Şimdi Ara

Korkuyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir tarihte Vodafone Arena acılıs macı var. Ancak ulkemızın suanki durumu malum. Guvenlık nasıl saglanacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• Erteleyelim desek olmaz valla kötü durum

• Sıkıntılı durum varsa bence insanların canından asla önemli değil, arkadaş ailenizden birini veya sevdiğiniz birini gözünüzün önüne getiren ve vodafone arena'ya değişir misiniz ?

O yüzden sıkıntı olma ihtimali varsa gerekirse 1 ay daha bekleyin beyler, bu sadece Beşiktaş için değil tüm takımlar için geçerli
  • Olum yeni yaptırdık bomba filan patlamayın😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla herkesin içi kıpır kıpır ama ben ilk maçı es geçicem bu riske girilmez mallesef cunku hALK zatn tedirgin hıcbıyere cıkamıyor allahın belası terorıstler ıcın kahpelik fırsatı olabilir o kadar ınsanın guvenlıgı nasıl saglanacak ya

Daha Fazla Göster
  • bilet alma hakkı kombine sahiplerine ve daha önce maç izlemiş kişilerde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Anca araya biri kaynarsa kötü.

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bilet alma hakkı kombine sahiplerine ve daha önce maç izlemiş kişilerde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Anca araya biri kaynarsa kötü.

Hocam stadın ıcınde bir sorun olmaz zaten ama taraftlar kazandan stada cok kalabılık gruplar halınde gidiyor yanı semtte guvenlık nasıl saglanacak cidden zor bi durum

Orijinalden alıntı: Awendel

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bilet alma hakkı kombine sahiplerine ve daha önce maç izlemiş kişilerde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Anca araya biri kaynarsa kötü.

Hocam stadın ıcınde bir sorun olmaz zaten ama taraftlar kazandan stada cok kalabılık gruplar halınde gidiyor yanı semtte guvenlık nasıl saglanacak cidden zor bi durum

evet onu diyorum araya biri kaynarsa kötü işte. Allah'a emanet.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.