Şimdi Ara

KÖPEK SALDIRISI SONUCU YARALANAN SOL KOLU DİRSEKTEN KESİLEN 57 YAŞINDA Kİ KADIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trabzon'da köpeklerin saldırısında ağır yaralandı!





    KÖPEK SALDIRISI SONUCU  YARALANAN SOL KOLU  DİRSEKTEN KESİLEN 57 YAŞINDA Kİ  KADIN







    Trabzon'un Of ilçesinde, evinin yakınında 1'i pitbull, 2'si Alman kurdu 3 köpeğin saldırısına uğrayan Huriye Kaya (57), ağır yaralandı. Sol kolu dirseğinden kesilen, vücudunda yaralar bulunan ve hayati tehlikesi olan Kaya'nın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

    Olay, 11 Haziran'da, Of'un Aşağı Kışlacık Mahallesi'nde meydana geldi. Tekirdağ’dan memleketine çay hasadı için gelen Huriye Kaya, evinin yakınında 1'i pitbull, 2'si Alman kurdu 3 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerle uzun süre mücadele eden kadın, çığlık sesleri üzerine koşarak gelen çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Ağır yaralanan kadın, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Of Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edilen kadın, 7 kez ameliyata alındı. Parçalanan sol kolu dirseğinden kesilen, vücudunda yaralar bulunan Kaya'nın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. 


    ‘ANNEM 20 DAKİKA KÖPEKLERLE MÜCADELE ETMİŞ’


    Huriye Kaya’nın kızı Derya Günal (33), annesine sahipli fakat başıboş 3 köpeğin saldırdığını belirterek, "Bu 3 köpek 2 farklı kişiye ait. Annemin bize anlattığı kurt köpekleri sırtından saldırıp yere yıkmışlar. Pitbull kolunu kapmış. Hem onunla mücadele ederken hem de arkasındaki köpeklerle mücadele etmeye çalışmış. Bütün kıyafetlerini parçalamışlar. Pitbulldan kolunu kurtarmaya çalışırken bağırmış ama sesini kimse duymamış. 20 dakika kadar mücadele sürmüş. En son annemin aklına köpeğin tasmasını sıkmak gelmiş. Onu sıkınca köpek biraz nefessiz kalınca ağzını gevşetmek zorunda kaldı. O şekilde beklemiş. Başka bir yerinden ısırır, diye bırakmaktan da korkmuş. Daha sonra bir vatandaş yoldan geçerken annemi gördü ama yanında köpekler olan bir kadını görünce adam korkmuş. Sonra köpek sahiplerini ve mahalle halkını uyandırmış. Köpeğin sahibi olan kişi annemin üzerine bir çarşaf getirmiş ve çubukla pitbullu uzaklaştırmak için davranınca köpek korkup kaçmış. Sonrasında üzerini yıkamışlar, ambulans çağırmışlar” diye konuştu. 







    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/trabzonda-kopeklerin-saldirisinda-agir-yaralandi-41555278




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 2 Temmuz 2020; 22:9:1 >







  • Bizim ülkedeki kadar başka ülkelerde köpek sevdası varmı bilmiyorum.Saldırgan köpek beslemek yasaklanmalı ve sokak köpekleride toplatılıp uyutulmalı özellikle her sokakta köpek dolu bizim köpekperest vatandaşlarsa bu köpeklere bildigin tapıyorlar.Yahu dünyada insanlar ölüyor ülkemizde millet açlıktan ölüyor kimsenin umrunda olmuyor ama bunlar bi kopege zarar gelsin hemen tapınmaya başlıyorlar.
    kesin kadın kışkırttı o yüzden, yoksa köpüşler hiç saldırır mı?!!!

    zaten kadın ölse nolcak ki köpüşten daha mı değerli???

    umarım köpüşün dişleri zarar görmemiştir canım benim yaaa... çok duyarlıyım da o yüzden yani. dünya iyi kalpli insanlar için cehennemdir demiş miydim??? aşırı duyarlıyım da hassasım yani.
    NEEEEEE

    SEN NASIL KÖPÜŞLERE BÖYLE DERSİN!!!!!!! KÖPÜŞLER İNSANLARDAN DAHA DEĞERLİ TMM MI!!!!

    HEMEN SENİN HAKKINDA LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ ÖNCE İŞİNDEN EDİCEZ SONRA DA MAHKEMEYE VERİP KAMUOYU BASKISI OLUŞTURDUK MU SENİ 15 YIL İÇERİ TIKARIZ!!!

    OFF AĞLIYORUM ŞU AN YA SEN NASIL KÖPÜŞLER UYUTULSUN DERSİN!!!! ÇOK HASSASIM YA OFF :'(( dÜNyA iYi KaLBLİ iNSAnLAr İçİN CeHENnEM YAAA :(((((
  • Defalarca olay yaşandı bu pitbulllar la alakalı, kafalarına esen şeye yasak getirmeyi biliyorlar, bi şu hayvana yasak getirilmedi.

    Pitbulllar yasaklansında kurtulalım şu illetten.

    Köpeğin ne suçu var, sahibinden kaynaklanıyorcular yazmasın ricam.

  • köpek"sever"'ler gelmemiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Temmuz 2020; 22:40:49 >
  • Bizim ülkedeki kadar başka ülkelerde köpek sevdası varmı bilmiyorum.Saldırgan köpek beslemek yasaklanmalı ve sokak köpekleride toplatılıp uyutulmalı özellikle her sokakta köpek dolu bizim köpekperest vatandaşlarsa bu köpeklere bildigin tapıyorlar.Yahu dünyada insanlar ölüyor ülkemizde millet açlıktan ölüyor kimsenin umrunda olmuyor ama bunlar bi kopege zarar gelsin hemen tapınmaya başlıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belediyeler köpekleri toplamayacaksa en azından toplanmalarını engellesinler.


    3-5 tanesi bir araya gelince herkes için tehlike


    özellikle geceleri toplu gezen köpek sürüleri görüyorum.

  • Merhaba. Öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler. Pek gündem olmayan bu konuyla ilgili forumda arama yaptım, fakat bu başlığa denk gelemedim. Redditlendin isimli kanalımızda, ekşisözlük’te yer alan marmara üniversitesi'nde “jipiyle köpek ezen doktor, trabzon'da köpek saldırısıyla ağır yaralanan kadın ve köpeksiz sokaklar istiyoruz” başlığındaki girdileri seslendirdik. Çalışmamızı ilginize ekte gönderiyor, yaşananlar yüzünden üzüntü duyuyoruz.






  • Pitbullara denetim gelmeli

  • KESİNLİKLE YASAKLANMALI YADA AĞIZLARINDA MASKE OLMAYANLARA CEZA VERİLMELİ.

  • Çok yazık olmuş, ben o durumda olsam kafayı yerdim heralde

    Ha bir de köpekperestler azalmaya başlamış galiba, yoksa daha gelmediler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek sokaktaki gerekse sahipli köpek yada hayvanların siz farkında olsanız yada olmasanız da saldırganlaşabileceği gerçeğini aşırı hayvan sever tayfa neden kabullenmek istemiyor anlamıyorum. Hayvan sever muhtelif zamanlarda sahipli/sahipsiz köpeklerin saldırma durumlarını yaşadım, hiç birinde de onları kışkırtıcı kasıtlı bir hareketim olmaması rağmen yaşadım. Bir çok kişide eminim bu konuda hiç birşey yapmamıştır. Ancak onlar bizim farkında olmadığımız ve isteyerek yapmadığımız şeylerden ötürü saldırıya geçebiliyor. Dolayısıyla bir arada uyumlu yaşamakta her zaman mümkün olmuyor. Hayvanları öldürelim demiyorum, kimsede bunları istemez, onları insanlardan uzak yaşayabilecekleri alanlara bırakalım. Yada barınaklarda bakılsın. Sonuçta canı yanan yada köpekleri mahallesinde tehdit olarak gören birisi onları uzaklaştırmak adına zarar verebiliyor.

  • ...... YAŞINDAKİ KADIN

  • pitbull köpek değildir canavardır

  • yüzü yok ki gelmeye nasıl gelsin. aslında sadece köpek sever değil de hayvan severleri de konuya davet etseydin keşke. hani şu hayvan öldürene çeyrek asır ceza verildiğinde sevinen bazı hayvan severleri özellikle konuya davet etmek gerekiyor. acaba kadın köpeğin boğazını fazla sıktı da ölmesine sebep oldu mu acaba diye sormalarını görebilsek keşke..


    ya bu yeni arayüzde sorun be kardeşim. gelin vazgeçin şu arayüzden..


    B-2 Spirit




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 3 Temmuz 2020; 23:9:3 >
  • Sokak kopekleri kontrol altina alinmali, pitbull ve saldirgan irk besleyenler hapis cezasi almali, bunlarin hangi kesimden olduklari zaten belli... Bu kopekler hep varoslarda besleniyor...

  • Ulan kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Biriniz de ne yapılması gerektiği hakkında adam gibi bir şey dememiş. Alayınız köpekçiler nerde, köpekkulları nerde gibi salyalarınızı akıtarak konuşmuşsunuz. Neyse. Bu hayvanları kısırlaştırma işini devlet sallamıyor galiba, sokaklar da başıboş hayvan olmamalı. Bunu destekliyorum zira çoğaldıkça daha fazla canlı acı çekecek, hem hayvalar hem insanlar. Ama düşününce bu ülke den denetim beklemek kuzey kore'nin nükleer silahlarını vermesini beklemek gibi bir şey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Medeni ülkelerdeki gibi sokak köpeği diye bir şey olmamalı. Meraklısı bahçeli evinde katil olmayan ırkları besler

    Uzak doğuda sağlam köpek pazarı var, üstüne para bile kazanarak bu saçmalıktan kurtulabiliriz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celme42 kullanıcısına yanıt
    Milyonlarca köpek var. Barınaklar yeterli olmayacağı için öldürülmeliler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam da adamına dedin yani.. danışıklı döğüş yapıyor olabilirsiniz gibi geldi bana. ya da konuda kavga çıkartmak için ideal. aslına bakarsan adam zaten kavga çıkartmak içni gelmiş ama herkes bilmiyor tabi, kısırlaştırma yapacaksın. köpekler başıbış ortalıkta dolaşmayacak. çok güzel iki tane bilindik öneri vermiş yetmemiş bir de yöneticilere de giydirmiş gitmiş. bildiğin profesör.. KÖPEK SALDIRISI SONUCU  YARALANAN SOL KOLU  DİRSEKTEN KESİLEN 57 YAŞINDA Kİ  KADIN 

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.