Şimdi Ara

Köri soslu Antrikot yaptım[SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Et antrikot, yandaki sosu da kendim hazırladım. (Bol miktarda köri, pul biber, karabiber, kimyon, nane, kekik koyup dövdüm):
    Köri soslu Antrikot yaptım[SS'li]

    Döküm tavada eti pişirdikten sonra hazırladığım sosu tereyağına döküp ağzı kapalı biçimde biraz daha pişirdim:
    Köri soslu Antrikot yaptım[SS'li]

    Sonuç bu oldu:
    Köri soslu Antrikot yaptım[SS'li]
    Köri soslu Antrikot yaptım[SS'li]
    Köri soslu Antrikot yaptım[SS'li]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 19 Mart 2017; 22:56:46 >







  • olmamış
  • Yav o ekmek ne öyle ya :D
  • Stephen Curry'li maç izledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Berk

    Yav o ekmek ne öyle ya :D

    Somun halk ekmeği hocam işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eti mundar etmişsin

    köri sos sadece tavuk etinde bişeye benziyor.
    kırmızı etin en lezzetli hali ızgara hocam. üzerine karabiber ve kekik serperek servis etmek.
    öbür türlü gerçekten ne görüntüsü nede tadı bişeye benzemez
  • Vay be adamdaki lükse bak. Ekmek arası antrikot yiyor, biz anca zeytin peynir ...
  • Hacı antrikotu hadi köri sosu ile zehirledin bir şey demedik de, ekmek arası antrikot ne lan ?
  • Eline sağlık, çok fazla pişirmişsin. Et 2cm var sanırım. En az 1cm i pembe ve tam ortası kanlı olmalıydı.

    Ekmek arası yapmışsın, doymak için güzel tercih ama ağızda lezzeti yok olur etin.

    Yeni denemelerde görüşmek üzere..
  • ekmeği görünce güldüm xocam
  • well done yapmışsın. ki en doğru şekilde tüketilmesi gereken bu bence.

    medium veya rare olmaz. çiğ çiğ kanlı kanlı.

    eti pişirirken yakmaktan korkan gavur tekniği
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanTospa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Berk

    Yav o ekmek ne öyle ya :D

    Somun halk ekmeği hocam işte

    burası donanımhaber kardeşim yediğin ekmeği bile beğenmezler hepsi padişah tohumu bunların

    afiyet olsun güzel olmuş.
  • O et lap diye ekmeğe konur mu öyle. Nereden o ekmeğin domatesi, soğanı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.