Şimdi Ara

Korkudan arabamı kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

Son 1 senedir çok zorda kalmadıkça arabaya binemiyorum çünkü kaza yapmaktan korkuyorum. Arabam 2000 model Peugeot 206. Bu yüzden arabayı satılığa çıkardım. Kaza ve ölüm Allahtan bunu biliyorum şoförlüğümde iyidir 9 senedir aktif araç kullanıyorum ama benim arabanın kazalarına baktım internetten ondan sonra arabaya binmeye korkar oldum ve binemiyorum.. Bu korkuma bir çare tavsiyesi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rangers07 -- 13 Mart 2022; 2:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şaka veya trol değilim, durum gerçekten böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam genç iken tofaş ile öyle bir kaza yapmıştı ki, çevredekiler babamın o arabadan burnu kanamadan çıkmasına inanamamıştı. insanı ölümden eceli korur. bu yüzden korkmayın, tedbirli şekilde sürün aracınızı.

ayrıca şahsi olarak otobüs ve minibüs şoförlerine güvenmiyorum ben mesela, kendim trafik kurallarına daha çok uyup ulaşımımı sağlıyorum. bir de bu açıdan bakınız.

• kazasıydı belasıydı olacak elbet. arkadan bindirenler de oldu, arkasını kontrol etmeyen otobüs de çarptı, virajda kontrolü kaybedip kaldırıma geçirdiğim de oldu. aynı şekilde hatalı sollamadan dolayı ölümlü olabilecek kazalardan kıl payı kurtulduğum, 130-140 la virajda kontrolü kaybetmeye yaklaştığım da çok oldu. hepsi de benim açımdan bir tecrübeydi. araba kullanmaya başladığımdan beri günde ortalama 60 km yol yapmışım ve buna her türlü yol şartı, birbirinden farklı şehirler dahil. böyle olunca arabaya oturunca kafanda korku yerine mutluluk oluyor

Hem yüksek hem ağır olması kazalarda size büyük avantaj sağlar.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Arabanız mezar gibi. ölmekten korkmayın. en kötü arabayla gömerler.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.