Şimdi Ara

Korona virüsü ile ilgili tek bir ana konu yapılması çok yanlış uygulama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malumunuz gündem tamamiyle korona virüsü oldu. Öyle görünüyor ki en az 1 yıl hayatımız bu şekilde devam edecek. Fakat bununla ilgili tek bir ana konu yapılması çok yanlış uygulama oldu. Virüs tamamiyle hayatımızı değiştirmiş, her türlü faaliyeti etkilemiş durumda. Ana konuda hiç bir konuyu tartışamıyorsun, aradığın bir mesajı bulamıyorsun. Biri bir mesaj yazıyor, diğer kişi gelip bambaşka bir mesaj yazıyor. Herkes farklı telden çalıyor. Konudaki tüm mesajları okumaya kimsenin gücü yetmez. Belli bir noktada bir konuyu tartışamıyorsun. Ana konu ilk açıldığında konuya tıbbi açıdan yaklaşılmıştı. Artık konu dallandı budaklandı. Biri araç muayenem geldi diyor, biri iş sözleşmemizde virüsle ilgili bir madde var mı diyor, biri aşı diyor, biri ilaç diyor, biri dedeler sokağa çıkmasın diyor. Yani böyle bir karmaşanın içinde hangi konuyu tartışabilirsin. Forum anasayfasında en üstte duracak şekilde korona virüs adında yeni bir bölüm açılması lazım. Ana konu kilitlenerek, üyelere istedikleri konuyu açmak için serbestlik tanınması lazım.







  • Şuanda Korona Virüsü ile ilgili ana konu haricinde konular açmak serbest mi? Konulara müdahele edilmiyor galiba. Konuları konu dışına açan da var, ülke gündemi açanda var. Bunun önüne geçmek için, Korona Virüsü adında ayrı bir bölüm açılması lazım. Bu musibet aylarca ülkenin tek gündem maddesi olacak.
  • Nihayet Covid-19 bölümü açıldı. Adminlerin böyle bir ihtiyacın olduğu anlamaları bir aydan uzun sürdü. Tabi ki şaşırmadık. Gönüllü verilen hizmet bu kadar oluyor. Bölüm Konu Dışı / Off Topic Ana Bölümünün içinde, linki aşağıda.

    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2698/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.