Şimdi Ara

korede en yüksek win oranına sahip jungler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • shaco bu aylık.Sebebi ise orianan ile wombo kombo yapıyorlarmış alın sizde yapın

http://www.lolking.net/charts?region=kr&type=champion-winrate&range=monthly&map=sr&queue=1x1&league=challenger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lelouch V

Komboyu nasıl yapıyorlar anlamadım.

https://www.youtube.com/watch?v=176qa9i7HqE
  • dia'ya kadar tek tek bakınca sıralamada shaco yok, sadece master+ da var onun da alınma oranı %0.8 yani 1000 maçta 8 kere shaco oynanıyo, o eloda günde 1000 maç anca oluyodur. yani günde 8 kere shacolu maç oluyo, 8 maçın 5'i win olsa zaten %60tan fazla winrate olur. pek de öyle alıp kombodan komboya koşuyolar gibi durmuyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRONZ5 0LP

dia'ya kadar tek tek bakınca sıralamada shaco yok, sadece master+ da var onun da alınma oranı %0.8 yani 1000 maçta 8 kere shaco oynanıyo, o eloda günde 1000 maç anca oluyodur. yani günde 8 kere shacolu maç oluyo, 8 maçın 5'i win olsa zaten %60tan fazla winrate olur. pek de öyle alıp kombodan komboya koşuyolar gibi durmuyo :)

bu ay popynin 3 bin küsür seçilme oranı var ve popularity %29.4 kabaca %30 u 3 binse %10 u bin yapar % 1 i 100 yapar %0.8 i 80 yapar.Yani 8 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kek2 -- 28 Mart 2016; 5:31:24 >
    Daha Fazla Göster
  • korede en yüksek win oranı olan jungler Faker'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kek2

quote:

dia'ya kadar tek tek bakınca sıralamada shaco yok, sadece master+ da var onun da alınma oranı %0.8 yani 1000 maçta 8 kere shaco oynanıyo, o eloda günde 1000 maç anca oluyodur. yani günde 8 kere shacolu maç oluyo, 8 maçın 5'i win olsa zaten %60tan fazla winrate olur. pek de öyle alıp kombodan komboya koşuyolar gibi durmuyo :)

bu ay popynin 3 bin küsür seçilme oranı var ve popularity %29.4 kabaca %30 u 3 binse %10 u bin yapar % 1 i 100 yapar %0.8 i 80 yapar.Yani 8 değil

sen aylık almışsın yani 80 yapıyosa daha kötü ben günde 8 maç demiştim. bana göre aylık 240 maç shaco oynanıyo olurdu o kadar bile yokmuş :) günde 3 kere shaco oynanmıyomuş bile :/ benim aklıma diğer istatistiklere bakıp ortalama oyun sayısına bakmak gelmedi, dedim 200çilingir + bissürü master varsa oluyodur heralde günde 1000 maç filan, ama 300-350 maç oluyomuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kek2

quote:

sen aylık almışsın yani 80 yapıyosa daha kötü ben günde 8 maç demiştim. bana göre aylık 240 maç shaco oynanıyo olurdu o kadar bile yokmuş :) günde 3 kere shaco oynanmıyomuş bile :/ benim aklıma diğer istatistiklere bakıp ortalama oyun sayısına bakmak gelmedi, dedim 200çilingir + bissürü master varsa oluyodur heralde günde 1000 maç filan, ama 300-350 maç oluyomuş.

kardeş shaco main harici çelıncırda masterda shaco oynanmaz millette hep bir meta fantezisi var oyuncuların %90 ı metaya uymaya çalışyıor.Önceden çelıncırdan korede belki 10 -15 şako oyunu oluyordu belki o akdar bile değil çünkü kimse oynamıyor meta dışı diye oynayanlarda maini olanlar.O yüzden 80 oyun bile şako için fazla demek istediğim bu muhtemelen bu komboyu yapıyodur oynayanlar onun dışında alan yok yine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.