konuyu çalışırken sıkılıyorum verim düşüyor birkaç yer aklımda değil sadece teste geçsem çok sıkıntı olur mu siz ne yapıyonuz |
Bildirim
konuyu çalışırken sıkılıyorum verim düşüyor birkaç yer aklımda değil sadece teste geçsem çok sıkıntı olur mu siz ne yapıyonuz |
birkaç yazarken aklıma geldi orta okulda birkaçı böyle yazmıştım " 1kaç" diye hoca bana fena kükremişti awk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 10 Ocak 2023; 8:4:8 > |
Hocam diziler falan olsa sıkıntı olmazdı ama lti ve trigonometri gibi konularda elbet unutulan gözden kaçan yerler olmuştur bu yüzden konu çalışmakta fayda var. Konu çalışırken sıkıldığınızdan bahsetmişsiniz bunuda farklı hocalardan konu anlatım dinleyerek ya da konu çalışmasını farklı şekilde yaparak sıkılmaktan kurtulabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eyvallah hocam sağ olasın |
Önemli değil hocam Vural hocanın anlatımını beğendiyseniz yazın tyt-ayt matematik+geometrinin tamamını anlattığı arşivini malum yerden ileteyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |