Şimdi Ara

''Kore Savaşına Türkiye Kürtleri Zorla Askere Alıp Gönderdi'' diyen Koreliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten şehitlerin memleketleri her şeyi ortaya koyuyor.Ben burada şehitler arasında bir ayrım yapmıyorum ancak Kore'de adamların ''Türkler Kürtleri silah altına zorla alıp Kore'ye kendi çıkarları için gönderdi.Türk Tugayının subayları Türk askerleri Kürt olduğu için aralarında anlaşamadılar'' demelerine şaştım kaldım.


    Yani ben böyle zırvalık ben böyle cehalet görmedim...


    Adamlara göre Türk tugayının Kunuride çekilmemesinin nedeni İngilizce eksikliği değil Tugay içinde subayların ve askerlerin başka lisan konuşmalarıymış..Ciddi ciddi buna da inanmışlar.


    Muhtemelen bu tür yorumları yazanlar ergen diyeceğimiz tiplerdir ancak bu yalanların çığ gibi yayıldığını farkettim.Hemen hemen bütün Kore savaşına dair Koreli içeriklerde Türk tugayında bahsediliyorsa hemen altına 'Türk Tugayındaki askerler Kürtlerdi.Türkler korede savaşmadı'' diyen tipler var.Bazı aklı başında Korelilerin yorumlarıda var.Onlarda şehitlerin memleketlerini ileri sürerek bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirselerde anında linç edilmişler.


    İnanılmaz şekilde bir karalama var...Bunun bireysel bir iş olmadığı açık.Bizim devletimiz neden bunlara karşı gereken propagandalar yapmıyor anlamıyorum.Taa Uzak Doğuda ki elin Korelileri PKK palavralarını duymuş üstüne bunları kabullenmiş.


    Bu gidişle Kore savaşında Türkiye'nin zorla Kürtleri savaşa gönderdiği palavrası gerçeğin yerini alacakmış gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Mart 2022; 22:55:1 >




  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    Tespitlerin doğru ama adresin yanlış. Emperyalistler ve Siyonistler psikolog ordusu besliyorlar. Tabi ki insanlığın yararı için değil, zayıf insanların beynini yıkamak için.


    Bak mesela Rusya Ukrayna'da iyi şeyler mi yapıyor? Asla tabi ki de. Ama yaptıkları ABD'nin son 20 yılda yaptıklarının yüzde biri belki. ABD'nin yaptıkları yüzünden ülke göçmenle dolmuş buna rağmen Türkiye'de bile Ruslara gösterilen tepkinin ancak yüzde biri ABD'ye gösterildi.

  • kürt ya da arapsan bu ülkede hep ezilmişsin havası yaratırlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi söyleyeceğimi siyasi olarak değil, tarihi olarak düşünün lütfen...

    Biz zalim Türkler(!) öyle soykırımlar yapmışız ki(!) aklıma gelen en basit örneklerden birisi olan Ankara savaşını kaybedince Balkanlarda Osmanlı'ya bağlı topluluklar isyan etmiş(!)

    İspanya' da 15.yy başında İspanyollar; bütün Yahudilere ve Müslümanlara öyle iyi davranmış ki(!) adamlar Ege ve İstanbul kıyılarına gemilerle gelip Fatih Sultan Mehmet padişahımıza ve Osmanlı'ya sığınmamışlar(!)

    Ve o Yahudi vatandaşlarımız bugün soykırıma uğradıkları için bugün gazete bile çıkarıp kendilerini ifade edemiyorlar(!) çünkü yaşamıyorlar (!) https://salom.com.tr/

    Mustafa Kemal Atatürk öyle kötü şeyler yapmış ki(!) bu adamlar Fener Rum Patrikhanesine ibadetlerini bile yapamıyorlar(!)

    Biz gerçeği söyleyelim; ahlaki kültürümüzü koruyalım onlar gün gelecek söyledikleri yalanların altında kalacaklar. Yeter ki biz kültürümüzü muhafaza edelim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.