Merhaba arkadaşlar, konuda bir şey sormak istiyorum. Mutlaka işin ehli bilgili kişiler vardır. Son zamanlarda çok kötü olaylar gerçekleşiyor ve her saniye kendimi tehlikede hissediyorum. Bilmiyorum detay vermeme gerek yok belki direkt istediğim şeyi de söyleyebilirim lakin artık sokaklar güvenli değil, evimizin içinde bile güvenli değiliz. En son komşusu tarafından öldrülen kız haberini de duymuşsunuzdur. Üstelik kızın cansız bedeni ile 1 gün geçirmiş. Bu tarz olaylar her an her yerde gerçekleşebilir. Yani yaralansak bile , öldrülsek bile en azından birileri şu an tehlikede olduğumuzu bilmeli. Eskiden bir reklam görmüştüm. Kadın yüzüğe bastığında ailesine ve karakola otomatik olarak konum gönderiliyordu. Bu tarz bir şey gerçekten var mı? Kolye, yüzük, bileklik, küpe fark etmez. Bastığımızda aileye ya da karakola ya da her ikisine konum gönderen ürünlerin olduğu siteleri biliyorsanız paylaşabilirmisiniz? Çok fazla aradım ama bulamadım. En son yaşılılar için bir gps kolyesi gördüm ama o da çok kullanışsızdı. Yaşadığım şeyler paranoya değil elbette. Kadın erkek fark etmeksizin herkeste olması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Umarım bilenler vardır. Şimdiden teşekkürler. |
Bildirim