Şimdi Ara

Konya Meram Kreş Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KELEBEKLER VADİSİ EKİBİ HAZIR

    Konya meram kreşleri arasında Mimarisi ve eğitim kalitesiyle farkından söz ettiren okulumuz İstanbul - Ankara Standartlarını Konyamıza getirmiş, Vizyon olarak ise Avrupa standartlarını Konyamıza getirmeyi hedeflemektedir. Göz bebeğiniz olan yavrularınız için güvenilir bir yuva arıyorsanız Konyada kreş kurumlarına "KALİTE" kavramını getiren okulumuza buyurun.

    *Güler yüzlü Uzman personeli ve Başarılı eğitim metodlarıyla.
    *Konyanın En geniş, ferah ve temiz sınıflarıyla.
    *Organik gıdalarla hazırlanmış menüleriyle.
    *Kendimize ait Servis aracı ve Bahçe oyun parkıyla.
    *Kendimize ait Sinema, Konferans, Tiyatro salonu, Oyun odası ve atölyesiyle.
    *Okulumuzun tüm noktalarına yerleştirilmiş güvenlik sistemiyle.


    GÖZ BEBEĞİMİZ OLAN YAVRULARIMIZI KARŞILAMAYA HAZIRIZ.


    Kelebekler Vadisi Kreş ve Anaokulu Minik Yıldızlarını Bekliyor

    Çocuklarımızın Geleceği İçin El Ele

    Konya’nın en gözde kreşleri arasında yer alan Kelebekler Vadisi Kreş sahip olduğu misyonun farkında olarak atığı her adımın eğitim kalitesini yükselteceğinden emin olarak atmaktadır. Konya Meram kreşleri arasında öne çıkan kreşimiz öğrencilerin her zaman ilgi ve değer gördüğü bir eğitim platformudur. Kelebekler Vadisi Kreş işletmecilerinin sürekli kreşte yer alması ve kontrolü sağlaması ticarethane mantığı ile açılan kreşlerle ciddi bir fark oluşturmaktadır. Eğitimin ailede başlayıp okulda devam ettiğinin bilincinde olan işletmecilerimiz ve eğitim kadromuz açık kapı eğitim sistemi ile tüm velilerimizi istedikleri zaman kreşimizde ağırlamayı teklif ediyor. Konya Meram kreş alternatifleri arasında kadrosu, işletmecileri, teknikleri ve vizyonu ile dikkat çeken Kelebekler Vadisi Kreş eğitimli, kendinden emin ve başarılı bir nesil yetiştirmek için çalışıyor. Çocuklarının geleceği için Konya Meram kreşleri arasında seçim yapmak isteyen tüm ebeveynler kreşimizdeki tüm uygulamaları yakından inceleyebilir.

    Her Alanda Eğitime Destek

    Okul öncesi eğitimin insan geleceğinde ciddi bir yeri ve önemi olduğunu bilen Kelebekler Vadisi Kreş çok yönlü eğitimcilik anlayışı ile hareket etmektedir. Konya Meram kreşleriarasında eğitim farkıyla öne çıkan kreşimizde bilimsel, sanatsal ve kültürel açıdan güçlendiren eğitimler bir arada verilmektedir. Çocukların çok yönlü eğitim anlayışı ile eğitim almasının amaçlayan kreşimizde eğitmenlerimiz ve yardımcı eğitmenlerimiz alanlarında uzman kişilerden seçilmektedir. Çocukların ilgi alanlarını keşfetmeleri ve yeni hobiler edinebilmeleri için farklı alanlar hazırlayan kreşimizde sosyalleşme, paylaşım, grup çalışması ve dayanışma odaklı bir eğitim sistemi uygulanmaktadır. Meram kreş tavsiye yorumları incelendiğinde bizi tercih eden tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin memnuniyeti en büyük başarımızdır.

    Konya Meram Kreşleri Arasında Kelebek Vadisi


    Kreşimizde müzik, İngilizce, dini ve değerler, satranç, jimnastik ve akıl oyunları branş dersleri verilmektedir. Bu derslerin her birinin çocukların geleceğinde önemli yer teşkil edecek faydalarının olacağı ışığında hareket eden eğitmenlerimiz çok yönlü bir anlayışa sahiptir. Kurumumuzda yer alan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik sistemi sayesinde tüm çocukların psikolojisini yakından takip etmenin yanı sıra psikolojik gelişimi de incelemek mümkündür. Aile – okul işbirliği ile birlikte çocukları için en doğru olanı sunmaya çalışan kurumumuz Meram kreş tavsiye listesinde ilk sırada gururla yer almaktadır.
    Konya Meram Kreş Tavsiyesi
    Konya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş TavsiyesiKonya Meram Kreş Tavsiyesi
    www.kelebeklervadisikres.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msayar42 -- 14 Şubat 2017; 14:52:54 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.