Şimdi Ara

Konu Silinmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yöneticilerden Biri Burdaysa Baksın 2 Konu Açtım Hepside Neden Yere Silindi Anlamadım .(Konuyu Atarsam Gider Yine Pm İsteyene Atarım Yardım Konusuydu)



  • Silinen konulara link verirmisiniz...
  • Bir sorum var acaba


    Arkadaşlar Hepinize Merhabalar.Benim Bir Sorum Olucaktı Şimdi Okul Durumuna Bağlı Olarak Sistemi Değiştirme Hakkım Var Ama Elimde de Quad 9400 İşlemci Var Ama Anakart Uyuşmadığı İçin 2.EL F/P Olarak Gördüğüm DFI LanParty Alsam Diye Düşünüyorum İlk Seçeneğim Bu.

    2.Seçenek İse AMD 8320 İle Asrock Extreme 3 Alsam Veya Güzel Bi Önerisi Olan Varsa Oda Olur 250 TL Yi Geçmemesiyle Alsam Böyle Daha İyi Olur Gibi Geldi Ama Ekran Kartım 3650 İşlemciyi Boşuna Almış Gibi Olurum.

    Önerisi Olan Olursa Önerilere Açığım. Okuduğunuz Ve Cevaplarınız İçin Teşekkürler


    Konu yukarıdaki ise başlık nedeniyle silinmişdir Hocam ...

    Konu başlıkları :


    4] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. Birkaç ana konu haricinde, Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız konu silinecektir. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız, aksi takdirde konu silinebilir.

    “Acil”, “Acil yardım”, “Lütfen yardım”, "İmdat", ''??????'', “Uzman sorusu”... gibi. Konuyla alakası olmayan başlık kullanan konular silinecek/kilitlenecektir.
  • Sayfa yenilemesinden dolayı şimdi gördüm linki ...Dediğim gibi başlık kural dışı olduğu için silinmiş. Konu başlığı sorunu özetlemediği ve sorun yada isteğiniz hakkında bilgi içermediği için silinmiştir
  • Rica ederim ...
  • Konu sahibine; hocam konu açarken biraz daha konu ile ilgili başlık seçmeye özen göstermelisiniz.

    Yönetime; arkadaşlar bu tür konularda her ne kadar kural, konunun silineceğini söylesende müsaitlik durumunuza göre konu başlığını sizler de değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.