Şimdi Ara

Köpek buldum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
8
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla helal olsun gecenlerde benimde balkona taklaci bi guvercin dustu yaraliydu muhtemelen karga saldirmis aldim 4 gun baktim yem verdim su verdim yarasini temizledim sardim 4. gun sonunda ucmak istedi bende kuzeni verdim anlar bu islerden guvercincidir kendiside salmis kusu gerise donmemis buyuk ihtimalle evini bulmustur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kızımı 30 günlükken almıştım. onu hatırlattın gazete sermeler falan. geceleri çok ağlıyordu annesini özlediği için. bunun için de sıcak su torbasıyla birlikte kendi giydiğin tişört (temiz değil senin tenin olması lazım) verebilirsin. hayvanı kesinlikle sıcak tutmalısın.
  • Hayvanları çok seviyorum ama hayvan severleri ayrı bir seviyorum. Çok güzel bir iş yapmışsınız Allah sizden razı olsun.

    Veterinere götürüp aşı karnesini (aynı zamanda kimlik gibi bir şey) çıkartıp ilk aşılarını da yaptırabilirsiniz.

    Bildiğim kadarıyla belediyeye ait olan veteriner klinikleri (genlede parklarda oluyor) ücretsiz olarak yapıyor bu aşıları. Özel olanlarda da çok cüzi bir rakama yapılıyor.

    Ayrıca bir de parazit ilacı vermelisiniz köpeğe, bir hap şeklinde oluyor bu ilaç. Kaşıkla bir çay tabağında ezip içtiği süte koyarak verebilirsiniz.

    Bu söylediklerimi yapabilirseniz turp gibi olur zaten köpecik. Yapabileceğiniz diğer şeyleri de arkadaşlar söylemiş zaten

    İkisi kangal biri rotweiller üç tane köpeğin bakımını yaptığım için bu konularda biraz bilgi sahibiyim, merak ettiğiniz bir konu olursa her zaman pm atabilirsiniz




  • Kaka yapması problemliyse(balkonun heryerine yapıyorsa) kakasini yaptigi bolumu temizle. Ufak bir parcasini balkonda kakasını nereye yapmasını istiyorsan oraya koy. Koklayarak yerini bulup oraya yapacaktır.

    Havalar soguk balkon buz gibi olur varsa bir ısıtıcı koy. UFO koyma devirir Allah korusun.

    Süper.marketlerde veya internetten bebek köpek maması al. Yetiskin köpek maması alırsan ishal olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şu orta boyda oyuncak köpekler oluyor ya onlardan varsa koy yanına birde tik tak sesi güzel çıkan bir saat koy yanına onu annesi sanar ve takılır kafasına göre.

    kız arkadaşımla kedi bulmuştuk küçücük bişeydi sana söylediğim şeyi yapmamızı söylediler. ne kadar işe yarar bilmiyorum tabi. bu arada köpek çok tatlı..

    edit: sıcak su torbasını edin bir an önce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicnouma -- 5 Ocak 2013; 1:59:44 >
  • Toplumuzdaki herkeste sizde olan duyarlılık ve merhametin yarısı dahi olsa çok daha iyi yerlere gelebiliriz. ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thenefy

    quote:

    Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

    quote:

    Orijinalden alıntı: thenefy

    fotograftan anlasıldıgı kadarıyla kangala benziyor.

    Teşekkürler yorumun için. Bugün durumu daha iyi. Sağlığı yerinde gibi gözüküyor görüşleriniz bekliyorum + SS'ler geldi yukarı!

    ha bu arada kopegın beton da olması hıc ıyı degıl carpık ayaklı olabılır durumunuz varsa lutfen kum, topraka alın. ınternetten arastırın..


    çok doğru söylüyor, mamadan bile önemli şu durumda sakın göz ardı etmeyin.




  • Yaptıgın büyük sevab kardeşim. Helal olsun sana iyi bak büyüt sevgini ver.
    Sütü verirken mutlaka %50 süt %50 su koy, allah korusun en ufak bi parazitlenme canına mahal olur.
    Yaptırabiliyorsanda bi veteriner bulup aşılarını yaptır hatta durumu anlat belki yaptıgın güzellikten dolayı ücretsiz bile yapabilir ilk aşıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 5 Ocak 2013; 6:35:38 >
  • 2 Gün verde foto çekinek knknk.
  • Yorumlariniza cok tesekkur ederiz arkadaslar Suan kucagimda uyuyor pesimden ayrilmiyor. Kalorifeein yaninda oturarak yaziyorum bunlari :). Aşımızı olduk gunden gune daha iyiye gidoyoruz. Ancak hava bugun birden sogudu. Disariya koymak istemiyorum. Uyuyor zaten :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpekleri dövüş amacıyla kullanan haysiyetsizler ve onların destekçilerinden sonra sizin gibi birini görmek güzel oldu.. helal olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

    Yorumlariniza cok tesekkur ederiz arkadaslar Suan kucagimda uyuyor pesimden ayrilmiyor. Kalorifeein yaninda oturarak yaziyorum bunlari :). Aşımızı olduk gunden gune daha iyiye gidoyoruz. Ancak hava bugun birden sogudu. Disariya koymak istemiyorum. Uyuyor zaten :)

    Allah sızden razı olsun hocam .. Bu günlerde sizin gibi iyi insanlar görebilmek ne hoş....
  • video linkini koyabilirmisiniz.

    Bu arada sizi tebrik ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam çok büyük iyilik etmişsiniz :) Siz gibi insanlardan çok kalmadı heralde abilerim Allah razı olsun hepinizden.
  • Helal olsun 3-4 sene önce bende bulmuştum bir tane.Arkadaşlarla yuva falan hazırladık,sürekli su-yemek verdik fakat 2 hafta sonra mort oldu hayvancağız.Gömdük sonra
  • 1.5 litrelik pet şişeye kaynardan biraz soğuk suyu doldur. gün içinde giydiğin tişörtün içine koy ve tişörtü bağla. uyurken yanına koy. okadar rahat uyur ki inananamazsın kucağında sanar kendini.
  • ne yapsın garibim yaa.dili yokki anlatsın derdini sana.
    Allah razı olsun ki sen sahip çıkmıssın.
    arada resimleri ekle bakalım bizde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gooner

    1.5 litrelik pet şişeye kaynardan biraz soğuk suyu doldur. gün içinde giydiğin tişörtün içine koy ve tişörtü bağla. uyurken yanına koy. okadar rahat uyur ki inananamazsın kucağında sanar kendini.

    Ya kardeşim inanır mısın bilmiyorum 3 saattir kucağımda yatırmaktan öldüm. :D Yatağa alamıyorum işer diye. Yere oturuyorum geliyor kucağıma yatıyor. 5 dakika sonra da dalıyor. Minder falan koydum yerine. Bir de poşet geçirdim kendi ısısıyla ısınması için yattığı yere.. Daha yeni uykuya daldı yerinde. Valla ben de öldüm öldüm dirildim 2 defa halıya işeyecekken dışarı balkona koydum. Her işemeye çalıştığında canımdan can gidiyor :D Birkaç arkadaş yem yardımı yaptı onlar gelsin rahat edicez inşallah Resimlerde koyarım ara sıra
  • İnsanlığın ölmediğini gösterdin bize.. Helal olsun. Eğer imkanın varsa o köpeğe sen bak. Hem o sana günden güne bağlanacaktır. Başka birine vermeyi düşünüyorsan bilemem tabi..
  • bu köpek yolda yürümedi sende onu kucağına almıştın dimi seni gördüm akşam üstüydü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.