Ulkesinde 3 kez salgin cikmasina ragmen ort bas etmis ve sahip oldugu diploma bile salgin ve enfeksiyon hastaliklari uzerine olmamasina ragmen ulkesinde onemli calismalar yapan kahraman ilan edilmis, tabi yine Çin lobisinin calismalariyla.

    Ayni sebepten ABD DSÖ ye destegini sonlandirdi. Adam Çinin hizmetcisi. Normal sartlarda yargilanmasi gereken bir adam DSÖ nun basinda. Afrikali baska bir diktatore yaptigi ovguler tepki alinca geri cekmek zorunda kalmisti. Dunya Saglik Mafyasinin basinada boyle bir Terorist kalintisi yakisirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Temmuz 2020; 2:34:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Bu forumda bu adam hakkinda konular actim daha once. Virusun Çin cikisli olmasiyla Çinin bu adami DSÖ nun basina gecirmesi arasinda bile baglanti var. Her yol Çine cikmakta, Tedrosta basinda bulundugu kuruma Çinin yogun calismakari sonucu gecti. Tedrosun Komunist Teror orgutu uyesi olmasininda Çinli yoldaslarinin sadik bir hizmetcisi olacagi zaten asikar. Ulkesinde 3 kez salgin cikmasina ragmen ort bas etmis ve sahip oldugu diploma bile salgin ve enfeksiyon hastaliklari uzerine olmamasina ragmen ulkesinde onemli calismalar yapan kahraman ilan edilmis, tabi yine Çin lobisinin calismalariyla.

    Ayni sebepten ABD DSÖ ye destegini sonlandirdi. Adam Çinin hizmetcisi. Normal sartlarda yargilanmasi gereken bir adam DSÖ nun basinda. Afrikali baska bir diktatore yaptigi ovguler tepki alinca geri cekmek zorunda kalmisti. Dunya Saglik Mafyasinin basinada boyle bir Terorist kalintisi yakisirdi.
    geçen hafta otobüsle kuşadasına gittim.

    bilet almak için hes kodu istiyor. yani düşünün hes kodu yoksa bilet yok. geldiğimiz dünyanın açılışı bu.

    sonra otobüsle izmire giriş yaparken jandarma durdurdu. kimliklerinizi çıkarın dedi çıkardık. tam yarım saat tek tek tc leri giriyor.

    hastalıkla ilgili bir şey mi arıyor? veya bu yapılanın hastalıkla ilgisi nedir mantık olarak?

    bir süredir bunu ifade eden araştırmacıları biz bile burada komplocu dedik. al buyur kendimiz yaşıyoruz adamların söylediklerini.

    jandarma ne arıyor biliyor musunuz? hes kodu olmayan kaçak yolcu var mı yok mu baktığı bu. hastalığı filan sallayan yok. çin komünizmini andıran görüntüler.




  • Arkadaşlar,riskli bir işte çalıştığım için aylardır ailemin yanına gidemedim.
    Test yaptırıp gitmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında gidip test yaptırabilceğim bir yer var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Semptom ve temaslı hikayeniz yoksa (hoş olsa bile yapmıyorlar) yapmazlar.

    Para ile yaptırabilirsiniz PCR testini. 3-4 saat içerisinde artık sonuçlanıyor. Ama son zamanlarda ciddi anlamda sarkmalar yaşanıyor.
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    PCR testleri virüsün bir kaç parçasına odaklandığı ve common cold yapan 4 ayrı coronavirus olduğu için demek ki pozitif çıkabiliyor.
  • SARS-CoV-2 de endemi olma yolunda ilerliyor.

    Her ne kadar vakalar alıp başını gitse bile.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    İşte para ile yapılacak yer bulamadım o sıkıntı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustf9 kullanıcısına yanıt
    Hes kodunun bilimsel,mantıksal hiç bir açıklaması yok saçmalık safsatadan başka bi şey değil,herkesi fişliyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 27 Temmuz 2020; 12:32:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustf9 kullanıcısına yanıt
    "Korku taktiklerinden dünya çapında toplam ölüm 263.346'dır. Bu, aşılarından ölenlerin sadece% 1'inin var olduğunu varsayarsak 700.000'den çok daha azdır. 1976'da Amerika Birleşik Devletleri'nde ölümcül 1918 pandemi suşuna benzer bir virüsü içeren olası bir grip salgınıyla ilgili endişeler tüm ülke için büyük ölçekli bir aşı programına yol açtı. Yaklaşık 45 milyon kişi10 hafta içinde “domuz gribi aşısı” olarak bilinen aşı ile aşılanmıştır. ABD hükümeti, hastalığın ortaya çıktığı askeri üs dışında domuz gribi vakası tespit edilmediğinde ve aşılanmış bireylerde beklenmedik derecede yüksek sayıda Guillain-Barré sendromu vakası bildirildiğinde aşı programını aniden durdurdu. Aşı, aşılanan 100.000 kişi başına yaklaşık bir Guillain-Barré sendromu vakasına neden olduğu ve 53 ölümle sonuçlandığı tahmin edildi. 1976 domuz gribi aşısı ve Guillain-Barré sendromu arasındaki ilişkinin bir sonucu olarak, bu durum Amerika Birleşik Devletleri'ndeki grip aşısı güvenlik izlemesinin bir parçası olarak her grip mevsiminde yakından izlenmektedir.

    Ben 700.000 insanın Bill Gates için hayatlarını feda etmesi gerektiğini düşünmüyorum ve nasıl bir insan tüm dünyanın aşılanmasını talep edecekti?"

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/gates-admits-700000-people-may-die-from-his-vaccine/


    Guillain-Barré Sendromu

    GBS olarak kısaltılan Guillain-Barré Sendromu kas zayıflığı, yüz, kol, bacak ve vücudun diğer pek çok bölgesinde karıncalanma, uyuşma, refleks ve his kayıplarına neden olan, tedavi edilebilir nörolojik bir hastalıktır. Sinir sistemini etkileyen ve nadir rastlanan bu hastalığa yakalanan kişiler tamamen iyileşebileceği gibi, hastalık uzun süreli sinir hasarlarına, felce ve ölüme de yol açabilir. İstenmeyen otoimmünite örnekleri arasında yer alan GBS, her yaşta görülebilir ve toplumda görülme sıklığı 100 binde 1 ile 2 aralığındadır. Erkeklerde kadınlara oranla 1.5 kat daha fazla rastlanır. Genellikle hastalığın başlangıç döneminden 1 ile 4 hafta önce hastalarda doğum, cerrahi girişim, aşılama, üst solunum yolu enfeksiyonu, ishal ve gastroenterit benzeri bir hastalığın öyküsü bulunur. Bağışıklık sistemi bozukluğuna bağlı, akut başlangıçlı olan GBS bir tür gevşek felç hastalığıdır. Guillain-Barré Sendromu'nda vücudun bağışıklık sistemi, kendi sinir sistemi hücrelerine saldırır. Sinirlerin etrafını kaplayan bir tür kılıf olan miyelin dokusu tahrip olur. Bunun sonucunda sinir iletiminde sorun ortaya çıkar ve kişinin vücudunu kontrol etmesini zorlaştıran nörolojik semptomlar baş gösterir. İlerleyici bir hastalık olması sebebiyle erken tanı ve tedavi son derece önemlidir.
    https://www.medicalpark.com.tr/gbs-hastaligi/hg-2086





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 27 Temmuz 2020; 12:35:38 >




  • radko kullanıcısına yanıt
    zaten tckimlikno veriliyor hes koduna ne gerek var ki
  • Bill amca aşı işine epeydir fena kafayı takmış...

    "UNICEF ve DSÖ'nün bu aşıları ücretsiz olarak dağıttığı ve Kenya hükümetinin bu programlara katılması için mali teşvikler olduğu unutulmamalıdır. BM'den gelen fonlar yıllık aşı tahsisleri satın almak için yeterli olmadığında, GAVI, Bill ve Melinda Gates Vakfı tarafından başlatılan ve finanse edilen bir organizasyon, yoksul ülkelerde bu aşı programlarının birçoğu için ekstra fon sağlamaktadır.

    Bir Katolik yayını olan LifeSiteNews'e göre , Kenya Katolik Doktorlar Derneği, UNICEF ve WHO'yu Kenya hükümetinin sponsorluğunda anti-tetanoz aşılama programı kapsamında milyonlarca kız ve kadını (2.3 milyon) sterilize etmekle suçluyor .

    Kenya hükümeti aşıda yanlış bir şey olduğunu yalanladı ve bunun tamamen güvenli olduğunu söyledi.

    Bununla birlikte, Kenya Katolik Doktorlar Derneği, bunun aksini kanıtladı ve Kenya'nın çeşitli yerlerinden altı farklı tetanoz aşısı örneğinin test için Güney Afrika'da bağımsız bir laboratuvara gönderildi.

    Sonuçlar en kötü korkularını doğruladı: altı örneğin hepsi HCG antijeni için pozitif test edildi. HCG antijen karşıtı doğurganlık aşılarda kullanılır , ama genç kız ve kadınlarda aylık regl hedefleyen tetanoz aşılarının içinde mevcut bulunmuştur. Kenya Katolik Doktorlar Derneği sözcüsü Dr. Ngare 4 Kasım'da yayımlanan bir bültende şunları söyledi:

    “Bu en büyük korkularımızı kanıtladı; bu DSÖ kampanyasının yenidoğan tetanozunu ortadan kaldırmak değil, kanıtlanmış doğurganlığı düzenleyen bir aşı kullanarak iyi koordine edilmiş güçlü bir nüfus kontrolü kütle sterilizasyon egzersizidir. Bu kanıtlar, üçüncü aşılama turundan önce Sağlık Bakanlığına sunulmuş ancak göz ardı edilmiştir. ” ( Kaynak .)

    Dr. Ngare, Kenya'daki Katolik doktorların şüphelenmesine yol açan toplu tetanoz aşılama programı hakkında birkaç nokta getirdi:

    Ngare LifeSiteNews'e, Kilise'nin 54 hastanenin, 83 sağlık merkezinin ve 17 tıp ve hemşirelik okulunun çok uzaktaki tıbbi sistemindeki doktorları anti-tetanoz kampanyasının gizlice bir doğurganlık önleme kampanyası olması olasılığına karşı uyardığını söyledi.

    Neden soruyorlar, iki yıldan fazla bir süre boyunca eşi görülmemiş bir beş atış (veya bilindiği gibi “jabs”) içeriyorlar ve neden sadece çocuk doğurma yıllarındaki kadınlara uygulanıyor ve neden olağan olmadan yürütülüyor? hükümet tanıtım fanatiği? "






    Bill & Melinda Gates Vakfı Aşı İmparatorluğu Hindistan'da Yargılanıyor


    The Economic Times of India'dan Narayana Kumar, Gates aşı imparatorluğunu çevreleyen sahtekarlık ve skandalların korkutucu bir raporunu yazdı: Tartışmalı aşı çalışmaları: Bill & Melinda Gates Vakfı Hindistan'daki eleştirmenlerden neden ateş altında?

    Kumar, 4 sayfalık makalesine, Hindistan Yüksek Mahkemesi'nde Merck'in HPV aşısı Gardasil üzerinde yapılan uyuşturucu denemeleri sırasında meydana gelen ölüm ve yaralanmalarla ilgili mevcut davaya odaklanarak başlıyor. 9 ila 15 yaşları arasındaki binlerce kıza aşı denemesi yapıldı. Kızların çoğu hastalandı ve en az 7'si öldü ve dava bu vakaların çoğunda kızların ve ebeveynlerinin bile bilmediğini iddia ediyor ne tür bir aşı denemesine katıldılar.

    Kızların çoğu öğrenci idi ve bir araştırma, HPV aşı çalışmalarına katılan 120 kadar kızın “epileptik nöbetler, şiddetli mide ağrısı, baş ağrısı ve ruh hali değişimleri gibi olumsuz reaksiyonlar yaşadığını gösterdi. Sama raporu ayrıca birçok öğrenci arasında aşılama, ağır kanama ve şiddetli adet krampları sonrasında erken adet kanaması vakaları olduğunu söyledi. ”
    https://healthimpactnews.com/2014/bill-melinda-gates-foundation-vaccine-empire-on-trial-in-india/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 27 Temmuz 2020; 12:58:2 >




  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9

    Bill amca aşı işine epeydir fena kafayı takmış...

    "UNICEF ve DSÖ'nün bu aşıları ücretsiz olarak dağıttığı ve Kenya hükümetinin bu programlara katılması için mali teşvikler olduğu unutulmamalıdır. BM'den gelen fonlar yıllık aşı tahsisleri satın almak için yeterli olmadığında, GAVI, Bill ve Melinda Gates Vakfı tarafından başlatılan ve finanse edilen bir organizasyon, yoksul ülkelerde bu aşı programlarının birçoğu için ekstra fon sağlamaktadır.

    Bir Katolik yayını olan LifeSiteNews'e göre , Kenya Katolik Doktorlar Derneği, UNICEF ve WHO'yu Kenya hükümetinin sponsorluğunda anti-tetanoz aşılama programı kapsamında milyonlarca kız ve kadını (2.3 milyon) sterilize etmekle suçluyor .

    Kenya hükümeti aşıda yanlış bir şey olduğunu yalanladı ve bunun tamamen güvenli olduğunu söyledi.

    Bununla birlikte, Kenya Katolik Doktorlar Derneği, bunun aksini kanıtladı ve Kenya'nın çeşitli yerlerinden altı farklı tetanoz aşısı örneğinin test için Güney Afrika'da bağımsız bir laboratuvara gönderildi.

    Sonuçlar en kötü korkularını doğruladı: altı örneğin hepsi HCG antijeni için pozitif test edildi. HCG antijen karşıtı doğurganlık aşılarda kullanılır , ama genç kız ve kadınlarda aylık regl hedefleyen tetanoz aşılarının içinde mevcut bulunmuştur. Kenya Katolik Doktorlar Derneği sözcüsü Dr. Ngare 4 Kasım'da yayımlanan bir bültende şunları söyledi:

    “Bu en büyük korkularımızı kanıtladı; bu DSÖ kampanyasının yenidoğan tetanozunu ortadan kaldırmak değil, kanıtlanmış doğurganlığı düzenleyen bir aşı kullanarak iyi koordine edilmiş güçlü bir nüfus kontrolü kütle sterilizasyon egzersizidir. Bu kanıtlar, üçüncü aşılama turundan önce Sağlık Bakanlığına sunulmuş ancak göz ardı edilmiştir. ” ( Kaynak .)

    Dr. Ngare, Kenya'daki Katolik doktorların şüphelenmesine yol açan toplu tetanoz aşılama programı hakkında birkaç nokta getirdi:

    Ngare LifeSiteNews'e, Kilise'nin 54 hastanenin, 83 sağlık merkezinin ve 17 tıp ve hemşirelik okulunun çok uzaktaki tıbbi sistemindeki doktorları anti-tetanoz kampanyasının gizlice bir doğurganlık önleme kampanyası olması olasılığına karşı uyardığını söyledi.

    Neden soruyorlar, iki yıldan fazla bir süre boyunca eşi görülmemiş bir beş atış (veya bilindiği gibi “jabs”) içeriyorlar ve neden sadece çocuk doğurma yıllarındaki kadınlara uygulanıyor ve neden olağan olmadan yürütülüyor? hükümet tanıtım fanatiği? "






    Bill & Melinda Gates Vakfı Aşı İmparatorluğu Hindistan'da Yargılanıyor


    The Economic Times of India'dan Narayana Kumar, Gates aşı imparatorluğunu çevreleyen sahtekarlık ve skandalların korkutucu bir raporunu yazdı: Tartışmalı aşı çalışmaları: Bill & Melinda Gates Vakfı Hindistan'daki eleştirmenlerden neden ateş altında?

    Kumar, 4 sayfalık makalesine, Hindistan Yüksek Mahkemesi'nde Merck'in HPV aşısı Gardasil üzerinde yapılan uyuşturucu denemeleri sırasında meydana gelen ölüm ve yaralanmalarla ilgili mevcut davaya odaklanarak başlıyor. 9 ila 15 yaşları arasındaki binlerce kıza aşı denemesi yapıldı. Kızların çoğu hastalandı ve en az 7'si öldü ve dava bu vakaların çoğunda kızların ve ebeveynlerinin bile bilmediğini iddia ediyor ne tür bir aşı denemesine katıldılar.

    Kızların çoğu öğrenci idi ve bir araştırma, HPV aşı çalışmalarına katılan 120 kadar kızın “epileptik nöbetler, şiddetli mide ağrısı, baş ağrısı ve ruh hali değişimleri gibi olumsuz reaksiyonlar yaşadığını gösterdi. Sama raporu ayrıca birçok öğrenci arasında aşılama, ağır kanama ve şiddetli adet krampları sonrasında erken adet kanaması vakaları olduğunu söyledi. ”
    https://healthimpactnews.com/2014/bill-melinda-gates-foundation-vaccine-empire-on-trial-in-india/
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çin gibi bir diktatörizmde bile cesur yürekler varmış









    Videonun 1 saatlik tamamı
    https://www.bitchute.com/video/00CkyMwWWlIM/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 27 Temmuz 2020; 13:28:52 >




  • Bill amcanın aşılama yolunda izlediği taktiğinden anladığım öncelik kızlar, kadınlar, öğrenciler biz galiba yırttık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 27 Temmuz 2020; 13:31:32 >
  • 
Sayfa: önceki 29632964296529662967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.