Şimdi Ara

Kopyalama yapamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş cd'yi takıyorum...Nero yüklü olmadığından YAZILABİLİR CD KLASÖRÜNÜ AÇ ( Windows gezgini kullanarak) yazılı kısmı açıyorum ancak yazdırmak istediğim dosyayı içine atmaya çalıştığımda hata veriyor. Bilgisayara yakın zamanda format attım acaba eksik bir şeyler mi kaldı yapmadığım, o yüzden mi cd ye yazma gerçekleştiremiyorum.

• verilen hata nedir acaba ogrenebilirmiyiz yardım edebilmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

Boş cd'yi takıyorum...Nero yüklü olmadığından YAZILABİLİR CD KLASÖRÜNÜ AÇ ( Windows gezgini kullanarak) yazılı kısmı açıyorum ancak yazdırmak istediğim dosyayı içine atmaya çalıştığımda hata veriyor. Bilgisayara yakın zamanda format attım acaba eksik bir şeyler mi kaldı yapmadığım, o yüzden mi cd ye yazma gerçekleştiremiyorum.

neden bi cd yazma programı yüklemiyorsun
  •  Kopyalama yapamıyorum?
  • kopyalamaya çalıstıgın dosya cd buyuklugunden daha buyuk olabilir yada klasor içeriği baska bir program tarafından kullanılabilir.bilgisayarı yeniden baslattıktan sonra tekrar denermisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hangman184

kopyalamaya çalıstıgın dosya cd buyuklugunden daha buyuk olabilir yada klasor içeriği baska bir program tarafından kullanılabilir.bilgisayarı yeniden baslattıktan sonra tekrar denermisiniz.

doğrudur. en basidinden klasörü içinde aktif durumdaki bir virüslü dosya buna sebep olabilir. ya da resim içerikli bir klasöre girildiğinde oluşturduğu şu thumbs dosyasının aktif olması dahi soruna sebep olabilir.

ama arkadaşımın sorusunu da sormadan geçemeyeceğim. neden bir yazma programı kullanmıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.