Şimdi Ara

KOnum neden silindi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru cok basit yonetici arkadaslardan aciklama bekliyorum ? Mesaj olarak sadece silindi diye bildirim yapiliyor ve nedeni solenmiyor.

Evet soru acik konu neden silindi ? Biz bu kadar emek harcayalim insanlara bisiler gostermek icin nedir yani amaciniz forumu bitirmekse soleyin cekelim gidelim.

Hiz videosu sorun olduysa sadece o silinebilir veya bana uyari mesajimatilir silinebilir.

• Tam cevap yazdım gönder tuşuna bastım konunun yerinde yeller esmeye başlamış
  • başkasının aldığı tenekeye yorum yapılabiliyor ama senin civice bok atılamıyor bugünkü nissan kalitesizliği ile ilgili konuya postundan alıntıdır aanil bey
    quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Konu sahibine ne kadar ayıp yanlış şeyler yazılmış yazık ya.
    Bu ne fanatikliktir arkadaşlar. Sizin aldığınız metal tenekenin markasına laf edilemeyecek mi yani?

Konu sahibi bir haberi paylaşmış ve habere göre de bir cümle yorum yapmış.
    Ne var bunda...

Aynen bende bunu yazicaktim konu acmak haram oldu bizim forumda biride mal yazmis konu acana yonetici arkadaslar gormuyormu bunu. Seviyeyle alakasi kalmamis bazilarinin.
  • saçma sapan iş böyle bir konu neden silinir ki?
  • hız videosu idiyse isabet olmuş.
  • Canı sıkılan seçtiği konuyu siliyor.. isyan çıkartmak lazım artıkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Administraitor

başkasının aldığı tenekeye yorum yapılabiliyor ama senin civice bok atılamıyor bugünkü nissan kalitesizliği ile ilgili konuya postundan alıntıdır aanil bey
    quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Konu sahibine ne kadar ayıp yanlış şeyler yazılmış yazık ya.
    Bu ne fanatikliktir arkadaşlar. Sizin aldığınız metal tenekenin markasına laf edilemeyecek mi yani?

Konu sahibi bir haberi paylaşmış ve habere göre de bir cümle yorum yapmış.
    Ne var bunda...

Aynen bende bunu yazicaktim konu acmak haram oldu bizim forumda biride mal yazmis konu acana yonetici arkadaslar gormuyormu bunu. Seviyeyle alakasi kalmamis bazilarinin.

Ne var bunda konuyu acan arkadasa mal diye yorum yazmislar bende ona karsilik forumda seviye dustu yazdim. Skinti nedir?

• Konun neyle alakalıydı kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

hız videosu idiyse isabet olmuş.

Ozaman gt-r f458 mclaren bugatti videolarida paylasilmasin olemi ?
  • Konudaki hız videosunu çıkıntının biri şikayet etmiştir. Sebep buysa tek bir video için komple konuyu kaldıran yönetime 'hayırdır?' diyorum.
  • civicle 235 yapmış arkadaş madalyasını istemeye gelmiş insan hayatını hiçe saydığı için
    ha birde başkasının tenekesine laf söyleniyor ama senin CIVIK'ına kimse laf söyleyemiyor
    anafikir bu daha ötesi deliye söylenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administraitor -- 16 Kasım 2011; 20:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Administraitor

civicle 235 yapmış arkadaş madalyasını istemeye gelmiş insan hayatını hiçe saydığı için

Cekemedigin taraf ne ? Yola bak kimin hayatini hice saymisim ? Tehlike varsa biri icin oda benim hayatim. Bende biliyorum canimin kiymetini. Herkes burda trafik memuru kesiliyor. Ama hepsinin altinda trafik canavari.

Konunun amaci zaten o degil anlayamamissin. Madalya lazimsa birine oda sensin

Kim laf soleyemiyor ? Ben kendi elestirimi kendim yapiyorum kabin ici gurultusu ortada. Sana laf anlatamicam. Gozunle okumamissin konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 16 Kasım 2011; 20:27:07 >
  • Siz böyle hesap sorar gibi ana bölüme konu açarsanız daha fazla ceza alırsınız. Öğrenilemedi gitti. Propagandamı çıkarmaya çalışıyorsunuz? İsyan mı başlatmak amacınız? Eğer size şu konuyu açtığınız için ceza verilir ise ki, haklı bir ceza olur. Sonra niye ceza aldım demezsiniz umarım.

Bütün bu dediklerim ben dediğim için olmayacak yani kural bu şekildedir. Sizin açınızdan haksız bulduğum nokta konu açılarak hesap sorulması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

hız videosu idiyse isabet olmuş.

Ozaman gt-r f458 mclaren bugatti videolarida paylasilmasin olemi ?

o videolar hangi şartlarda çekiliyor

gidip pistlerde trafiğe kapalı alanda çekiyorsanız hız videolarınızı zevkle seyrederim yok trafiğe açık alanda çekiyorsanız yasaklanması taraftarıyım.

konunun tamamen silinmesini doğru bulmuyorum .

ilgili bölüm silinip uyarı mesajı atılması yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 16 Kasım 2011; 20:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Siz böyle hesap sorar gibi ana bölüme konu açarsanız daha fazla ceza alırsınız. Öğrenilemedi gitti. Propagandamı çıkarmaya çalışıyorsunuz? İsyan mı başlatmak amacınız? Eğer size şu konuyu açtığınız için ceza verilir ise ki, haklı bir ceza olur. Sonra niye ceza aldım demezsiniz umarım.

Bütün bu dediklerim ben dediğim için olmayacak yani kural bu şekildedir. Sizin açınızdan haksız bulduğum nokta konu açılarak hesap sorulması.

Benim emek harcadigim konu sorgusuz sualsiz siliniyorsa hesabini sorarim. Yoneticiler tobe hasanallah degiller ve burda hicbisey solemeden konu silemezler. Mesaj atarlar aykiri kisimla ilgili bende o kisimi .bu kadar basit.
  • 9) Araçlarla ilgili, yüksek hız, makas atma, araç kapışması gibi diğer üyeleri özendirici ve kışkırtıcı konular kilitlenebilir veya gerektiğinde silinebilir.

Ayrıca konu açmak yerine şikayette bulunduğunuz zaman daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.