Arkadaşlar merhaba Asus Tuf 3080 Ti Ekran kartım var. 2 tane oyun oynuyorum. Fc 2025 ve PUBG. Bu oyunları oynarken ekran bir anda takılılıyor ve pc bazen yaklaşık 1dk sonra bazen de hemen restart atıyor. Bu konuyu nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde: İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 10 Pro Sürüm 10.0.19045 Derleme 19045 Diğer İşletim Sistemi Açıklaması Kullanılamıyor İşletim Sistemi Üreticisi Microsoft Corporation Sistem Adı DESKTOP-F38KBT0 Sistem Üreticisi ASUS Sistem Modeli System Product Name Sistem Türü x64-based PC Sistem SKU'su SKU İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K, 3200 Mhz, 16 Çekirdek, 24 Mantıksal İşlemci BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 1720, 12.08.2022 SMBIOS Sürümü 3.4 Ekli Denetleyici Sürümü 255.255 BIOS Modu UEFI Temel Kart Üreticisi ASUSTeK COMPUTER INC. Temel Kart Ürünü ROG STRIX Z690-E GAMING WIFI Temel Kart Sürümü Rev 1.xx Platform Rolü Masaüstü Güvenli Önyükleme Durumu Kapalı PCR7 Yapılandırması Görüntülemek İçin Yükseltme Gerekiyor Windows Dizini C:\WINDOWS Sistem Dizini C:\WINDOWS\system32 Önyükleme Aygıtı \Device\HarddiskVolume3 Yerel Ayar Türkiye Donanım Soyutlama Katmanı Sürüm = "10.0.19041.5553" Kullanıcı Adı DESKTOP-F38KBT0\Ahmet Saat Dilimi Türkiye Standart Saati Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 32,0 GB Toplam Fiziksel Bellek 31,8 GB Kullanılabilir Fiziksel Bellek 21,4 GB Toplam Sanal Bellek 35,4 GB Kullanılabilir Sanal Bellek 15,7 GB Disk Belleği Dosyası Alanı 3,63 GB Disk Belleği Dosyası C:\pagefile.sys Çekirdek DMA Koruması Kapalı Sanallaştırma tabanlı güvenlik Etkin değil Cihaz Şifrelemesi Desteği Görüntülemek İçin Yükseltme Gerekiyor Hyper-V - VM İzleme Modu Uzantıları Evet Hyper-V - İkinci Düzey Adres Çevirisi Uzantıları Evet Hyper-V - Sanallaştırma Üretici Yazılımında Etkin Evet Hyper-V - Veri Yürütme Koruması Evet |
Bildirim