Şimdi Ara

Konya'da aşırı hız nedeniyle baba ve oğlunun katleden 19 yaşındaki cani.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
10.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
  • Çok rahatsız edici bir görüntü lütfen uyarı koyun. Umarım bu katile alabileceği en yüksek ceza verilir. Keşke ehliyet kelimesi, kelime anlamına uygun olarak verilse.

  • Artsin arkadaş dolar. Şahin bile alamasin bu ülkenin insanları. Hindistan gibi bir trene 30 bin kişi binsin trenin tavanında gitsin gelsin. Bir anne araba çarptıktan sonra ayağa kalkıp gidip eşinin ve çocuğunun cesedine baktıktan sonra severim öyle refahı. Bu millet eğitimsiz. Bu millet hiç bir şeyi haketmiyor. Ver mehteri dolar 20 lira olsun. Kimsede demesin bir kişi hata yaptı diye herkes arabasız mi kalsın vs bu toplum genel olarak araç kullanmayı bilmiyor bu tarz olaylar yılda bir defa değil her gün yaşanıyor başlarım kullanacağınız arabaya. 30 lira olsun dolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Şap kaynatmakla olurmu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker.....


    Aile,aile,aile.....Bu tip trafik çocuklarının hemen hemen hepsi aileden gelen sorunlu ya şımarık sorumsuz p...ç veya 6 çocuklu anası babası çocuğun adını hatırlamakta zorlanan sokak kedisi gibi başıboş yetişen tipler.

    Ne o zengin p...inin şımarıklığı beni ilgilendirir ne de bol bol çocuk yapıp ilgilenmeyip ortaya salıp gariban fakiriz ayağına yatanın uçkur kontrolsüzlüğüde ilgilendirmez.


    Memleketin sorunu bu herkesin bahanesi !!! var.





  • Bu hayvanlara müebbet hapis cezası verilmeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O.Ç. bir aileye sebep oldu her önüne gelene ehliyet verirsen olacağı bu ehliyet sınavında ki soruları da görüyoruz. psikolojik sınav yapılmalı.

  • Şahinli doğanlı trafik magandaları bir bir temizlense polisimiz bu şehir eşkıyalarıyla uğraşsa bir zahmet.. Geçende hız sınırının 50 olduğu bir yerde 60la giderken apaçi doğanın biri arabanın kıçına kadar girmiş dikiz aynasından bakınca adamın suratını görüyorum o derece. Bilerek yapıyor. Ufak bir fren yapsam direk çarpacak yani. Aklımdan geçmedi değil. Işığa kadar kıçımda ilerledi sonra sağdan beni geçip altındaki hurdayla egzozunu bağırtıp ilerledi. Trafikten sadece dandik arabalarına motorlarına egzoz taktıranları temizlesek ülke cağ atlar yemin ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 22 Ekim 2020; 13:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim paramparça oldu. Senin gibi insan olmaz olsun. Cezasını hakkıyla vermeyenin allah belasını versin. Lanet ülkede şansa yaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi git otobanda yap geber bir köşede ama şehir içinde amacın ne kansız? Bakın sol şerit sağ şerit olayı değil bu, düpedüz cinayet.

  • Bu tarz şeylerin kasten olmadı ve türevi bahaneleri olamaz. Bu ihmalin veya hatanın adı her neyse sonucu çok ağır ve izleyenler için bile travmatik olduğu için sürücünün hakettiği en ağır cezayı alması lazım ki trafikteki buna benzer cinayetler azalsın, millet efendi gibi sürsün arabasını. Çok hız yapmak isteyen de gitsin trafiğe kapalı yolda veya pistte yapsın.

  • O sırada annenin belkide annanenin üzüntüsünü tarif etmek imkansız. Allah sabırlıklar versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözyaşlarımı tutamadım hocam.

  • Agam o kadar doğru söylüyorsun ki anlatamam. Zaten araba almaktan vazgeçtim bu videoyu görünce motorsikletten de valla vazgeçilir. Şu magandalara bak. Hepsi içimizde yaşıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Agam o kadar doğru söylüyorsun ki anlatamam. Zaten araba almaktan vazgeçtim bu videoyu görünce motorsikletten de valla vazgeçilir. Şu magandalara bak. Hepsi içimizde yaşıyor.

    Motor kullanımı hele daha kötü özellikle bazı tipler araya sıkıştırmaya çalışıyor bildiğin yolda seni böcek gibi görüyorlar özellikle büyük araç sürücüleri otobüs kamyon vs.

  • Bu soysuzun cezası ne şimdi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ananın halini kimse bilemez ağladım ağladım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yapsınlar bakayım ne yapıyorum ben onlara hocam altına enduro motor çekersen köpek gibi yol veriyorlar ha bir de led far kullanırsan tamamdır trafiğin kralı sensin. Edit: hıza ve kuralsızlığa tamamen karşıyım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 22 Ekim 2020; 14:12:34 >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    Bu cani aptal veledin 50 sine kadar hapiste çürümesi. Çıkınca da denetime tabi tutulup izlenmesi lazım. Böyle yavsaklar çıkınca da uslu durmuyor. Ömür boyu yatması mümkün olsa keşke


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DisArt5k

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Şöyle bir şey söylemiş ve eminim ki o paragraf beğeni almıştır...

    -Bu adam sabah hız yapıp ulan ben tanıdığım 2 şu adamı bu sabah çarparak öldüreceğim ve kazadanda kesinlikle zaten sağ kurtulurum diye hareket ettiğini kanıtlarsanız, tamamdır.-

    Buna yok diyemezsiniz ki, farklı bir açıdan bakarsanız kast varsa suçlu demek istiyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belanızı versin. Haberleri bile olmamış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.