Şimdi Ara

Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı

    Bunlara bu hazır kalıp lafları kimler öğretiyor acaba

    Her yaşanan olayda aynısını yazıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Anlamazlar, bunların hayvan sevgileri yobazlık derecesinde. Çoğu köpeğin genetikleri zaten saldırmaya programlı zamanla bu bastırılmış, konu hakkında bilimsel araştırma var okumaz bu yobazlar ama. Sonra çıkarlar saldırgan köpek yoktur sahibi öyle yetiştirmiştir.


    Geçen günde bir mağazada kedi kotların arasına girmiş yatıyor, minnoş severlerde mağazayı tebrik ediyor. Alerjisi olan var ve herkes hayvanları bunlar kadar sevmek zorunda değil. Bazı şeyleri gerizekalılık seviyesinde savunan insanlar var.

  • Ankara da bir yıl içinde 4 kere köpek saldırısına uğradım. Valla normalde severim ama artık köpek görünce yolumu değiştirir hale geldim.

  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Güzel özetlemiş. Medeniyet dediğin şey budur, nerede ihmal varsa ilgili makam bulur çözer. Belediye mi, karayolları mı, itfaiye mi, ptt mi kimin işiyse problemi tespit eder, çözüm üretir.

    Ben vatandaş olarak bunun hesabını yapmak, çözüm üretmek zorunda değilim.

    Çok yazık, vahim.

  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

    Köpekleri öldürmedi diye mansur yavaş ı adamdan görmeyip ve chp ye bu yüzden oy vermezsiniz ama insan yiyen , kafa kesen , tecavüz hırsızlık v.s ne kadar pislik varsa onları yapan milyonlarca pisliği ( suri , afgan v.s ) ülkeye sokanlara verirsiniz. ( onlara vermeyene sözüm yok ) Birde hiç bir köpek insandan değerli değil dersin. Aslında katılıyorum sokak köpekleri bela olabiliyor , ama onları öldürmedi diye de mansur yavaş gibi birine laf etmen çok itici geldi.

  • Sokak köpekleri toplatılıp uyutulmalıdır. Kısırlaştırılıp bir alana toplatılsın derdim ama milyonlarca köpek için böyle bir alan yok. Belediyeler de bu işi salladı. Kısırlaştırıyoruz diyorlar bu nasıl kısırlaştırmadır ki sayıları artıyor ? Cins köpekleri atıyor diyorlar hiç alakası yok 25 senede hayatımda İzmir'de bir tane cins köprk gördüm alayı sokak köpeğiydi. Gidip bebek arabasındaki bebeğe bile havlıyorlar yolda vahşi hepsi. Chp'li belediyelerde maalesef iş yok bunlara yaranma derdindeler. Umarım Kılıçdaroğlu bunun farkına varıp talimat verir. Yazık bu insanlara hiçbir itin hayatı şu insanların hayatından değerli değil. İt taparların beyni sünger gibi olmuş kendi halindeki insanları suçluyorlar. Allah bu ülkedeki aklı başında olan insanlara sabır versin. Tacizcisi, serserisi, hırsızı, kayıtsız mültecisiyle uğraşırken bir de vahşi sokak köpeklerinden kaçmak zorunda kalıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freezzer

    Ben ne anlatıyorum tek kelimesini anlayan yok hala köpekten korkup kendine aracın altına atan çocuk haberi paylaşıyosunuz iyi tüm köpekleri yok edelim eğitime gerek yok.

    Umarım daha beterlerini yaşarsın insan müsveddesi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt

    Sonunda gerçeği gören biri. CHP belediyeleri popülizme devam ederse oy alamaz. Ben Ümit Özdağ’a oy vermeyi düşünüyorum tabi aşırı milliyetçilik yapmazsa bazı konularda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dileklerin seni bulur inşallah siz eğitilemezsiniz öğrenemezsiniz vandallık yoketmek içinizde var bencil mahluklar bu gezegen sadece size ait çünkü bir tek siz yaşıyorsunuz. Ülkenin onlarca sorunu var çocukların gelecekleri belli değil ama tek sorun sokakta yaşayan canlılar.

  • BarGoS kullanıcısına yanıt

    Sen Mansur’un Suriyeli beslemediğini falan mı sanıyorsun? Ankara’da yaşamayıp sallayanlar çok komik. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın bari komik oluyorsunuz. Mansur köpeklere de Suriyelilere de belediyeden para harcıyor bir nevi halkı fakirleştiriyor. Ulaşıma zam yapacağına iktidarın peşinden gitmesin de bunları beslemesin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Sen nediyosunya git siyasetini başka başlık altında yap akmal makarna yiyip ahaber izlemekten iyice salak bi kitle türedi ülkenin başında mansur yok farkında değilsin heralde.

  • Köpekten kaçan çocuk kamyonun altında kaldı@HeraldOfDİSASTER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freezzer

    İyi dileklerin seni bulur inşallah siz eğitilemezsiniz öğrenemezsiniz vandallık yoketmek içinizde var bencil mahluklar bu gezegen sadece size ait çünkü bir tek siz yaşıyorsunuz. Ülkenin onlarca sorunu var çocukların gelecekleri belli değil ama tek sorun sokakta yaşayan canlılar.

    Kes sesini psikolojisi bozuk itperest. Sizin anti sosyalliğinizin ceremesini masum insanlar çekmek zorunda değil. Ülkenin onlarca sorunu var onlardan biri de senin gibi beyni yıkanmış itperest mahluklar ve sokak köpekleridir. Hepsini çözeceğiz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

    Ne yaparsın gel yap bakalım,kendini superman mi sanıyorsun? Kimse hayvan nefretini kusmuyor hepimiz zamanında veya halen köpek,kedi ve diğer hayvanları beslemiş,sahipli bir şekilde bakımını üstlenmiş kişileriz.Seni ısırdı ve sen bir şey yapmadın bu senin sorunun bize örnek teşkil etmez.Askerlik yaparken ne yaşadıkların da bizi alakadar etmez.Gelmiş her yeri işgal etmekten bahsediyorsun.Köpek yapay bir tür köpeğin doğal yaşam alanı insanların oluşturduğu şehir merkezleri,mahalleler değil.İşinize gelmeyen her lafa hayvanlardan nefret ediyorsunuz damgasını yapıştırıyorsunuz.Bir gün bizler de bir şey yapıştıracağız haberiniz olsun.Alemin hayvanseverleri bir sizsiniz zaten.Yakında herkes mahallesinde adaleti kendisi sağladığında bu söylediğin lafları yap bak,eve kaçma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz S kullanıcısına yanıt
    Klavye başında sallamak kolay. Yanımda bir hayvana şiddet göster ne olacağını görürsün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freezzer kullanıcısına yanıt

    Sen siyaset yaparken iyi karşılığını alınca başka başlık altında siyaset yap. Geç bu işleri.

  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Adam hayvanları sevdiğini söylüyor, sen gel yanımda bir hayvana zarar ver ne olacağını görürsün diyorsun... Forumda güncel konulardan bir şeyler okuyalım diyoruz ama sadece akıl ve mantık yoksunu yorumlar var gerçekten inanılmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

    Bir bok yiyemezsin allahın ittaparı

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.