Şimdi Ara

Konum ıpad anam babam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce 2000 liraya bir laptop mu yoksa 9.7 inchlik ıpad mi çok kararsız kaldım ne yapacağımı söyleyim araştırma yapacam bol bol öyle excel world ofis programları kullanmayacam işim gücüm araştırma okuma olacak ve birazda pratik ve hızlı olması lazım 2000 liralık bir laptop şu piyasada belli çöp denilecek laptoplar bir yandan ıpad kullananlar yorum yapabilir mi acil yapılan yorumlara göre 2 gün içinde alacam ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebeyi99 -- 18 Aralık 2018; 11:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ipad tamamen zevk işi bilgisayar size her zaman lazım olur.Söylediğinizin aksine internette biraz araştırma yaparsanız 2000 tl civarına gayet güzel i3 işlemcili bilgisayar bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert-- -- 18 Aralık 2018; 11:12:1 >
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyim hocam araba al sat yapıyorum sahibinden ıpad de sekme açabiliyor muyuz yan yana birde hocam 9.7 inchlik olan ıpadı almayı düşünüyorum 2000 liralık laptobu alacam yavaşlığı çıldırtacak beni biliyorum Çok kararsız kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebeyi99 -- 18 Aralık 2018; 11:15:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad de chrome veya diğer tarayıcıları kullanarak dediğiniz işlemi yapabilirsiniz.Eğer taşıma gibi bir olayınız varsa ipad almanız daha mantıklı olur.Ama o söylediğiniz seri işlem yapma işini ipad de biraz daha yavaş yaparsınız diye düşünüyorum.Mouse klavye işin içine girince daha seri işlem yapabilirsiniz ve dediğiniz gibi sadece internet sitelerine gireceğiniz için bence bir problem olmaz
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    Peki hızı nasıldır hocam birde kendimi geliştirmek için alacam kültür bilgi bakımından kararsız kaldım çıkamıyom işin içinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    araba ticareti ile uğraşıyorum montaj programı kullanabilir miyim ıpad de fotoğraf atıp sonra o fotoğraflarla oynayabilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi apple store üzerinde bulunan uygulamaları indirip onlar üzerinden montaj yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert--

    ipad tamamen zevk işi bilgisayar size her zaman lazım olur.Söylediğinizin aksine internette biraz araştırma yaparsanız 2000 tl civarına gayet güzel i3 işlemcili bilgisayar bulabilirsiniz.


    Bahsettiğiniz i3 işlemcili laptoplar sadece Ufak tefek işler için mi kullanılır?

    Oyun konusunda tatmin eder mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    i3 işlemci bir de laptop olunca fazla birşey beklememek gerekiyor oyun için.Ekran kartları genelde düşük oluyor.Ama oyun oynamak istiyorsanız eğer laptoptan ziyade 2000 civarı bütceniz var ise masaüstü toplamanız daha mantıklı olur.Bendde şuan 2000tl civarı bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum.Dün bf5 takılmalarda olsa biraz gayet oynadım.Q9550 işlemci 8 gb ram ve 750ti ekran kartı var.Buranın toplamı.1200 tl falan eder böyle bir sistem kurarak biraz daha iyi bir ekran kartı alırsanız bence düşük ayarlarda da olsa her oyunu oynayabilirsiniz.
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekürler tavsiyeniz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ipad derdim her türlü alınacak ipad insana fazlasını katar bu para seviyesinde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel konu yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım amacınıza bakılırsa ipad sizin için mantıklı. Araştırma, okuma e-kitap filan, Netflix ve YouTube dan media tüketmek, yeri geldiğinde çantaya atıp taşımak, ufak tefek foto video düzenleme işleri için bence en uygunu ipad. Benimde aynı sizin gibi bir ihtiyacım var ipad'le macbook arasında kaldım. Benim laptopta autocad'le işim oluyor birde çift işletim sistemi wndowsla bazen işim oluyor bu yüzden kararsızım ama siz bunlarla uğraşmayacaksanız iPad tavsiye ederim. 6.nesil alabilirsiniz kalem desteğide var bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.