Şimdi Ara

Konu silinsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki 30u aştım hocam yeni yasa konuşuluyordu ama sonuç ne olcak bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke sürekli olsa o zaman insanlar nasıl davranacağını bilir ,diğer türlü yavaş gidenlere küfür ediliyor
    özellikle bu forumda yaşlı diyerek hakaret edenlere,araba kullanmayı bilmiyorsunuz ,istediğim hızda giderim diyenlere inşallah çok sağlam cezalar gelir
    hele ki otobanlarda 180 ve yukarısı hızları savunanlara duble duble ceza verildiği günleri bir görsek ,göbek atacağım

    ancak tuzak kurup ceza yazılmasına karşıyım
  • Yakın 2 polis arkadaşıma verdikleri koçanları bizzat ben gördüm ki bir tanesi siber daire de görevli hiç alakası yok yani trafikle.



    Daha dün ankara manavgat antalya geldim şu anda antalyadayım yolda tam olarak 3 çevirme 1 tanesine girdim rutin kontrol ama özellikle emniyet kemerlerine baktılar hepsinde 11 radar vardı. Ama 1 tanesi hariç hepsinden önce radar tabelası vardı yolun kenarına açık bir şekilde koymuşlardı tabelaları. Çok ciddi kota doldurmak zorunda oldukları belli arkadaşım da zaten söyledi ama pusu açık söyleyeyim ben görmedim.

    Bu arada emniyet kemerini takmayan arkadaşlar kendi hayatlarıyla oynuyorlar 50km hızla giderken bile bir kaza yapsanız ki beyin travmasindan gidersiniz Allah korusun. 30 yaşındayım. 15 seneyi aşkın süredir araba kullanıyorum malesef ehliyetsiz de kullandım ama şu ana kadar bir sefer kemerimi takmadan aracı hareket ettirmedim. Ayrıca kullandığım araçta mutlaka bütün yolculara kemer taktırırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgokcen -- 16 Kasım 2018; 4:37:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Senin baban ARI mı ? Kahvede arkadaşları söyledi galiba..
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    Hocam alıntıladığınız vatandaşın nick name ve altında yazanlara bakarsanız bence cevap yazma ihtiyacı bile hissetmezsiniz.
  • eve yeni gelen ceza yı belge ile paylaşıyorum. 6 ay sonra gelen eds cezası. geriye dönük oturulmuş bakılmış ve gönderilmiş ceza. cezaların amacı caydırıcı olmak ise bunun acilen gönderilmesi lazım. ancak bu ceza, yani 6 ay sonra bildirilen ceza, bunların sadece ekonomiye katkı olsun diye gönderildiği anlaşılıyor. hız sınırı 99 km. ben 100 km ile yakalanmışım. 1 km fark var.Konu silinsinKonu silinsin




  • emniyet kemeri tokasına niye ceza yazıyorlar? kemer toksası , omzunuzda bol dursun diye ayaralanan basit bir plastik parçasıdır ?
    siz başka bir alet ile karıştırıyorsunuz büyük ihtimalle..

    kemer tokası emniyet kemeri takmamak için kullanılmaz, emniyet kemerinin gerginliğini bir noktada sabit tutmak için ayarlanır okadar.
    Aracı kullandıkça kemeri geri çeken yay sizi sıkmayacağı için bunaltmaz.
  • bulunduğum ilçeye giriş yollarından birine yakın oturuyorum. Ne zaman o bölgede polis denetimi olsa içim ferahlıyor demek ki tehlikeli bir araç peşindeler ve ilçe girişleri yine tutuldu diyorum.
    Sizin takip ettiğiniz kişi ve kaynaklar size bu haberi toplumsal denetim değil de psikolojinizi bozarak üstünüzde baskı ve korku yaratak bildiyorsa muhtemelen kirli kolaycı işlerle uğraşan toplumun asalakları içindesiniz yada temizseniz en kısa zamanda o çevreyi terkediniz.
  • İç işleri bu söylentiyi yalanladı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayram3258

    eve yeni gelen ceza yı belge ile paylaşıyorum. 6 ay sonra gelen eds cezası. geriye dönük oturulmuş bakılmış ve gönderilmiş ceza. cezaların amacı caydırıcı olmak ise bunun acilen gönderilmesi lazım. ancak bu ceza, yani 6 ay sonra bildirilen ceza, bunların sadece ekonomiye katkı olsun diye gönderildiği anlaşılıyor. hız sınırı 99 km. ben 100 km ile yakalanmışım. 1 km fark var.
    6 ay mı. geçerliliği varmış mı acaba çok merak ettim. bilgisi olan arkadarşlar vardır elbet, 6 ay önceki eds geçerlimidir acaba..




  • bayram3258 B kullanıcısına yanıt
    Bu konu ile alakalı birkaç emsal karar duymuştum 1-2 km fark ile yazılan cezalar mahkeme tarafından iptal ediliyor.
  • Ceza bombardımanı nedir kardeşim? Suç işleyene her köşe başı ceza yazsalar bence bir sorun yok. Her köşe başı deyince aklıma Fransadayken yediğim bir ceza geldi. Yasal park yerine aracı park etmişim. Tek sorun şu, park yerini çevreleyen çizginin üzerine bir teker basmış. Ve o park yerinde ceza bir defalık değil yarım saate bir miş. İlk cezayı zaten yazmış. Tam ikinciyi yazarken ben geldim. Sağolsun kesmedi sadece uyardı. Düzen budur.
  • bayram3258 B kullanıcısına yanıt
    Hız limiti 90, %10 hız toleransı var. Hız limitini 10km toleransı 1km ile aşmışsınız. Cezanız kaldırılabilir belki indirime gidilir bilmiyorum ama sonuçta aşmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniuye Y kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkemizde trafik kurallarına bakış açısı bu, her türlü kural ihlali yap ceza yiyince devletin paraya ihtiyacı var de kurtul. Hem suçlu hem güçlü dedikleri cinsten.



    Devlettede hata var yılın hicbir günü göz actirmamalari lazim kurallar ve cezalar uygulansa bir iki senede trafik terörüne kaybettiğimiz insan sayısı azalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 16 Kasım 2018; 15:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniuye Y kullanıcısına yanıt
    Paris'te mi oldu bu olay? Tam olarak neresi? Google Maps'ten bakmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hassey

    Hocam alıntıladığınız vatandaşın nick name ve altında yazanlara bakarsanız bence cevap yazma ihtiyacı bile hissetmezsiniz.



    Milliyetim sana battiysa Uck destekcisi Siptar olman olasi hadi isine bak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krstarica

    quote:

    Orijinalden alıntı: hassey

    Hocam alıntıladığınız vatandaşın nick name ve altında yazanlara bakarsanız bence cevap yazma ihtiyacı bile hissetmezsiniz.



    Milliyetim sana battiysa Uck destekcisi Siptar olman olasi hadi isine bak.

    Alıntıları Göster
    Adam ırkçılık yapıyor en sevmediğim şey ırkçılık kötü birşey.



    Sonuçta zenci değilsin

















































    Ulan trollemeye bayılıyorum ha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sarı ışıkta geçtim ceza yedim eve gönderdikleri evrakta resim var sarıda geçtiğim belli. İtiraz edecem ama konuştuğum polisler sarıda da ceza yazılıyor diyenler var. Doğrusunu bilen var mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysnsln

    Bende trafik polisiyim bana böyle bir emir gelmedi.baban nerden almis istihbaratı.isimiz yok ceza yazmak için vatandaşla mi ugrasicaz.yanlis bilgi veriyorsun insanları polislere karşı kinlendiriyorsun.

    Biz uzayda yaşamıyoruz. NEyin ne olduğunu biliyoruz. KOnu sahibinin haklı olma ihtimali gayet yüksek. 20 senedir çekmeköy şile yolunu kullanırım. hiç ceza gelmezdi ve 80 km yi aşmam eds den sürekli ceza geliyor. 91 km ile. kime nereye şikayet edeceğim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatli kullanmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.