Şimdi Ara

KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
18
Favori
42.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Orada bahsedilen hız vdsl2 destekli port ve vdsl2 destekli modemle mümkün. Bunu da abone sözleşmesine koymuş zaten, herhangi bir kandırmaca aldatmaca yok.
    Tüketiciyi aldatma var burda

Madem turknet bu apartmana vdsl hizmetini
    Ve 35 megabit hızı vermiyorsa yıllardır internet sitelerinde adrese dayalı hız olarak 35 megabite kadar hız veririz YAZMAMALI

Bağlanana kadar 35
    Sonra AA o kadar veremiyoruz kutuya uzakmışsınız
    Yerseniz
    Telekom altyapısını kullanan tüm firmalar telekom un adreste sunduğu hızı verebilirler. Turknet in iddiası sitesinde de yazdığı gibi altyapının desteklediği en yüksek hızı vermektir. Vdsl2 portlarını türknet takmıyor tıpkı adsl2 portu takmadığı gibi. Bu işlerle telekom kendisi ilgileniyor. Örneğin benim hattım 50 megabit destekliyorsa ve bölgemde boş vdsl2 portu varsa türknet bana bu hızı verebilir. Yoksa veremez.
    Türknet abonelik sözleşmesini sitesine koymuş. Orada yazdığı gibi, altyapı mümkün olduğu kadar hız verebiliyor, tıpkı diğer tüm alternatif işletmeciler gibi.
    Sizin altyapısal bir şikayetiniz varsa bunu telekom müdürlüğünüze iletmelisiniz.
    Türknet hem sitesine hem de sözleşmesine altyapı uygun olduğu sürece şu kadar hız verebiliyorum demiş. Yani doğru ve net bir bilgi bu ortada bir kandırmaca yok. Hattın 8 destekliyorsa 8 35destekliyorsa 35 alırsın bu kadar basit bir konu. Ayrıca ortada hiçbir şey yokken firmaya dolandırıcı demişsiniz sizi hakaretten dava etseler ne süreçlerle baş başa kalırsınız bunun ciddiyetini de kavradığınızı zannetmiyorum. Elinizde menfi veya müspet kanıtlar olmadığı sürece bu yaklaşımınız size zarar getirir kanaatindeyim. Biraz daha sakin olunuz.
    Buna ek olarak hiçbir firma "100 net hız veriyorum" demez , daima "e kadar" ifadesi kullanır. Elbette hepimiz net hız istiyoruz tüketiciler olarak ama burada şebeke sahibinin operasyonel faaliyetlerini beklemek durumundayız.
    Dilerseniz @turknetdestek çağıralım konuya size izah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 8 Ekim 2019; 13:59:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Değerli forum arkadaşlarımız ve değerli okuyucular;

Haberleşme bölümünde konu açmadan önce lütfen bu konuyu okuyunuz ve ilk mesajdaki şablona göre gerekli bilgileri ekleyerek konu açınız. Bu hususa dikkat edersek çok daha kaliteli bir forumumuz olur.

Teşekkür ederim.
  • Merhaba hat değerlerim budur. Türk Telekom müdürlüğü bu değerlerde kopma olmaz dediği için şikayet kaydını kapattı. Sorunum devam ediyor. Kablo çektirmek istiyorum ama eminim sorun kablo ile alakalı değil boşuna masraf yapacağım modemden de kaynaklanamaz aynı sorunu apartman da 1 kişi daha yaşıyor çünkü. Ne yapacağımı bilemedim.
    KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mustafavmms

• mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    Merhaba değerleriniz oldukça iyi gözüküyor. Problemi daha detaylı anlatır mısınız?

• Hocam Internet gidiyor yani hem DSL ışığı sönüyor hemde Internet ışığı sönüyor. 1 dakika içinde tekrar bağlanıyor. Bu sorun gün içerisinde bazen 3 bazen 5 bazen 7-8 kez yaşanıyor. Ama kesin yaşanıyor.

mustafavmms
    Telekom sisteminde kesintiler gözüküyor mu?
    Bu arada alternatif bir modemle deneme şansınız oldu mu?

• Başka modemle denemedim ttnet bizde kesintiler yok diyor. Modem alıp denesem yine aynısı olur diye düşünüyorum çünkü elimdeki modem kaliteli baya airties 5760.

mustafavmms
    Alternatif bir modemle dener misiniz? Durumdan emin olmak için.

• İç tesisatta sıkıntı olsa değerlerde belli olur demi?

mustafavmms
    Elbette. İçten mi dıştan mı kontrol edilmesi gerekir, sadece problem olduğunu anlayabiliriz.

mustafavmms
  • İyi günler 26 martta türknette olan aboneliğimi 12 gun duzeltmemesi sebebiyle fax cektim türk telekomdan yalın olarak basvurdum vdsl altyapı olduğunu hızınızı göremediğini söyledi adsl olarak baslatıp vdsl ye geciş yapabilşrsiniz dedi tam detayı vdsl hızınızı ofisten öğrenirsin dedi pazartesi gittim 7 gun de hızınız gözükecek dedi altyapı sorumlusu saha müdürünü arayıp bilgi aldı dünde ekip çalışma yapıyodu dönüşüm işlemleri portları değiştiriyiyordu sanırım 7 saat filan sürdü bu sürede netim yoktu eleman pazartesi sistemde göxükür dedi elinde defter de yazılar vardı işlemleri bitti gittim baktım ses geliyordu fan sesi gibi yarın gözükürmü sistemde bugun aradım göxükmüyor dedi hızınız ekip 100 mgbt alırsın dedi evi gösterip mesafemde bu resimdeki yerden 2 tane kutu var tip 7 ve tip 23 yanyana
    KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLER
    2
    KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLER7
    KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLERs
    KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLERi
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/562551/8964548b-ce32-4dd0-9ee9-a1fff7e3744a.jpeg[/simage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns61 -- 5 Nisan 2020; 18:54:13 >

Alternatif modemle deneyiniz, daha öncesinde iletmiştim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 5 Nisan 2020; 20:30:25 >

Merhaba. Bu hafta içerisinde dolap aktif edilecektir büyük ihtimalle. Daha sonrasında altyapı sorgulama sitelerinde adresinizi yazdığınızda alabileceğiniz max. hızı görebileceksiniz.
    Fan calışıyor zaten mesafem 50 metre filan zaten

Fan çalışması demek dolabın aktif olduğu anlamına gelmiyor. Dolabın tüm kartlarının santral sisteminde de açılması lazım, bunu da ekipler iş emri sırasına göre yapıyorlar.
    İşleme gecer inş yarın ekip öyle dedi

Binanızdaki/direğinizdeki/duvardaki ankastrenizdeki saha kodu ile dolabın saha kodu aynı değil mi? Kontrol ettiniz mi?
    Dün net gitti çalışma yaparken bilimiyodum sonra balkondan baktım gittim konuştum biz kestik dedi 2 tane kutu yan yana idi. Tip 7 ve 23 işlerinin bitimine yakın geldi net direk yok burda dışarda telefon kabloları var bina içinde kutu var bağlantı yapılan

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.