Şimdi Ara

Korayspor Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Koraysporun gittigiyor mağazasından 2 adet ürün satin aldım ve iade etmek istedim. Bu ürünlerin 10 Kasım'da iade kaydı alındı, 13 Kasım'da ise iadesi onaylandı fakat defalarca telefonda görüsmemize rağmen henüz iade hesabıma geçmedi.

    Bugünkü telefon görüsmemde müşteri hizmetlerindeki eleman orası gittigiyorun sorunu bizim sorumluluğumuz yok diye bir cümle kurdu. Sikayet edecem dediğimde ise kime ederseniz edin dedi. Telefonun sesi kaydettiğini söyledim ve sorumlulugunuz nasıl olmaz sattığınız ürün üzerinde diye sordum ve sorumlulugumuz yok cümlesini tekrar etmesini istedim. Bagira bağıra bir şeyler söyleyip telefonu suratıma kapatti.

    Tekrar arayıp telefonu suratıma nasıl kapatırsiniz dediğimde ise kaydediyor musunuz yine dedi ve tekrar kapatıyorum suratiniza deyip pişkin pişkin suratıma kapatti tekrar.

    Bir amazona bakın bir de Trdeki duruma bakın yazıklar olsun, kargoda eşya çalanlar mi dersin, kapıya kadar gelip evde yoktunuz kağıdı yapıştırıp kaçan kargocular mi dersin, müşteri hizmetleri suratına kapatan mi dersin daha neler neler.

    Bunlar bu cesareti nereden buluyor, son zamanlarda iyice bu tarz olaylar yaşanmaya basladi. Elemanın da ismini bimiyorum, genel müdürlüğüne nasıl ulasabilirim acaba koraysporun veya yetkili bir şikayet makamına?

    Anahtat kelimeler: Korayspor şikayet, korayspor, Korayspor müşteri hizmetleri, korayspor iletişim, korayspor telefon, korayspor iade



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyAnanas -- 5 Aralık 2017; 12:11:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • şikayetvar.com'a şikayet açabilirsiniz
  • Tuketici hakem heyetine basvur pasa pasa oderler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Şikayetvara yazacağım, para eninde sonunda ödenecek fakat bu saygısız davranışı nasıl sergileyebiliyorlar onu anlamıyorum. Firma mi müsaade ediyor acaba böyle çalışanlara, her aradığımda beyefendisi rahatsız etmişim gibi konuşuyorlar zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme banka kartıyla yapılmışsa geç geçer hesabına zaten 2 hafta sürmüştü benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.