Şimdi Ara

Konuşma sesi yüksek tuşlu telefon önerisi (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuşma ve zil sesi yüksek olacak tuşlu telefon ariyoruz onerilerinizi alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kefelon

nokia modellerinden şaşmadan kendinize uyan cihazı alın bence

80 yaşlarındaki dedeme alacağız da hocam onun için sesin bayağı kuvvetli çıkması lazım, nokia bayağı bulduk da, desibel değerleri yazmıyor internette, profilonun mu ne bir markasi var yaslilar icin cep telefonu yazinca cikti, 119 liraya bir onu deneyecegiz olmadi 400 lira falan da verebiliriz

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

80 yaşlarındaki dedeme alacağız da hocam onun için sesin bayağı kuvvetli çıkması lazım, nokia bayağı bulduk da, desibel değerleri yazmıyor internette, profilonun mu ne bir markasi var yaslilar icin cep telefonu yazinca cikti, 119 liraya bir onu deneyecegiz olmadi 400 lira falan da verebiliriz

hocam ses seviyesini öğrenmek (özelliklede alt seviyede) baya zor. Anlayışlı bir telefoncu bulup denemek en iyisi oda ancak nerede öyle anlayışlı esnaf...

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

hocam ses seviyesini öğrenmek (özelliklede alt seviyede) baya zor. Anlayışlı bir telefoncu bulup denemek en iyisi oda ancak nerede öyle anlayışlı esnaf...

+1, bir telefoncuya gitsem adam dandirik telefonu satmak için "Abi bu telefon süper valla 10 metre öteden ses duyuluyor" diye beş yüz tane yalan atacak. O yüzden veri olsa iyi olurdu fakat alt seviyelerde dediğiniz gibi bulamadım. Teşekkür ederim yine de yardım için, Media Markt'la toptancı Metro'ya da baktım ancak 1-2 model var onların da sesi azdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil pda önerisi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.