Şimdi Ara

Konuşma Eşittir Görüntüye sloganıyla açtık kameralı sohbet sitemizi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet ne zaman hayatımıza girdi. O gün bugündür hayatımız sanal olmuştur. Bu sanal ortamda iletişim haberleşme teknolojinin ilerlemesi ile insanlar birbirini web cam sohbet ile kamerada canlı görme olanağı sağlamıştır.
    Webcam sohbet günümüz dünyasında büyük yer almış. İletişimin ne kadar çabuk geliştiğini bize göstermektedir. Eski yıllarda dumanla haberleşme, güvercinlerle, mektuplarla ve telefonda sesli görüşmenin önüne geçmiş, insanların canlı olup olmadığını taahhüt etmiştir. Kameralı sohbet dünyanın bir ucundan diğer ucuna anlık olarak iletişim kurmamızı sağlamıştır. Görmediğimiz, gidemediğimiz yerleri anlık görüntü ve kamera sayesinde görmemize olanak sağlamıştır. Özel hayatımızda büyük öneme sahip olmuştur.
    Örnek verecek olursak; insanların kamerada görüntülü olarak toplantı yaptığı, mahkemelerde sanık olup da, hasta olanların ifadelerini kamera üzerinden alınması ve insanların kamera sayesinde evlendiklerine de şahit olmuşuzdur. Hatta gelin ve damadın bu sayede ilk danslarını kamera karşısında ettiklerini görüp, takı merasimini, düğünde kimler var kimler yok onu bile gördüklerine şahit olduk. Televizyonlara karşı da bağımlılığımızı bitirdi diyebiliriz kameralı sohbet. Anlık olaylarla hayatımıza girdi daha hızlı haber almamıza neden oldu. Trafik kazaları, dünya haberleri direk görüntü de alabildik. İnsanların duygularını, özelini daha iyi anlatabilen yere sahip oldu her ne kadar sanal olsa da karşımızdakinin canlı bir varlık olduğunu görmemizi sağladı. Önceden fotoğraf koyan internet sitesindeki insanların bu fotoğraftaki o mu değil mi gibi soruları kafamızdan tam anlamıyla çıkardı. Nitekim güvenimizin boşuna çıkmadığını anlamış olduk.

    www.camsohbetchat.com



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.