Şimdi Ara

Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samtual kullanıcısına yanıt

    sana çinde yere düşen adam ve kapıya kaynak görüntüleri ve tv propagandası ile dolu yalan dolan hayatında başarılar dilerim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: classf2re

    Bilimin inanılacak bir şey olduğunu düşünüyorsan bence sen koşa koşa git aşıyı ilk sen test et. Nasılsa inanıyorsun ya hemen iyileşirsin. Benim gibi bilimin ispat gerektiren bir şey olduğunu düşünenlerde senin gibiler test ettikten sonra olup olmayacağına karar verir.
    Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı


    o gönüllüler sayesinde kurtulacak dünya belki şu sığlığa bakar mısınızKoronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı  senden bir tane olsa bir şey değil de senin gibi milyonlar bir araya gelince türkiye oluyor o sıkıntı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 17 Kasım 2020; 21:7:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akordiyon

    sana çinde yere düşen adam ve kapıya kaynak görüntüleri ve tv propagandası ile dolu yalan dolan hayatında başarılar dilerim

    Ne yalan söyleyim Covid ilk haftalar daha heyecanlıydı. Çin'den pompalanan korku, saçma sapan asılsız projeksiyonlar falan, bir World War Z havası vardı ortalıkta.


    Şimdi WHO bile %0.6 diyor ölüm oranı, stanford %0.25. 70 yaş altı ölüm oranı griple aynı aşağı yukarı.

    Ana akım sağ olsun pompalıyor pompalamasına korkuyu ama, aynı değil be.

  • Jacobıan kullanıcısına yanıt
    İnşallah aşıyı ilk sen olursun. “I have spoken”

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katarli Suudi ve Iranli bilim insanlarindan da güzel haberler bekliyoruz valla deve sidigi kullanarak yuzde 99 etkili bir aşı pesinde oldukları haberlerini aliyoruz.

    Bilimin ışığında ilerleyen müslüman dünyası inşallah korona belasini def edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: classf2re

    Şimdi şöyle bir şey var. İnsanlar grip olduğunda herkes koşa koşa gidip aşı olmuyor. Bu virüse yakalanan bir çok insan hafif belirtilerle atlatıyor. Çoğu grip türevi belirtiler. Şu söylense anlarım: “Ağırlaşan hastalara aşı yapılacak.”. Ama bütün dünyanın aşılanacağı konuşuluyor. Niye arkadaşım niye? Dünya çok mu zengin. Nereden geliyor bu bütün insanları aşılama isteği. Sonuçta insan vücuduna dışardan yabancı madde biyokimyasal enjekte ediyorsun.

    'Şu söylense anlarım: “Ağırlaşan hastalara aşı yapılacak.”. Ama bütün dünyanın aşılanacağı konuşuluyor. '

    Hastalığı geçirmekte olan adama aşı ne fayda verecek anlatın bi hele Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kadar kısa sürede geliştirilen aşılara karşı ' fazla iyi niyetli olmak bana abes geliyor. Kim ne derse desin. Üstte bir arkadaş bilim teknoloji gelişti artık tarzında bir yorumda bulunmuş. Evet bu doğru ' bilime karşı bir insan asla değilim. Ancak ' bu kadar kısa sürede geliştirilen aşıların ' ileride sağlık sorunlarına yol açmayacağının garantisi yok. İnsanlar ' neden komplo teorisi diyor hiç anlamıyorum. Evet arkadaşım herkes cahil bir siz akıllısınız. Demek siz her gördüğünüz duyduğunuz şeye inanan insanlarsiniz. Ben sorgulayan biriyim ' sadece bu konuyu değil hayatın çeşitli alanlarında ki konuları olayları da sorgularım. Evet bilime saygım var ' zaten bilime saygısı olmayanın ne kendisine ne dünyaya faydası olur. Ancak ' bilime inanıyorum diye bu tür olayları sorgulamayacagim diye birşey yok. Nitekim bu üretilen aşıların ' yıllar sonra vücutta' bir yan etki yarattığı takdirde bu firmaların size herhangi maddi manevi bir tazminat ödeyeceğinin bir garantisi yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • classf2re kullanıcısına yanıt

    Devlet derse aşı olmayanlar kamu binasına giremez. Şehirler arası yolculuk yapamaz. Vsvs.

    Devlet şart koyarsa mecbur. Nasıl hes kodsuz bir işlem yapamıyorsan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt

    Medya ne yapsın yazık haber bulamıyorlar. İşleri güçleri milleti korkutmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Çok akıllısınız ya! Kuduz mikrobu bulaşan bir insana neden aşı yapılıyorsa ondan. Smart ass!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: classf2re

    Çok akıllısınız ya! Kuduz mikrobu bulaşan bir insana neden aşı yapılıyorsa ondan. Smart ass!!

    Smart ass Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı Kuduz virüsü vücudu enfekte edip çoğalamadan yaparsın aşıyı. Yani aşı yaptığın kişi hasta değildir o an. Virüs tam enfekte edip çoğalamadan sen vücuda antijeni erkenden sunup, antikor oluşturup hızlı cevap oluşturmasını sağlarsın. Hadi git az ötede oyna, bilmediğin işlere karışma Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bir an önce bulunur ve normal yaşantılarımıza dönebiliriz artık.

  • Aşılardan korkmanıza gerek yok arkadaşlar, dediğiniz gibi ölümcül olmayacak bu aşılar korkmayın öyle birşey olsa şu teknoloji aşı şöyle diye birbirine çamur atardı şirketler.


    Evet bencede İlk defa mRNA teknoloji aşıların bu virüs için denenmesi banada tuhaf geldi her büyük şirket böyle bir aşı geliştirme yarışına girdi nedense bende biraz çekiniyorum açıkcası ama alternatif çok


    inaktif yani grip aşısındaki gibi olan aşıları tercih ederim ki zaten türkiyede büyük ihtimal Çinli özel firma Sinovac'ın geliştiridği türkiyedede denemeleri süren aşıyı getirticek uygulama için yani korkulacak birşey yok,Zaten inaktif aşılarda okadar büyük bir yan etki görülmedi diğerlerine göre mRNA aşısı olan deneklerin bazıları 2 gün ateşden duramadım vs gibi şikayetler var.


    İnaktif aşı geliştiren ülkeler kısıtlı Çin, Türkiye, Japonya gibi ülkeler deniyor sadece ben açıkcası Sinovacın aşısına güveniyorum yapıcaz deseler kabul ederim. Bu virüs ile yaşanmaz aşı şart ve bildiğimiz tip aşılardan olması güven verici yani inaktif aşıya evet.


    Zaten Çin'de başlayan bu virüsüde en iyi çinliler bilir evet yok dna bilgisini vs paylaştılar ama ben adam akıllı aşının çinden çıkacağını düşünüyorum.



    Dipnot: Aşı olmayacağım yaa banane diye diretmeyin bu aşılar 4-5 yıl sonra mevsimsel girip aşısının arasına eklenir ruhunuz bile duymaz kaçarı yok aşı karşıtlığı yapmanıza gerek yok, dünyayı kurtarıyor sanacak sizi görenKoronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 18 Kasım 2020; 18:16:15 >




  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akordiyon

    Medya 9 aydır insanları korona ile korkutuyor şimdi de aşıları kurtarıcı gibi gösteriyorlar, ama dünyada ilk kez üretilmiş MRNA aşısı olmasından uzun vade etkisiyle ilgili hiçbir bilginin olmamasından bahsetmiyorlar. şirket yönetimindekilerin türk olmasını öne sürüp bize cazip göstermeye çalışıyorlar. (biontek)


    9 aydır mrna aşıları üretilmeye çalışılıyor medyanın korona korku propagandasını bir kenara koyupta bu aşının uzun vade etkisiyle ilgili bir bilim veya tartışma programı yaptığını hiç gördünüzmü ?


    çünkü bize bilgi lazım değil korku ve propaganda lazım, birileri sahte salgın çıkaracak sonra gidip bizde ne olduğu belirsiz aşılarını vurulacağız.


    koronavirüs aşısının potansiyel yan etkileri ile ilgili yazıyı okumanızı tavsiye ederim

    https://vitamingiller.com/covid-19-asisi-devsirme-ve-kobay/



    bu da bir aşı mağdurunun sayfası mutlaka bakın.

    https://www.instagram.com/isuda/

    NE medyası kardeşim. 2 akrabam öldü koronadan ne diyorsun sen





  • For people < 70 years old, the infection fatality rate of COVId-19 across 40 locations with available data ranged from 0.00% to 0.31% (median 0.05%); the corrected values were similar.  



    John Ioannidis in WHO bulletin board da 14 ekimde yayınlanan çalışması. Peer Review olmuş tabiki de. Yani kabul edilmiş. Tüm makaleyi okumak isteyenler için


    Tamamı burda https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf


    Şimdi bu ne anlama geliyor dersek şu anlama geliyor. 70 yaş altı için ölüm oranı 0.05. Yani üzerinize aynı gün 2 kere yıldırım çarpması gibi bir şey.


    70 yaş üzeri için 0.5 ki bu yüksek bir oran gerçekten.( Kesinlikle hastalığı küçümsemiyorum yani )


    Şimdi benim kafama takılan şu ? Öldürücülüğü 10.000 de 5 olan bir hastalık için aşıların işe yarayıp yaramadığı nasıl anlaşılacak ? Bu kadar düşük bir orandan istatistiksel değer bulmak imkansız.


    Sadece durun ve biraz düşünün dicem ama...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: classf2re

    Orta doğu insanının bu, hayata karşı olumlu varsayımsal yaklaşımını seviyorum gerçekten. Mesela geçmişi skandallarla dolu Pfizer çıkıyor %90 etkili aşı yaptık bulduk diyor CEO su ertesi gün kendi hisselerini satıyor, herkes bayram ediyor, bütün dünya şenlik oluyor. Tabi herkes özgür. İsteyen buyursun aşını olsun. Ben bıraktım kullanmıyorum.

    Hayatın'da bir yatırım yapmadığınız çok belli oluyor kendi kağıtları satması diye birşey yok adamların kağıtları yıllardır borsa'da işlem görüyor zaten herkese açık siz bile alabilirsiniz ayrıca hiç bir yönetim kurulu elindeki kağıtları satmaz %51'lik oran her zaman kendilerin'de olmak zorunda aksi halde yönetim kurulu başkanlığını ve çift oy hakkını kullanamaz ve yönetimi kaybeder, bu gün aselsandan 100tl'lik kağıt alıp aselsan'da çalışanların maaşını ben ödüyorum tribine girmiş Türk vatandaşı gibi konuştuğunuz için açıklama gereğinde bulundum Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı aşşağıya adamların borsadaki durumunu koydum adamların aşı işinden önde'de işlerinin bir hayli iyi şekilde yolunda gittiğini görürsünüz belki


    Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı




  • Hadi hayırlı olsun aralıkta ve ocakta 10 milyon çin özel merkezli sinovac inaktif aşı geliyormuş, çok iyi oldu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Katarli Suudi ve Iranli bilim insanlarindan da güzel haberler bekliyoruz valla deve sidigi kullanarak yuzde 99 etkili bir aşı pesinde oldukları haberlerini aliyoruz.

    Bilimin ışığında ilerleyen müslüman dünyası inşallah korona belasini def edecek.

    Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Önce bir okuduğunu anla sonra yaz istersen. Hiç yatırım yapmadığım belliymiş de . Sen kahin misin üç beş satır okuyunca anlıyorsun. Kendi kendine %51 pfizer hissesi satan sensin. Pfizer CEO su aşı haberinden sonra 20 milyon USD lik hisse satışı yapmış. Haberi de ben yazmışımdır kesin ya. Aşağıya bak bakalım aşı haberinden sonra pfizer hissesi nasıl yükselmiş. Senin gibilere laf yetiştirmek hiç umrumda değil ama kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz sonra kendinizi bir şey sanıyorsunuz.

    Koronavirüs aşısı için Moderna da güzel haber verdi! Şirkete göre aşı, %94.5 oranında başarılı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.