Şimdi Ara

Kopan bir kol ya da bacak yeniden oluşur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir belgeselde insanın eksik uzuvlarının anne karnındaki ortam sağlandığında(içinde bulunduğu sıvı madde) yeniden oluşabileceğinden bahsediliyordu.
  • kök hücre teknolojisi sayesinde beyaz toz gibi bişeylen yeniden oluşuyomuş
  • Böyle bir ihtimal varsa, krokodil kullanıp vücutları çürüyen insanlara umut olabilir. Ama ilk kez duyuyorum.
  • Belki de ilerde insanlar iki şey için çalışacak ya emekli olup ölene kadar maaş alma ya da emekli olup maaş yerine ölümsüzlüğü seçip yaşayabildiğin kadar yaşama ne alaka bilmiyorum ama aklıma geldi neden olmasın dedim. böyle oturup aramızda felsefesini yaparız kimi insan ölümü seçer kimi insan yaşamı ilginç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

Belki de ilerde insanlar iki şey için çalışacak ya emekli olup ölene kadar maaş alma ya da emekli olup maaş yerine ölümsüzlüğü seçip yaşayabildiğin kadar yaşama ne alaka bilmiyorum ama aklıma geldi neden olmasın dedim. böyle oturup aramızda felsefesini yaparız kimi insan ölümü seçer kimi insan yaşamı ilginç olur.

çok yasayınca yasamında moku çıkar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sanmıyorum.
  • Wolverine ya da Deadpool olmak hayal değil yani?
  • bence bilim kurgununda ötesinde bir olay olurdu
  • "bir kalp yaratmak " adlı belgeseli izlemenizi tavsiye ederim
  • Herkese uymaz o olay
  • metalok kullanıcısına yanıt
    Bunu Nat Geo'da izlemiştim
  • bunu discovery de izlemiştim hatta o tozu icat eden adamın kardeşiydi sanırım.
  • DNA'mızda tüm bilgilerimiz yer alıyor halihazırda. Bunun yanında insana rejenerasyon yeteneğini aşılamak saçma çünkü eldeki DNA ile laboratuvar ortamında eksik parçalar geliştirilebilir ki zaten bu yapılıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.