Şimdi Ara

Kopekler Cis Yaparken Neden Bacagini Kaldir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle daha rahat oluyo

• Sıçratmamak için

• Bacağına işememek için olabilir mi?
  • köpek pozisyonunda işe de gör
  • İlgi çekmeye çalışıyor, gider birazdan :)

• Sen hazırol pozisyonunda mı işiyon
  • benimde köpeğim var bende bu konu üstünde çok düşündüm ve buldum erkek köpekler böyle işiyor bi tek . 6-7 aylığa kadar benim köpeğim dişi köpekler gibi arka ayaklarını kısarak belini eğerek işiyodu olgunlaşmaya başlayınca nokta atışı yapmaya başladı . ayaklarını kaldırması nokta atışı gibi bişey öyle diyim sana . önce kokluyor işiceği yeri sonra kokladığı yere ayağını kaldırarak işiyor. muhtemelen orda daha önce başka bi köpek tuvaletini yapmıştır. bide herzaman yere değil duvarada işediği oluyo ordada nokta atışı yapması için ayağını kaldırması gerek

nokta atışı : başka köpeklerin kokusunun olduğu yere isabetli işeyiş şekli

• Sen Oturarak Siciyon Biz Bisey Diyozmu ?
  • Cevap yazacaktım da vazgeçtim
  • altına işememek için
  • daha uzaga yapmak için
  • bende ayakta işerken sağ ayağımı parmak ucuna kaldırıyorum daha rahat oluyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

benimde köpeğim var bende bu konu üstünde çok düşündüm ve buldum erkek köpekler böyle işiyor bi tek . 6-7 aylığa kadar benim köpeğim dişi köpekler gibi arka ayaklarını kısarak belini eğerek işiyodu olgunlaşmaya başlayınca nokta atışı yapmaya başladı . ayaklarını kaldırması nokta atışı gibi bişey öyle diyim sana . önce kokluyor işiceği yeri sonra kokladığı yere ayağını kaldırarak işiyor. muhtemelen orda daha önce başka bi köpek tuvaletini yapmıştır. bide herzaman yere değil duvarada işediği oluyo ordada nokta atışı yapması için ayağını kaldırması gerek

nokta atışı : başka köpeklerin kokusunun olduğu yere isabetli işeyiş şekli

Anladım yani hocam yani onların bacağını kaldırması bizim bf de right click oluyo. Zoom açıyo gibi bişey.

• ateistlerden açıklama bekleniyor
  • Bence bacaklarını kaldırdıklarında pipileri uzuyor dışarı çıkıyor ilsjg şasjg şj tamam saçmaladım :D
  • Sen neden işerken elinle onu tutuyorsan ondan
  • paçalara gelmesin diye...
  • onların ki sağa sola dönüyomuş ondan
  • başlığı kopernik diye okudum yatsam iyi olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.