Bildirim
Konular ne zaman bitmeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Temel fena değilse Ayt fen çok rahat halledersin bence hocam mata ağırlık vermediğim için şuan ders çalışıyorum günümüzün yüzde yetmişi mat olmalı bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kaç binden kaldın Net durumun nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En geç ekim ayında bütün konular bitmiş olmalı tyt +100 ayt +69 olmalı yoksa ilk 41 bini unut
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Temel iyi ama feni 40 yapmak istiyorum o yüzden acaba geç olur mu diye düşündüm her şeye sıfırdan çalışacağım. Şuan günde 2 saat ayt mat 1 saat geometri 1 saat de tyt mat çalışıyorum matematik olarak
18 binden kaldım. Tytde bu hafta 99 yaptım ama matematiği kolay-ortaydı. Yksden beri ayt çözmedim
Dediğim gibi hocam bu sene mat yüzünden mezuna kaldım ayt fende ders ders stratejik ilerlemek mantıklı olacaktır bu sene dikkat hatalarımla ve biyolojinin zorluğuyla 33 ayt fen yaptım
-
Ben de fende 33 yaptım. Fizikte bariz eksiğim vardı ona detaylı çalışmam gerek. Ayt matematiğim de iyi sayılır ama çok iyi seviyesine çıkarmam gerek
Başarılar dilerim
18binden kalan birisinin konu eksigi olacagini sanmiyorum. Tyt sosyal vs eksiktir. 0 dan konu mu çalışacaksın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konu çalışmaktan ziyade konu tekrarı gibi oluyor zaten çok sürmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt