Şimdi Ara

Köpekler Ne Kadar Mama Yer İçeri Gelin -> ->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sibirya kurdu alıcamda 1 yaşındaki yada 1.5 yaşındaki bi sibirya kurdu erkek ne kadar mama yer aylık olarak kaç kilo mama tüketir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 1 Şubat 2012; 11:57:15 >

• Aylık yaklaşık 15 kilo mama tüketir.Günlük vermeniz gereken miktar mama markasına,köpeğinizin yaşına ve kilosuna göre değişir.Günlük vereceğiniz miktar mama paketlerinin arkasında yazar oradan bakabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

Aylık yaklaşık 15 kilo mama tüketir.Günlük vermeniz gereken miktar mama markasına,köpeğinizin yaşına ve kilosuna göre değişir.Günlük vereceğiniz miktar mama paketlerinin arkasında yazar oradan bakabilirsiniz.

teşekkürler 15 kilo mama yeterse aylık iyi saolun
    Mamaların arkasında yazar, ne kadar mama yemesi gerektiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukagjini -- 17 Şubat 2012; 11:50:48 >
  • gunluk ortalama 500 gr olarak dusunebılırsın. zaten buda ayda 15 kıloya tekabul edıyor. zaten oyle yıyorlar genelde butun mamalarda aynı 40 gr asagı yada yukarı olur. pek fark etmez. ayda 15 kılo yer...
  • BonaCibo benim pisilerde olumsuz sonuç verdi. Tüm dünyada satılan kaliteli bir mama alın. Ben pisilerime sınırsız mama koyuyorum gidip gelip azar azar yiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Proud ] -- 1 Mart 2012; 2:56:57 >
  • günde 2 paket sütten zarar gelmez zaten sütü bende çok içerim oda severse fazla alırım onu geçelim yazın cok fazla bunalcagını san mıyorum herkezde ole demiyor bi tıraş ederim kilima vs çalıştırırım banyoya su doldururum vs ilgilenirim sorun olmaz yine sıkılırsada dışarıya çıkartıp gölgelik bi alana giderim parka felan hallederim yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 1 Mart 2012; 16:28:33 >

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

Sibirya kurdu alda yazın işkence et hayvana.. Ben sokaktan bulduğum1 aylık yavru bi köpeği besledim 1 ay. günde 2 paket süt bitiriyodu. Düşün artık .

Bir kere 1 aylık köpeğin nasıl beslenmesi gerektiğini bilmiyorsunuz.Siz o hayvana inek sütü verirseniz ishal olur başkada birşey olmaz.Gidip petshoplardan süt tozu almanız lazımdı.
  • sibirya kurdunu bence besleme hayvana eziyet verirsin hem tavuklarınızı yer.illaki alıcam derseniz yazın yerini çok güzel ayarlamalısınız.yem ise çay bardağı al bir tane küçük günlük 2 öğün 3 bardak ver.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.