Bildirim
konum neden silindi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
açıklama istedik ya silen yok oda ilginç :) -
yaptık oldu zihniyeti sus sus ban yersin valla... -
Teşkale çıkaracak butun abidik gubidik konular kaldırılır bence en iyiside bu epei konum kaldırıldı hic birindede gıkım cıkmadı. -
Teşkale çıkaracak ne olabilirki konu dışı bölümü ne bir tartışma ne vardı ne bir şey sadece bir konu hakkında bir soru sordum ve bilen arkadaşlar cevap veriyordu.Millet geometri sorusu,matematik sorusu sorarken sorun yok biz bir sorunumuzla ilgili bir konu açınca problem var sill.Böyle bi zihniyet olmaz onuda geçtim en azından neden silindiğini belirten bir pm atılsaydı bu konuyu açmazdım. -
Şimdi bi yönetici gelir en iyisi git burdan kavga çıkmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: kroto
Şimdi bi yönetici gelir en iyisi git burdan kavga çıkmasın
kavga çıkacak bişey yok dostum.Sadece hakkımı arıyorum sebep şudur desinler bunu da silsinler herhangi bir sorun yok.Ne kimseye küfür ettik ne kimse ile tartıştık. -
quote:
Orijinalden alıntı: bf
quote:
kavga çıkacak bişey yok dostum.Sadece hakkımı arıyorum sebep şudur desinler bunu da silsinler herhangi bir sorun yok.Ne kimseye küfür ettik ne kimse ile tartıştık.
Ne bekliyosun ki kardeş kurallara uygun değil derler en fazla elinden birşey gelmez. İşine gelmiyosa çık git diyeceklerine eminim. Böyle konu açan ilk kişi değilsin malesef -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bf
quote:
kavga çıkacak bişey yok dostum.Sadece hakkımı arıyorum sebep şudur desinler bunu da silsinler herhangi bir sorun yok.Ne kimseye küfür ettik ne kimse ile tartıştık.
Ne bekliyosun ki kardeş kurallara uygun değil derler en fazla elinden birşey gelmez. İşine gelmiyosa çık git diyeceklerine eminim. Böyle konu açan ilk kişi değilsin malesef
:) bir umut bekliyoruz
-
Yöneticiler 'Biz burdayız,akıllı olun' mesajını vermek için yaparlar öyle.Açıklama bazen yaparlar kendilerini göstermek için.
Tabi onlara da hak vermek lazım,haklarında 'boş beleş hiçbir iş yapmıyorlar' denmemesi için bunu yapmaları gayet normal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X