Bildirim
Konuya Resim Ekleme Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoğraf forumun serverına aktarılıyor artık.
Gecikme yaşanabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de gif yukleyemiyorum yaw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I think, we've learned something today. -
Yok yani eklediğim resmi satır aralarınıda ayarlamak istiyorum önizlemede göremiyorum.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Stan Marsh
Ben de gif yukleyemiyorum yaw
Evet gif eklerken biraz uğraşmak gerekiyor. bilgisayar'dan direkt video zaten ekleyemiyoruz. neden bu kısıtlamar anlamıyorum._____________________________ -
Ben de ekleyemiyorum mobilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Önizleme de fotoğraflar çıkmıyor sanırım. Ama konuyu açtıktan sonra görünmüyosa bilemem _____________________________ -
Arkadaşlar, resim yükleme sitelerine yükleyip sonra konuya eklemek istediğimiz resimleri önizlemede neden göremiyoruz? bu şekilde görmeden aralıkları nasıl ayarlıcaz yok mu bilen? önceden önizlemede görünüyordu resim yazı ayarlıyorduk. forum'da yeni bişey mi oldu hiç bişey anlamadım bundan. bilen birileri açıklayamaz mı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Phoenix077
Önizleme de fotoğraflar çıkmıyor sanırım. Ama konuyu açtıktan sonra görünmüyosa bilemem
İşte önceden resimler önizlemeye bastığımda görünüyordu aralıklarını ayarlıyordum. şimdi görmeden kaç satır boşluk oluyordur. konuyu açtıktan sonra değil, önizlemede görmemiz lazım. bu yeni sistemse hayret bişey ya._____________________________ -
Aynen gözükmüyor önizlemede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 27 Mayıs 2014; 1:20:46 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler