Şimdi Ara

köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
16.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben v60 yerine ikinci el xc70 öneririm. v60 t4 fiyatına ikinci el temiz xc70 alabilirsiniz yeni kasaları dizel 90-95 arası değişiyor.

    v60'ın iç hacmi sizi ve köpeğinizi pek tatmin etmeyebilir. ayrıca xc70 lerde köpek için kafes de var diye biliyorum en azından benim arabada var.

    saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit+

    Subaru Forester gayet güzel olur.

    subaru forester tasarım olarak çok kötü bir araba... ya da en azından benim için çok kötü bir tasarımı var.... diyebilirim....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan G.

    Sadece köpeğinizi taşımak için kullanacaksanız hafif ticari bir araç olabilir sanırım

    hafif ticari araç düşünmüyorum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eczek

    ben v60 yerine ikinci el xc70 öneririm. v60 t4 fiyatına ikinci el temiz xc70 alabilirsiniz yeni kasaları dizel 90-95 arası değişiyor.

    v60'ın iç hacmi sizi ve köpeğinizi pek tatmin etmeyebilir. ayrıca xc70 lerde köpek için kafes de var diye biliyorum en azından benim arabada var.

    saygılar

    hay arkadaşım eline sağlık.... tam diyecektim ki sen yazmışsın...

    bugün v60 t4 ile test sürüşü yaptım... söz verdikleri gibi uzun bir test yapmama izin verdiler, sağolsunlar....altunizadeden ağvaya kadar bir hayli gittim geldim....dedğin gibi aracın içi yolcu kabini açısından tahmin ettiğimden daha ufak geldi.... köpeği koyacağım yer ise o arabanın cüssesine göre çok daha ufak... orantısız şekilde iç hacimin ufak olması beni çok şaşırttı.... test sürüşü sonrası showroomda v70 gördüm ve onun içini bu anlamda v60 ile karşılaştırabilirim.... arada çok ciddi fark var... v70 iç hacim olarak çok daha ferah ve kullanışlı....v60'ın arka kısmında oturan heleki bagaj kısmında seyahat eden sıkıntıdan patlar ve hatta sinir krizi geçirir.... v70 de ise arkla koltuklar ve bagaj kısmı konfor ve ferahlık olarak çok ciddi olarak daha başarılı, sanki iki arabayı üreten aynı firma değil.... şaşırdım, bu kadar fark beklemiyordum.... dediğiniz gibi v60'a o kadar para verilmez diye düşündüm ben de bugün... skoda yetiyi de önümüzdeki hafta test edeceğim....showroomda gördüğüm kadarı ile çok fazla inceleyemedim ama skoda yetinin bagajı v60 dana daha ferah bir atmosfere sahip...

    heleki xc70 çok daha konfor ve rahatlık sağlayacağı kesin.... kesinlikle sıfır araç almayı düşündüğüm için tek sorun benim o kadar para vermeye razı olmam




  • skoda yeti en dogru secimlerden biri olur kesinlikle. arka koltuklarin pratik bir sekilte tamamen ve kolayca cikabiliyor olusu buyuk avantaj saglar size ki bagaj ust bolgesini kaldirmak da yeterli olur bence. diger taraftan yeti'nin otomobil ozelliklerine gelecek olursak; keyifli DSG sanzimani, hacmine gore yuksek beygir guclu ve yuksek torklu TSI motoru, vw malzeme kalitesi ve eksiksiz guvenlik donanimlariyla (manuel active model haric) kesinlikle cok kaliteli ve keyifli bir arac. daha kucuk alternatif icinse jazz uygun bir alternatif olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersoyozbek

    skoda yeti en dogru secimlerden biri olur kesinlikle. arka koltuklarin pratik bir sekilte tamamen ve kolayca cikabiliyor olusu buyuk avantaj saglar size ki bagaj ust bolgesini kaldirmak da yeterli olur bence. diger taraftan yeti'nin otomobil ozelliklerine gelecek olursak; keyifli DSG sanzimani, hacmine gore yuksek beygir guclu ve yuksek torklu TSI motoru, vw malzeme kalitesi ve eksiksiz guvenlik donanimlariyla (manuel active model haric) kesinlikle cok kaliteli ve keyifli bir arac. daha kucuk alternatif icinse jazz uygun bir alternatif olur.

    jazz'ı biliyorum.....bir kız arkadaşımın arabası...... jazz olmaz, yeti (ancak) yetebilir
  • 6 Yaşında 30 kg lık bir köpeğim var.
    O hayatıma girdikten sonra araçlarımı sw olarak almaya başladım polo variant. sonuçta b sınıfı olunca pek rahat olmuyordu. sonrasında megan II vagon aldım. arayada köpek filesi ile her yere gidip geliyorduk. benim size tavsiyem d sınıfı sw almanız olucaktır, bu iş için en uygunlarından biri volvohttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-1998-volvo-v70-2-0t5-otomatik-ilk-sah-emsalsiz-127000km-de-73877268/detay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aybars Mert

    quote:

    Orijinalden alıntı: altunay2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aybars Mert

    Bu köpekten başka hiç bir hayvanı arabama almam,

    Yakında benim de böyle bir ihtiyacım olabilir ve aklıma QQ geliyor.


     köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta


    eğer toprak zemin büyük bir bahçeniz yoksa ve günde en az 1 saat gezdirme fırsatınız yoksa mümkünse sibirya kurdu (husky) beslemeyin hocam. sizin için de köpek içinde iyi olmaz.

    çok mükemmel bir hayvan ve çok sadık bir yapısı var. fakat aynı zamanda asi ve de yapısı gereği çok enerjik. her gün yorulacak derece de gezdirmeniz ve egzersiz yaptırmanız gerekir yoksa çok huysuzlaşır, işiniz zorlaşır. köpeğe de eziyet olur.

    konuyla alakası yok ama bilgi vermek istedim. göz zevkimiz doğrultusunda hayvan almaya ya da beslememeye dikkat edelim. onlarında bir çok özelliği ve ihtiyaçları var.

    Husky hakkında fazlasıyla bilgim var, Pendik sahile yakın ikamet ediyorum ve akşamları kendim 1,-1,5 saat sahilde yürüyüş yapıyorum. Evimizin arkasında da köpeğin barınabileceği yeterlilikte alan var. İlgilenmeyince vs sabaha kadar uluduğunu (hatta ağladığını) biliyorum.

    Bu köpeğe hayranım, zekası sadakati çocuklara karşı hissiyatı vs harika. Söylediklerinize de katılıyorum, benim düşündüğüm sıcak yaz günlerinde ne yapmam gerektiği, klübesine klima takacak değiliz ya =)

    eğer bir önceki nesli de yani annesi de bulunduğunuz yerde doğup büyüdü ise adaptasyonda pek zorlanmıyorlar.

    çok daraldıkları zaman ya bir su birikintisine yatıyorlar yada toprağı eşerek alttaki serin kısmını ortaya çıkartıp yatarak kendilerini serinletiyorlar.

    eğer güzel bir bahçeniz ve çimenleriniz varsa muhtemelen veda edeceksinizdir. :)




  • öncelikle merhaba,
    başlangıçta başlık ve ik mesaj dikkatimiçekti.sonrası bir solukta sayfa sonunda buldumkendimi.Kendimde şaşırdım demeden geçmek istemiyorum.
    Araç seçiminiz neolursa olsun,netiecelendiğinde görüşmek isterim sizinle.aracınız modeli ne olursa olsun aşağıdaki ekipmanlar konusunda bilgilendirmek isterim.hem sizin hem köpeğiniz için...

     köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta


     köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta


     köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta




  • d sınıfı sw araçlar tam size göre o zaman ya da Mercedes R serisini düşünebilirsiniz (sınıfını bilmiyorum büyük ihtimal MPV dir)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakonur

    mondeo sw
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mondeo-1-6-selective-sw-ozel-uretim-full-72817545/detay

    Bu araba bu fiyata bedava sayılır, üstelik de LPG'li ve 2010 model.

    Şu anda nedensewww.ford.com.tr sitesinde 2012 model FORD MONDEO yok...

     köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta




  • roomster olabilir hemde ucuz bi seçenek
  • Skoda Yeti almak mantıklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    Skoda Yeti almak mantıklı

    bugün inceledim, köpeğin taşınacağı yer yetersiz, ufak ve dar, ayrıca arka koltuklar yattığında düz bir zemin oluşmuyor

    SKODA YETİ elenmiştir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermar
     köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta


    fotodaki araç nedir acaba? köpek taşımak için çok ferah ve rahat bir bagaj/yük alanı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde
    Bu araba bu fiyata bedava sayılır, üstelik de LPG'li ve 2010 model.
    Şu anda nedensewww.ford.com.tr sitesinde 2012 model FORD MONDEO yok...

    Taner bey, bende ikinci el fobisi var
    İkinci el almayı düşünmüyorum, sıfır 2012 model veya çok cazip fiyat olur ise 2011 model yeni bir araba alacağım.
  • o zaman size Nissan veya Mitsubishi markasını önerebilirim.SUV sınıfı sanırım size uyar. Ama ekonomi de önemli tabi en kötü ihtimal Kartal,Toros SW gibi araçlara yönelebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

    quote:

    Orijinalden alıntı: ermar
     köpek taşımak için uygun otomobil/vasıta


    fotodaki araç nedir acaba? köpek taşımak için çok ferah ve rahat bir bagaj/yük alanı var

    Fotoğraftaki araç sanırım 2 eski kasa(e39) bmw 5 serisi station
  • Av köpeğimi taşımak için dacia logan mcv yi kullanıyorum ki zaten ondan aldık arabayı. Bagajın sağ tarafı kafes ve bagaj kapaği 2 taraflı olduğundan köpeği yerleştirmek kolay oluyor beklemelerde soldaki bagaj kapağını açınca da içeri bol bol hava geliyor ve köpeği rahatsız etmeden yükleme yapmak mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.