Şimdi Ara

Konya Dil Kursu Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
28.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Atlantic kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAliGonca -- 5 Temmuz 2015; 14:25:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atlantic

    quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetAliGonca

    arkadaşlar bende 2 aydır language garden a gidiyorum. aslında yeri benim eve biraz uzaktı, yaka meram caddesinde ama yazıldığıma değdi. özellikle geçen sene gittiğim kursa göre kat kat iyi. bide amerika lı öğretmenleri filanda var. neyse çok uzattım :) language garden ı tavsiye edebilirim.

    Hocam ne kadara yazıldınız kursa bir de geçen sene gittiğiniz kurs hangisiydi?

    language garden a 9 aylık 3 seviye eğitime 2700 e yazıldım. kredi kartına 6 taksit yaptırdım. ama özellikle 8 kişilik sınıfları tercih ettim ben. sınıf mevcudu az olunca baya iyi oluyor. bide dediğim gibi konuşma derslerine amerikalı hocalar filan giriyor bu daha da iyi oluyor.
    geçen sene ki nefret ettiğim kursu sana özelden yazıyorum kardeş. neme lazım burdan yazarsak şimdi başımıza iş almayalım :)




  • Amerikan Kültür Derneği MERAM ŞUBESİ'ni kesinlikle tavsiye ederim. Hocalar çok iyi, konuşma dersleri ve çeşitli aktiviteleriyle öğrencilere ve dil öğretimine çok önem verdiklerini hemen fark edersiniz.
  • Let's Go Academy i öneririm kalabalık sınıfları yok memnunum
  • ingiliz kültür var git ingilizceyle ilgili ne derdin varsa hallet. ben daha önce bir çok kursu gezdim amerikan kültürde filan dersede girdim fos. yoldan buldukları yabancıyı hoca yapmışlar. wall street fiyat olarak uçmuş o fiyatlara ingilterede öğrenirsin. ingiliz kültür ielts sınavınıda yapıyordu önceden şuan durum ne bilmiyorum. ama iyidir .benim dersime cambridge üniden formasyon almış bir hoca gelmişti. fiyatlarıda çok uygundu. zindankale katlıotoparkın orda
  • daha önce language garden a yazıldığımı söylemiştim. 3 seviye satın almıştım. bunlar bitti bide üstüne 4. seviyeyide aldım ve kursumu tamamladım. Genel anlamı ile memnun kaldım. Özellikle konuşma anlamında ciddi anlamda ilerledim. şuan her işimi ingilizce olarak görebiliyorum ve yurtdışı fuarlarında hiçbir sıkıntım kalmadı.
    benden sonra tavsiye ettiğim arkadaşlarımda memnun kaldılar. bu yüzden gönül rahatlığıyla önerebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musposta -- 10 Mayıs 2017; 16:24:37 >
  • arkadaşlar bende konya da ingilizce kursuna gitmek istiyorum, dil kursları hakkında eski yorumları bulabildim, şu anda kurslarda durum nasıl,
    language garden genel olarak iyi diyorlar, amerikan kültür ve english time hakkında yorum yaparsanız çok iyi olur, tabi önerebileceğiniz başka kurslar varsa onlarıda öğrenmek isterim.
    teşekkürler.
  • LEARNING DAILY BASIC ENGLISH

    IT TAKES 10 MINUTES A DAY....FREE


    https://www.youtube.com/watch?v=ty37vGB05sA
  • lord87 kullanıcısına yanıt
    Ingiliz kultur derim . erasmus icin gittim. B1 sertifikasi lazimdi yurtdisindaki okul kabul ediyordu oranin sertifikasini 9 ay 2300 tl civarinda yazilmistm. Konusma sorunum olmadi hic gidince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outdoor2 O kullanıcısına yanıt
    english time a yazıldım hocam, bayram sonu başlayacak, a1 a2 b1 b2 toplam 2200 tl ye geldi.
  • Üniversite sınavı için dil puanına yönelik akın dil kursu nasıldır?

    language garden, akın dil, ingiliz kültüre gidip degerlendirebilen var mı?

    Tşk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı günler arkadaşlar bende konyada bir ingilizce kursu araşıyışına girdim hangisini önerirsiniz 2 yıl sonra üniversiteye hazırlık olarak yıl boyu gideceğim İnşaALLAH üniversitede ve hatta sonrasında sıkıntım olmassın şimdi yazılıp kötü bir tanesine boş boş gidip gelmeyelim.(Lütfen reklam amaçlı vs. yazmayın kul hakkına girmiş olursunuz bunu okuyan birsürü gence engel olmuş olacaksınız.)
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben yds den 29 puan aldıgım için bir arkadaşımın önerisiyle letsgo academy e gittim temmuz yökdil sınavında 79 puan aldım küçük bir yer zaten hocaları çok iyi öneririm mehmet hoca kraldır:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anspiritless -- 17 Eylül 2017; 23:31:42 >
  • Arkadaşlar merhaba ben konyaya bursadan üniversite için geldim kendimi ingilizce konusunda geliştirmek istiyorum bu yüzden bildiğiniz hesaplı tecrübeye dayanan kurslar varsa yazabilirmisiniz

    Şimdiden teşekkür ederim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar seneye erasmus düşündüğüm için bi dil kursu arayışı içerisindeyim böyle Franchising yerler yerine daha yöresel bir yer arayışındayım :d tavsiyesi olan varsa sevinirim
  • Dil Dünyasından Memnun kaldım. Fiyatı da uygun işlerini de iyi yapıyor yerel firmalar ile çalışın çok para ödemeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.