Şimdi Ara

korku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler yaş 33 evde tekim ve korkuyorum bu normalmi yaşımız kemale erdi. Ciddi rahatsızlığım var sabah erken kalıyorum mecburen işe gidiyorum sevmesemde sabaha kadar ışık açık yatıyorum aslında yatmıyorum işten kovulmama az kaldı bu yüzden. ne yapmalıyım? Lütfen ciddi cevaplar verin. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eve kiz at korkmassin

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Ya beyler yaş 33 evde tekim ve korkuyorum bu normalmi yaşımız kemale erdi. Ciddi rahatsızlığım var sabah erken kalıyorum mecburen işe gidiyorum sevmesemde sabaha kadar ışık açık yatıyorum aslında yatmıyorum işten kovulmama az kaldı bu yüzden. ne yapmalıyım? Lütfen ciddi cevaplar verin. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen..

Hocam valla bugünde bi,şeylik var bende evdeyim tekim korkuyorum ve huzursuzum
  • korkacak bişey yok o senden korksun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Gladius1

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Ya beyler yaş 33 evde tekim ve korkuyorum bu normalmi yaşımız kemale erdi. Ciddi rahatsızlığım var sabah erken kalıyorum mecburen işe gidiyorum sevmesemde sabaha kadar ışık açık yatıyorum aslında yatmıyorum işten kovulmama az kaldı bu yüzden. ne yapmalıyım? Lütfen ciddi cevaplar verin. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen..

Hocam valla bugünde bi,şeylik var bende evdeyim tekim korkuyorum ve huzursuzum

Bende öyle yaş 33 yani normal değil biliyorum. Utanıyorum söylemeye ama inanın hep diken üstünde korkuyorum ciddi ciddi uykusuz işe gidiyorum iştede stres sinir tartışmaya giriyorum onla bunla uykusuzluktan, ve bunun vermiş olduğu stresten. Kovulmama ramak kaldı lütfen neyapalım bi söyleyin yardıma ihtiyacım var..

• Korktugun sey eger karanliksa, karanlik sana zarar veremez. Inancli biriysen ve cin vs gibi seylerden korkuyorsan diyebilecegim bir sey yok cunku ben inanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Çözümü burda arama hocam onu şimdiden söyliyeyim bence aç güzel fantastik bir film izle son samuray gibi mesela huzur veren bir film izle derim
  • @ne diyorum

korku iyidir. hayatta kalmanı sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.