Şimdi Ara

Köpeğimi sıkıştırınca bana hırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Duvara sıkıştırınca hırlıyor, ben de korkup bırakıyorum. Ya da üstüne iki elimle bastırınca da hırlıyor. Acaba biraz daha yapsam delirip beni ısırır mı? 3 yıldır benimle beraber. Dolayısıyla sahibini ısırması saçma olur. Ama yine de korkuyorum. Köpeğiniz size hiç saldırdı mı? Bu arada köpeğimin cinsi Golden
    Not: Oyun olsun diye sıkıştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel_Imperius -- 26 Ağustos 2012; 20:15:10 >

Orijinalden alıntı: Archangel_Imperius

Duvara sıkıştırınca hırlıyor, ben de korkup bırakıyorum. Ya da üstüne iki elimle bastırınca da hırlıyor. Acaba biraz daha yapsam delirip beni ısırır mı? 3 yıldır benimle beraber. Dolayısıyla sahibini ısırması saçma olur. Ama yine de korkuyorum. Köpeğiniz size hiç saldırdı mı? Bu arada köpeğimin cinsi Golden
    Not: Oyun olsun diye sıkıştırıyorum

köpeğe yapma barii

• Hayvanı sıkıştırdığınızda, yalanıp "ohh çok teşekkür ederim sahibim.. ben senin nasılsa kölenim istediğin hareketi üzerimde deneyebilirsin. ben ses çıkarmam" demesini bekliyordunuz herhalde? diye sormak çok isterdim ama uzaklaştırılmışsınız.. Acı bir kayıp olmuş...

Bunu üyeliksiz normal yolla da okursunuz sanıyorum. Ne kadar 3 yıldır sizinle olsa da bir köpeği ya da kediyi farketmez (üzerinde hayvani derecede şiddet baskı ya da dayakla eğitim gibi saçmasapan olgularla yetiştirmediyseniz) sıkıştırdığınız da ya da bunalttığınız da bu şekilde tepki vermesi çok normaldir. Maksadı "beni rahat bırakmazsan seni ısırıcam" değil, sadece "beni daha fazla bunaltma" dır...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.